Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zirve yürüyüşü adına kazanmamız gereken ve kazanacağımıza inandığım bir maç
    ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ???????????????????????????????? 9. Sırdayız ne zirve yürüyüşü Antalya bile kazanmaya geldik diyor.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taraftar Juventus maçına bakın,deplasmanda çok kötü sonuç almazsak gidiyormu gitmiyormu görün!Süperlig'i izlemeye türkiye'de kimse gitmiyor zaten.
      hemşerim 9. sıradaki takımı kimniye izlesin heleki mara nın takımını sen zirveye oyna doluyor mu dolmuyor mu stad sstadın dolmamasının şikeyle felan uzaktan yakından alakası yok kupa imkansız ;ama gelse bile bu takım bu haldeyken ancak bukadar seyirci maça gelir kimse kimseyi kandırmasın.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baros, ısaac sakat tita cezalı.. bir sakarlık yapmazsak gol yemeden kazanırız heralde
        Isaac ve Baroş önemli değil de Titanın olmaması gerçekten iyi olmuş.Şimdi Antalya bekler durur ki biz ileri çıkalım da oluşan boşuklardan Diarra yararlanıp gol atsın.Ama bilmiyorlar ki karşılarında onlardan daha iyi oyunu kilitleyip,geriye yaslanan bir takım var.

Bu maçta daha çirkin oynayan kazanacak,o da biz olacağız.

Yorum

• Maca gitmemek Kulube ve takima zarar veriyor...

Dogru bir davranis degil...

Hannover 96 sürünüyor her mac 40 bin geliyor...
          Dortmund en rezil zamanlarinda 80 bin cekiyordu yine...

Önce Kulup ve Takim sonra gerisi gelir..
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Maca gitmemek Kulube ve takima zarar veriyor...

Dogru bir davranis degil...

Hannover 96 sürünüyor her mac 40 bin geliyor...
            Dortmund en rezil zamanlarinda 80 bin cekiyordu yine...

Önce Kulup ve Takim sonra gerisi gelir..
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsunda biraz rahat kafayla girelim devra arasina.

Yorum

• Galibiyetle kapatmak ve 2. yarıya umutla bakmak şahane olacak ama alacağımız net bir skor yönetimi rehavete sokar da bu takıma ne golcü lazım ne orta saha der mi ki diye tırsıyorum
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Son 5 saat

Yorum

• Ynt: Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Trabzonspor-M.P.Antalyaspor | 29.12.2013-16.00

Ya arkadaş maça gitmeyin diyen ve kendini taraftar zanneden mahluklar var forumda.
                    Trabzonspor taraftarı olupta maça gitmeyin diyen kişi beyniyle düşünmüyordur.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Maça gitmeyin ne demek!Bu takım bizim.Ne İHO nun ne de MRA değil.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• maça gitmeyin demek ahmaklıktır başka bir izahı yok ben istanbulda yaşıyorum takımın istanbula gelmesini 4 gözle bekliyorum hangi şartlar altında olursa olsun sizin dediğiniz laflara bak yaa
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Henrike yerine emreyle baslanmali son yarim saat henrike girmeli..artik emreye 90 dakika sans vermenin zamani geldi henrikenin formu ortada
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Trabzonspor'un amatör ellerde tükenişini çok bariz bir biçimde maç başlığında şu ana kadar girilmiş entry adedinden anlayabilirsiniz.Kimsede heyecan yok; tepki koyan da yok.Sayın Mra ve başkan doya doya seyretsinler sahadaki takımı.

Yorum

• Maça gidiyorum ama hiçbir heyecan yok. Başka zaman 3-4 saat önceden Avni Aker'in önüne gider, oralarda dolaşırdım ama şimdi son 1 saati bekliyorum evden çıkmak için.. Yönetimin yaptıkları, hocanın yaptıkları, oyuncuların yapamadıkları beni bu hale getirdi ve yalnız olduğumu düşünmüyorum. Sene başından beri tribünlerin hali ortada.. Bugün de çok farklı olacağını düşünmüyorum.. Maça gelirsek yine ecel terleri dökeriz ama anti-futbol anlayışımızla yine galip geliriz diye düşünüyorum..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• maça 3 saatten az kalmış, başlıkta 4 üye, 6. sayfada yazı yazmakta.. 2010-2011 senesini gördü bu gözler.. eski nesil hep der dururdu işte 80 li yıllarda şöyleydik, 96 kadromuzda süperdi ama olmadı felan, dinlerdik eski efsaneleri onlardan, benim yaş 2000 sonrasını alıyor tabi

2004-2005 kadromuzda iyiydi ama 2010-2011 gelmiş geçmiş en kaliteli ve en tetikçi, infazcı artık ne derseniz diyin, en psikopat kadroydu. bende uzun yıllar bu seneyi hatırlayıp, iç geçirmek istemiyorum ama İHO ve TS nin şuanki halini düşünürsek, bu taraftar takıma daha çook küsecek, bu maç başlıkları daha çoook yalnız kalacak...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X