Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın dolmamasının heyecanın kaybolmasının sebebi yönetimdir yönetim istifa etmelidir.
    eski avni akeri özledim yaa
    eski bordomavi.net i özledim eskiden maç sayfaları 100 lere ulaşırken şimdi 30 u zor geçiyoruz !!!
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• forumun haliii 17 aktif üye. stadınn nasıl olmasını bekliyorsunuzki
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maçı alıp devreye umutlu girmeliyiz.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadın dolmamasının heyecanın kaybolmasının sebebi yönetimdir yönetim istifa etmelidir.
          eski avni akeri özledim yaa
          eski bordomavi.net i özledim eskiden maç sayfaları 100 lere ulaşırken şimdi 30 u zor geçiyoruz !!!
          Ah be renktaşım. En son ne zaman Avni Aker'de maç izledin bilmiyorum ama bu sezon o eski coşkudan,o eski taraftarlıktan ,o eski heyecandan eser kalmadı Avni Aker'imizde. Herkes şikayetçi,herkes isyanda,hiç kimse mutlu değil ama gel gör ki kimse tepki koymuyor. 90 dk boyunca hem takım hem taraftar uyuyor. Takımı 90 dk boyunca savunmada izlemek,takımı ezik görmek taraftarı kahrediyor. Kimse maç izlemeye gitmek istemiyor çünkü takım maalesef hem teknik hem kadro hem yönetimsel olarak rezil durumda. Taraftar sadece bu karanlık ve rezil günlerde ortaya çıkacak KAHRAMAN'ı bekliyor,ama sadece bekliyor.
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maça 3 saatten az kalmış, başlıkta 4 üye, 6. sayfada yazı yazmakta.. 2010-2011 senesini gördü bu gözler.. eski nesil hep der dururdu işte 80 li yıllarda şöyleydik, 96 kadromuzda süperdi ama olmadı felan, dinlerdik eski efsaneleri onlardan, benim yaş 2000 sonrasını alıyor tabi

2004-2005 kadromuzda iyiydi ama 2010-2011 gelmiş geçmiş en kaliteli ve en tetikçi, infazcı artık ne derseniz diyin, en psikopat kadroydu. bende uzun yıllar bu seneyi hatırlayıp, iç geçirmek istemiyorum ama İHO ve TS nin şuanki halini düşünürsek, bu taraftar takıma daha çook küsecek, bu maç başlıkları daha çoook yalnız kalacak...
            fırtınamızı bu hallere düşürenler rahat yüzü görmesinn

Yorum

• bu yönetimm ve getirdiği teknik traktör gitmesi lazımm. ruh yok bunlarda

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah be renktaşım. En son ne zaman Avni Aker'de maç izledin bilmiyorum ama bu sezon o eski coşkudan,o eski taraftarlıktan ,o eski heyecandan eser kalmadı Avni Aker'imizde. Herkes şikayetçi,herkes isyanda,hiç kimse mutlu değil ama gel gör ki kimse tepki koymuyor. 90 dk boyunca hem takım hem taraftar uyuyor. Takımı 90 dk boyunca savunmada izlemek,takımı ezik görmek taraftarı kahrediyor. Kimse maç izlemeye gitmek istemiyor çünkü takım maalesef hem teknik hem kadro hem yönetimsel olarak rezil durumda. Taraftar sadece bu karanlık ve rezil günlerde ortaya çıkacak KAHRAMAN'ı bekliyor,ama sadece bekliyor.
                o kahramanın gelebilmesi için taraftarın harekete geçmesi lazım
                & ONUR RECEP KIVRAK &
                ^^KELEBEK^^

Yorum

• Sivas maçını izliyorum da, adamlar önde basıyor, geri çekilmiyor, 2-0 öndeler şuan ama maç 0-0'mış gibi devam ediyolar. Baktığında kadro kalitesi olarak bizimle dans edemezler. Ancak çok iyi yayılıyorlar sahaya stoperleri 6 gol attı bu sezon. Bu maçta 2 tane attı. Yani ne bileyim bazen bir köşeye çekiliyor ve diyorum ki;
                  Vizyon.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Ynt: Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Trabzonspor-M.P.Antalyaspor | 29.12.2013-16.00

Trabzonspor el birligiyle katlediliyor bizler de izliyoruz. Tribunler her mac bombos. Baskan hoca kimse cikip bir aciklama yapmiyor. Siyasetmis akp mis umrumda degil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• #bugüngünlerdenhenrique
                      Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor el birligiyle katlediliyor bizler de izliyoruz. Tribunler her mac bombos. Baskan hoca kimse cikip bir aciklama yapmiyor. Siyasetmis akp mis umrumda degil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        kurulduk kurulalı siyasete bu kadar içimize girmemiştir herhalde

Yorum

• Beyler su üzerimizdeki ölü topragini atalim artik,ben basliyorum.

Almanyadan bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ağrıdannn maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler su üzerimizdeki ölü topragini atalim artik,ben basliyorum.

Almanyadan bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                              Muzistandan

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muzistandan

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                                Bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X