Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haklısın renkdaş, Etik değerlerimizi 2 yıldır çöpe attık zaten ne olacak ki, tolunay hoca daha şenol hoca koltuğundan kalkmadan gelmişti, MRA, Tolunay hoca oyuncu bakarken gelmişti, MRA daha evine ulaşmadan Hami geldi, Trabzonspor ne hale geldi, Hami görevi almamalıydı, en azından bir kaç gün bu olmamalıydı.
    Değere gelen hoca değil yöntemler, ve sonrasında gelecek olanlar, sonrasında gelecek kişi kimi bekliyorsunuz, morinho mu gelsin.. gelirmi gelmez, o bile bu şekilde gelmez.
    MRA'nın teknik direktörlüğü değil sonrasını düşünüp itiraz ediyordum, ağzımın payını aldım. hami den sonra lemiyi de bekliyorum, malum onlarda TD'lüğü bizde öğrendi mi Türk futbolu kazanır.
    Soylediklerinde haklisin ama oynadigimiz oyun ortada ilerisi icin hicbir ışık yok,hami olayina gelince hic sasirmadim hami kendine yakisani yapti ama zaten yonetimde bes kurus para yokki kimi gidip alacak bu yonetim

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

herkes bu başlıkta

Yorum

• Adamlara bak arkadaş 4 cü golü atıyorlar deli gibi koşuyor hırs yapıyorlar bizimkilerde gol atinca sadece bakıyolar öle etrafına fark bu sanırım aradaki...
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Bu hafta Trabzonspor haftası oldu 1461 ve baskette de galip geldik güzel bir haftaydı...

Yorum

• ah mustafa hoca ah

ya renktaşlar iki devre oynan topa bak

takımda iki tane takoz çıkınca nasıl ts oyunu değişti

bence diyorum ki bu henrique gitmeli hatta janko kalmalı o kesinkes gitmeli

ya bir takım kazanmaya oynar sana zaferi skoru getiren topçun yedekte beklememeli

bence henrique kadroya girememeli emre 11 de olmalı

Yorum

• kanat oyuncularımız aynı olcan yusuf orta saha aynı tek fark forvette emre var sonuç ne gol

ben bu mra tek kızdığım nokta bu şu henriqueyi oynatması

ve orta sahamız çok zayıf zokora aykut ikiside ne defansta ne ilerde etkili olabildi kazık gibi kaldılar orta çizgide

orta sahada alınması lazım bu takıma

Yorum

• İlk olarak Ercan DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu hafta Trabzonspor haftası oldu 1461 ve baskette de galip geldik güzel bir haftaydı...
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bir açtığım başlık daha galibiyetle sonuçlandı.
                  Zafer formamla yenilgisizlik devam ediyor.

Yorum

• beyler beeyler, ilkyarıyı seyretmedim bana olumsuz mesaj atan teyze oğluna sakin ol dedim ilk yarıyı seyremedim ama 2. yarıyı izlicem diye sonuç ortda he ola bildığız totem yaptım
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• son 20 dakika oyuna biraz ağırlığımızı koyduk.....koyabildik mi onu da bilmiyorum antalya çok kötüydü.....belki de bundan dolayı....neyse galibiyet güzel....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yanlış oldu...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• maçı izlediğim arkadaşım sizinkiler gol atmak istemiyolar ki dedi.. tehlikeli yerden frikik kullanıyoruz paslaşarak zaman geçirmeye çalışıyoruz..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• yediğimiz gole baktım da bamba düşman başına.. bu adamdan ne yapıp edip kurtulmamız lazım... resmen asist yapmış adama..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Uzun süreden sonra nihayet futbola benzer bir şeyler oynadık,hakettik ve kazandık.Ancak kazandığımız penaltı bence haksız.

Yorum

• Ikinci yarida iyi ilk yarida kötüydük ama genel anlamda rakipten daha fazla pozisyona girdik,kazanmayi hakettik diyebilirim.

Hakem hüseyin göcek yine rezil bir mac yönetti,bir net penaltimizi vermedi,bircok faulumüzü vermedi emre yi atmasi gerekirken yine es gecti.

Takimda iyiler olcan,emre ve biraz da malouda idi,bunun haricinde takim vasati asamadi.

Galibiyet önemliydi iyi oldu ama takim gelecek adina yine ümit vermedi,bu takima en az 3 takviye gerektigi bir kez daha görüldü.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X