Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Avni akerde değil.Belki yavuz selim sahasında olabilir.Ben göremedim çünküİlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamıyordu ama sahadaydı
Yorum
-
Hava kirliliği.İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis mi var ? yoksa Ligtv 'de mi sıkıntı var? görüntü çok boğukHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
oyunu kompakt bir şekilde forse ettiğimiz için görüntü öyle gözüküyor....İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis mi var ? yoksa Ligtv 'de mi sıkıntı var? görüntü çok boğuk
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Sahada izlenecek futbol yok zaten çok sorun değilİlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis mi var ? yoksa Ligtv 'de mi sıkıntı var? görüntü çok boğukyattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Allah aşkına arada transfer yapmayalım boşuna...
Şu hocadan kurtulalım yeter...
Bu adamın eline kimi verirsen ver ruhsuz hale sokar...
En hırslı adamı alsın ruhsuz bir adam haline getirir...
Artık incilden ne anlatıyorsa topçuların bütün hırsı kaybolup gidiyor...
Herhalde; 'Arkadaşlar dünya boş, boşuna germeyin kendiniz' deyip motive ediyordur takımı...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Eğer bu maçı şansa bala galip gelirsek puanımız 27 eder.Devre arası ne kadar futbolcuyu elden çıkarabilirsek çıkaralım.Gençlerle falan 12-13 puan toplayarak lig de kalırız zaten.Yeter ki bu futbolcu çöplüğünden kurtulalım.Tahammül edilecek gibi değiller.Varsın ikinci yarı Caner,Abdülkadir,Emre ve diğer gençler oynasın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum