Ohhoo beylerimizin keyfi yerine gelmis, Erkan Ocakli caliyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
AW: Trabzonspor 1 - 1 Antalyaspor | Canlı!
Transfer yapamayanlar gitsin ilk önce, hocayı sonra düşünürüz. Mazluma laf demek kolay, yiyosa ağaya sarın.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Trabzonspor 1 - 1 Antalyaspor | Canlı!
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevreye berabere girmesek işimiz yaştı, o değil de bir futbolcu gidip itiraz etmez mi yahu sarısı var hoca diye
Bizimkiler de penaltıya pek inanmadı zaten...
Sent from my iPhone using TapatalkBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Kesinlikle zeki değiller. Zeki olsalar İHO yu seçmezlerdi.İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoru : neden hacıosmanoglu?
en azından azize posta koyar bağırır çağırır ezdirmez bizi ....
peki ya futbol sportif başarı ?
cevap : şu anki halimizden kötü olamaz ya ? ( senol günes dönemi )
.......
transfer donemlerındede aynı laflar dolasıyor adam bi oyuncu oneriyor forumda resmen çöp . Soruyoruz kardeş bu adam çöp yahu .. oda cevap verıyor aykut akgünden daha kotö lamaz ya ..
Yahu kardesım trabzonspor a oyuncu oyle mı secıyorsunuz bu mudur kriterınız .. aykut akgunden daha kotu olup olmaması mı ?
işte böyle kafalar oy verip başkan secerse boyle olur . yonetıme hep suc atıosunuz vizyon yok akıl yok ileri gorusluluk yok kalite yok diosunuzda o oy verenler o taraftarlar cok mu zekiHacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
yahu hoca şu henrique'yi neden bize izlettiriyorsun. yeter artık. yahu yoklukla açıklanamaz bu işkence. oynat emreyi, janko'yu oynat. yahu hiç kimse yoksa malouda'yı oynat. ulan bamba'yı oynat orada da artık şu adamı oynatma vallahi kendi takımımın maçını izlemekten hicap duyar oldum.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Elıne carpmıyor hocam kesınlıkle penaltı degıl yakın cekımde gosterdıler alakası yokİlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre gungorun eline carpmiyormu o top.yoksa uyku mahmurlugundan yanlismi gordumÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Harlem shake havası çalsınlar bize uygunİlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhhoo beylerimizin keyfi yerine gelmis, Erkan Ocakli caliyorlar
Yorum
-
Aykut Akgün Kreisklasse futbolcusu. Kreisliga bile fazla gelir ona!!!!İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 kisi oynuyoruz henrique ve akgun sayesindeHacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum