Konya bile dört gol atabiliyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Aynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar sizde yayın açıldı mı?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bende de açılmadı yayın ?İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.
Yorum
-
Bende de aynısı yazıyor.Bekliyoruz bakalım açılacak mı?İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Bende yayin acik,lig tv2 kanalinda bulunuyor olmayasin.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynısını yazacaktım abi Akhisar maçındaki gibi rezillik olacak sanırım üyelik kapsamamaktadır diyor hala.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Aykut Demir'e ödenen rakamlar ortadayken ne yazık ki onu kesmek pek kolay değil. Hoca'nın biraz da yönetim baskısından dolayı Aykut'u ısrarla oynattığını düşünüyorum. İlk Avrupa maçlarında oynamadığında da yönetimden sürekli sesler geliyordu...
Hacıosmanoğlu'nun buyurduğu gibi bir hafta Fatih bir hafta Zeki yedek kulübesinde...İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih ikinci kaleci konumundan üce düstü siralamada tekrardan herhalde, yada sakatmi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
EVet bende bu durumdayımİlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu teknik direktörü hep destekledim ama artık benim de sınırlarımı zorluyor..."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
bendeİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEVet bende bu durumdayım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum