kına yakınn kınaaa cok ararrızz bız resıt akcayıı bu takım forvetsız oynuor halenn suclu mustafa resıt akcay oluyor bugun bu takım 7. sıradaysa tek suclu baskandır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Kondisyoneri, Forveti doğru düzgün sol beki olmayan bir takımda ceza yine hocaya kesilir, iyi veya kötü diye eleştirirsin ancak malzemeye göre Avrupa ligi büyük başarıdır.
Ve bence MRA hiç bir talebi yerine getirilmeyeceğini düşündüğü için istifa etmiştir.
Ayrıca bu istifa ile gelecek Teknik Direktöre aynı kadro veya aynı YOKSUZLUKLAR verilecek sonra başarı beklenecek sonra da onun da ipi çekilecek. tebrikler Trabzonspor 2 yılda 3 TD 1 Yönetim. Bütün suç onlardaydı sorunlar hiç yoktu zaten.
Yorum
-
Tolunay hoca ile oynadıgımız macları ızledım oyle karar verdımİlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeye göre böyle bir kanıya vardın ?61
Yorum
-
Klasik turk milleti durumu hocanin istifa soylentisinden sonra hoca bi anda degere bindi,takim ne kadar kotu olursa olsun hocanin cok fazla hatasi var,takimdaki 3 sol beki gonderip aldigin stoperi sol bek oynatiyosun işmi yani bu,yabanci sinirlamasi olmasa bugun alan oynuyo yusuf kenarda bekliyodu bi cesaret edipte emre yi iki mac ust uste oynatamadi,balikesir macinda yedek kadroyla cikiyo forvette emre degilde janko oynuyo,olcan takimin en iyi hucum silahi iken haftalarca sol bekte oynatti kaldiki 1461 den kendi aldigi kadir keles kenarda otururken,hocanin elle tutulur yapmis oldugu hicbirsey yok,hocaya saygimda var sevgimde ama yok olmuyo işte
Yorum
-
Şansa bala kazandık işte, takımın durumu ortada.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Haklısın renkdaş, Etik değerlerimizi 2 yıldır çöpe attık zaten ne olacak ki, tolunay hoca daha şenol hoca koltuğundan kalkmadan gelmişti, MRA, Tolunay hoca oyuncu bakarken gelmişti, MRA daha evine ulaşmadan Hami geldi, Trabzonspor ne hale geldi, Hami görevi almamalıydı, en azından bir kaç gün bu olmamalıydı.İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik turk milleti durumu hocanin istifa soylentisinden sonra hoca bi anda degere bindi,takim ne kadar kotu olursa olsun hocanin cok fazla hatasi var,takimdaki 3 sol beki gonderip aldigin stoperi sol bek oynatiyosun işmi yani bu,yabanci sinirlamasi olmasa bugun alan oynuyo yusuf kenarda bekliyodu bi cesaret edipte emre yi iki mac ust uste oynatamadi,balikesir macinda yedek kadroyla cikiyo forvette emre degilde janko oynuyo,olcan takimin en iyi hucum silahi iken haftalarca sol bekte oynatti kaldiki 1461 den kendi aldigi kadir keles kenarda otururken,hocanin elle tutulur yapmis oldugu hicbirsey yok,hocaya saygimda var sevgimde ama yok olmuyo işte
Değere gelen hoca değil yöntemler, ve sonrasında gelecek olanlar, sonrasında gelecek kişi kimi bekliyorsunuz, morinho mu gelsin.. gelirmi gelmez, o bile bu şekilde gelmez.
MRA'nın teknik direktörlüğü değil sonrasını düşünüp itiraz ediyordum, ağzımın payını aldım. hami den sonra lemiyi de bekliyorum, malum onlarda TD'lüğü bizde öğrendi mi Türk futbolu kazanır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum