Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu!

Galatasaray - Trabzonspor

22 Aralık 2013 20.00
    Türk Telekom Arena
    Kadir Has Üniversitesi

Şu maçtan en ufak umudu olan var mı ?

Kupadan elendik.

UEFA'dan umut yok.(kura çekimi yetti)

Lige de havlu attık.

Emeği geçen başta Hacıosman olmak üzere MRA ve ekibini tebrik ederim.
    #Dik oyna

Yorum

Baya kötü bir skor alırız diye düşünüyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Kazanabileceğimizi düşünmüyorum.

Yorum

Bu maçla ilgili söylenecek tek şey evinizi arabanızı satın ve Colman'ın sarı kart görmesine oynayın...

İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Olcan, Henrique

Yedekler: Fatih, Zeki Yavru, Kadir, Abdulkadir, Aykut Akgün, Soner, Emre
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Onur vs galatasaray.Onur'un performansına göre 1-0,2-0,3-0 öyle gider.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yeniliriz
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

3-0 biter yeniliriz.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

karakterinde kaybetmeyi kabullenmemek, her maçı kazanmaya çıkan takım isteyen taraftarı ne hale getirdiler.

bir derbi maça gidiyoruz, kimsede umut yok, herkes kaybı kabullenmiş.

oysa bu takımın adı trabzonsporsa dünyanın en iyi takımı kimse onla oynarken bile kazanmaya oynamalı. felsefesi kaybetmekten çekinmek değil, rakip benden korksun demek olmalı.
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

yenicez

Yorum

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yenicez
                      Şimdi yandık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

yeniliriz de bu sefer

mra benim isteğim doğrultusunda kadro kurmak zorunda olduğu için mutluyum

malouda yok

.................................onur............................

bosigwa mustafa...........aykut................kadir

..........................colman.......zokora..................

olcan......................................................yusuf
                        ................................adrian...........................

..........................inş artık emre oynar.............

bu kadro ile oynayalım isterse yenilelim adrian oynamıyormu al soneri

bence maloudada kanatta yapamıyor anca ben yarı devre forvet arkası oynatırım adrianın yedeği

Yorum

Malouda'nın noel için bilerek kart gördüğünü iddia eden arkadaşlara hatırlatalım ki noel 24-26 Aralık'tır. GS maçı 22'sinde. Ha Malouda bugün izin alıp ilk yarıyı kapatmışsa ve Antalya maçında da sahada yer almazsa o zaman eleştiririz...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Iple cektigim maclardan birisi. Insallah kazaniriz.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi yandık
                              fark atıcaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X