Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her derbiden sonra hakemlerin bize yaptıklarını yazıyoruz. Bu kaderimiz değişmeyecek. Gelen hiçbir yönetim de sesini çıkartmıyor. Ligde 18 takım içinde en kolay kart bize çıkıyor. Bu gerçek maalesef camia olarak zayıflığımızı gösteriyor...
    Kimin umrunda? Onlara göre Trabzonsporun ezik oldugu algisini mhk, tff, medya falan degil hoca yerlestirmek istiyor taraftarlara...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      MRA güvenim ve desteğim sonuna kadar sürecek. Üzülerek izliyorum ki hocaya seviyesizce eleştiriler yapılıyor. Dün gece de bana göre 2-3 oyuna müdahale hatası vardı ama bu onun futbol cahili olduğunu göstermez. Maçın ilk devresi ortada bir oyun oldu hatta iki tane %100 gol kaçırdık. İkinci yarı takım tempo olarak düştü ama yine Henrique golü atsa iş kolay olacaktı. Sonrası yenen komikçe iki gol, kaçan goller ve en kritik dakikada takımın 10 kişi kalması. Yemin ediyorum bu takım biraz sabretsek seneye bu hoca ile uçacaktır...
      seneye kesin şampiyon oluruz bu hocayla
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sonuna kadar mustafa resit akcay o kadar birakin hu bos isleri mra bos bi adam degil sadece bizim taraftar fazla bilior bu isleri !
        Eğer algı total algılanırsa çok iyi baba olan çok iyi arkadaş olan çok iyi dost olan bir insanın bir işte başarısız olması sonucu intihar etmesi gibidir. Ancak bizler üzerimize düşen taraftar görevimizi yapıyoruz. Hiçbir kurumla ve hiç bir şahısla sorunumuz yok. Total algı olursa bizim için haksız olur diye düşünüyorum
        En son HH_52 tarafından düzenlendi; 24.12.2013, 01:29.
        Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu videoyu hazırlayan arkadaşın ellerine yüreğine sağlık olsun, müthiş bir video, Fırat aydınus dün akşam neler yaptı dakika dakika. unutanlara mesaj olsun.
          29.dakika gereksiz bir kart beklentisi.

rieranın kaç kere atılması gerektiğini siz düşünün.
          Maçı izlemedim.Bu görüntülere bakınca kanım dondu.
          Gerçekten eşit olmayan bir ligte yarışıyoruz.
          Hakemin bu kararları verirken vicdanı hiç mi sızlamadı?
          Eğer bilerek yapıyorlarsa Allah belalarını versin hepsinin.
          Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Noel'e erken gitmek isteyen biri varsa O da Drogba'ydı.

Maçın sonuna kadar kırmızı kart kovaladı.

Ağam kovir misin misali Aydınus'u parmakladı durdu.

Ama hakem olacak müsvette her pozisyonda Drogba'yı teselli etmekle meşgul oldu.

Drogba da şok olmuştur 'lan daha ne yapayım kırmızı kart yemek için?' diye!
            Yüzde yüz katılıyorum.
            Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• Tribünde acilan "juventusu biz yendik sira sizde" diye pankart vardi.

Madrid ciksaydi bize ne yazacaklardi "Biz 6 yedik, siz ..."

En gicik oldugum durum, olan bize oluyor faydalanan bunlar. 1996 dan sonrasi ayni simdi yine ayni.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                seneye kesin şampiyon oluruz bu hocayla
                Senin fikrini merak ediyordum. Seneye ligde ne yapacağımızı söyleyerek çok önemli sorunu giderdin...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu!

Arkadaslar mactaydim
                  Ya bazi pozisyonlarda olcan okadar cok aralara kactiki pas atan olmadi hic
                  Ruh yok takim da maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Hürgün sana hiç değinmiyorum
                    başlık falan açma kardeşim
                    o işi başkalarına bırak
                    BMN KOCAELİ

Yorum

• Mustafa olma Drogba ol

Ne güzel bir hafta; kimse hakem konuşmuyor. Pardon pardon, Galatasaray Trabzonspor maçında Galatasaray lehine verilmeyen penaltı, yazar ağabeylerin satır aralarına iliştirilmiş. Peki, Colman'ın nedense sonradan, mutlak gol pozisyonu oluşunca verilen faulü? Melo'nun görmediği kart? Mustafa Yumlu'nun 'sen stopersin orta sahada ne işin var?' gerekçesiyle (maçtaki diğer çıkmayan kartlara bakınca başka izahı yok çünkü) gördüğü sarı kart? Drogba'nın halleri... Ama olsun 3 takımımız da yarışta, decoder satışında program ratinglerinde, gazetelerin spor sayfalarının okunmasında düşüş olmayacak ya siz ona bakın. Bakın ve Türk futbolunun maskeli vicdanını görün.

Kendinizi bir an için Mustafa Yumlu'nun yerine koyun. Aynı hakemden birkaç hafta önce gördüğünüz kırmızı kart ve aldığınız 3 maçlık cezayı düşünün. Sonra Melo'ya bakın, Drogba'ya bakın... Hal böyle olunca çocuğuna 'Drogba' ismini veren babayı öngörüsünden dolayı kutlamak lazım. Mustafa olmak zordur memlekette. Hagi ol, Drogba ol, olamıyorsan hiç değilse Emre ol, Caner ol... Ol ki 'dokunulmaz' ol.

'Oligarşinin tunç yasası' konusunu işlemek için Türk futbolu bulunmaz bir örnektir ey Siyaset Bilimi hocaları. 'Üçümüzden biri şampiyon olmalı Adnan' derken kendi düşüncesini söylememişti aslında Aziz Yıldırım. Aziz Bey'in bu veciz ifadesi, Türk futbolunun, yazarıyla çizeriyle, hakemiyle, yöneticisiyle özetidir aslında. Bu yüzden 60 senede tek Dünya Kupası'na katıldık o da saçlarına jöle bile sürmeyen bir adamla. Bu yüzden memleket çocukları 'dünya çapında yıldız olabilirdi' ile anılıyor futbolu bıraktıktan sonra. Bu yüzden dışarı ihraç edebildiğimiz oyuncu sayısı 5'e çıkmıyor bir türlü. Bu yüzden bu ligi yayınlamaya, seyretmeye değer bulmuyor hiçbir ülke vatandaşları. Çünkü adil bir yarış yok; takımlar arasında da oyuncular arasında da... Kollanan değişir, ama kural değişmez; üçümüzden biri şampiyon olmalı Adnan...

ERDAL HOŞ-Yeni şafak
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mustafa 3 kez kafa vurdu.
                        alt tarafı golden sonra 5 dakika oynadık gol attık

ama bizim Mra adrian i oyuna suremedi. Defansı yenikken arttırdı. han diyorya onur olmasa fark olurdu diye
                        bende derim ki az atak yapsak hatta begenmedigimiz malauda ve adrian olsa yenerdik. Mra az cesur olsa yenerdik
                        13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X