Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kına yakınn kınaaa cok ararrızz bız resıt akcayıı bu takım forvetsız oynuor halenn suclu mustafa resıt akcay oluyor bugun bu takım 7. sıradaysa tek suclu baskandır
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• yok istifa felan galeyana gelmeyin.

eğer gerçeksede umarım istifadan döndürürler, şahsen ben yönetim gitmeden hocanın gitmesini istemiyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kondisyoneri, Forveti doğru düzgün sol beki olmayan bir takımda ceza yine hocaya kesilir, iyi veya kötü diye eleştirirsin ancak malzemeye göre Avrupa ligi büyük başarıdır.
        Ve bence MRA hiç bir talebi yerine getirilmeyeceğini düşündüğü için istifa etmiştir.
        Ayrıca bu istifa ile gelecek Teknik Direktöre aynı kadro veya aynı YOKSUZLUKLAR verilecek sonra başarı beklenecek sonra da onun da ipi çekilecek. tebrikler Trabzonspor 2 yılda 3 TD 1 Yönetim. Bütün suç onlardaydı sorunlar hiç yoktu zaten.

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neye göre böyle bir kanıya vardın ?
          Tolunay hoca ile oynadıgımız macları ızledım oyle karar verdım
          61

Yorum

• Aykut Akgün sen kim olup da saygısızlık terbiyesizlik yapıyorsun.
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Fotomaç ‏@fotomac 2 dk
              FLAŞ!.. Trabzonspor yönetimin yabancı bir teknik direktörle görüştüğünü öğrenen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay istifa etti!

eyer bu dogruysa hocamın arkasıdnaym ve gelen hocanında destekcisi olmucam neden insanlar küstürülüp gönderiliyor bu klupte yeter be yeter

Yorum

• Hami mandıralı hayırlı olsun.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Klasik turk milleti durumu hocanin istifa soylentisinden sonra hoca bi anda degere bindi,takim ne kadar kotu olursa olsun hocanin cok fazla hatasi var,takimdaki 3 sol beki gonderip aldigin stoperi sol bek oynatiyosun işmi yani bu,yabanci sinirlamasi olmasa bugun alan oynuyo yusuf kenarda bekliyodu bi cesaret edipte emre yi iki mac ust uste oynatamadi,balikesir macinda yedek kadroyla cikiyo forvette emre degilde janko oynuyo,olcan takimin en iyi hucum silahi iken haftalarca sol bekte oynatti kaldiki 1461 den kendi aldigi kadir keles kenarda otururken,hocanin elle tutulur yapmis oldugu hicbirsey yok,hocaya saygimda var sevgimde ama yok olmuyo işte

Yorum

• sen adama eskimiş köy peyniri ver sonra da adamdan çikolatalı pasta iste...

bu kafayla işimiz zor. Allah sonumuzu hayır etsin...
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Şansa bala kazandık işte, takımın durumu ortada.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• eğer hami olayı doğruysa hepsinin ALLAH kahretsin yazıklarım olsun ALLAHINDAN bulsunlar

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Klasik turk milleti durumu hocanin istifa soylentisinden sonra hoca bi anda degere bindi,takim ne kadar kotu olursa olsun hocanin cok fazla hatasi var,takimdaki 3 sol beki gonderip aldigin stoperi sol bek oynatiyosun işmi yani bu,yabanci sinirlamasi olmasa bugun alan oynuyo yusuf kenarda bekliyodu bi cesaret edipte emre yi iki mac ust uste oynatamadi,balikesir macinda yedek kadroyla cikiyo forvette emre degilde janko oynuyo,olcan takimin en iyi hucum silahi iken haftalarca sol bekte oynatti kaldiki 1461 den kendi aldigi kadir keles kenarda otururken,hocanin elle tutulur yapmis oldugu hicbirsey yok,hocaya saygimda var sevgimde ama yok olmuyo işte
                          Haklısın renkdaş, Etik değerlerimizi 2 yıldır çöpe attık zaten ne olacak ki, tolunay hoca daha şenol hoca koltuğundan kalkmadan gelmişti, MRA, Tolunay hoca oyuncu bakarken gelmişti, MRA daha evine ulaşmadan Hami geldi, Trabzonspor ne hale geldi, Hami görevi almamalıydı, en azından bir kaç gün bu olmamalıydı.
                          Değere gelen hoca değil yöntemler, ve sonrasında gelecek olanlar, sonrasında gelecek kişi kimi bekliyorsunuz, morinho mu gelsin.. gelirmi gelmez, o bile bu şekilde gelmez.
                          MRA'nın teknik direktörlüğü değil sonrasını düşünüp itiraz ediyordum, ağzımın payını aldım. hami den sonra lemiyi de bekliyorum, malum onlarda TD'lüğü bizde öğrendi mi Türk futbolu kazanır.

Yorum

• Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak buna derler işte.Umarım MRA'ı aramayız.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bu maçı aldığımız güzel oldu pnplar
                              Burak Yılmaz ve Jaja

Yorum

• Hoca'nın başını da yediler. Bizim taraftara hoca dayanmaz.. Dejavu başladı yine her sene aynı hikaye.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X