Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konya bile dört gol atabiliyor...

Yorum

• Doktor ayağınıza geldi! Reçete yazılır pm atın
      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Arkadaşlar sizde yayın açıldı mı?
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Stad bomboş yaziklar olsun lan size trabzondaki seyirciye sesleniyorum yuhh size

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar sizde yayın açıldı mı?
            Aynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlaç yazılır!
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.
                Bende de açılmadı yayın ?

Yorum

Bende de aynısı yazıyor.Bekliyoruz bakalım açılacak mı?
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Bende yayin acik,lig tv2 kanalinda bulunuyor olmayasin.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu teknik direktörü hep destekledim ama artık benim de sınırlarımı zorluyor...
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Aykut Demir'e ödenen rakamlar ortadayken ne yazık ki onu kesmek pek kolay değil. Hoca'nın biraz da yönetim baskısından dolayı Aykut'u ısrarla oynattığını düşünüyorum. İlk Avrupa maçlarında oynamadığında da yönetimden sürekli sesler geliyordu...

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih ikinci kaleci konumundan üce düstü siralamada tekrardan herhalde, yada sakatmi?
                        Hacıosmanoğlu'nun buyurduğu gibi bir hafta Fatih bir hafta Zeki yedek kulübesinde...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu teknik direktörü hep destekledim ama artık benim de sınırlarımı zorluyor...
                          EVet bende bu durumdayım

Yorum

• Bu MRA intihara meyilli bir adam ya tipe bak!

Yorum

• Açıldı bende taraftar 204

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                EVet bende bu durumdayım
                                bende

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X