Ya birakin ...... hakemi Allah askina.Sen üc,dört yüzde yüzlük pozisyonda iki tanesini atsan maci kazanirsin.Bizim .... herifler gol atamiyor ne salak bunlar ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa hocaya kızamıyorum, eldeki malzeme bu maalesef. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Yorum
-
Kahvede birbirimize girekcektik cinconlarla dayanamadım çıktım futboldan soğumama sebep olan bu düzende ne kadar parmağı olan varsa Allah hepsinin .... ........ Hakkım varsa helal etmiyorum. İlahi adalet yok bu anasını sattığımın dünyasında. Her geçen gün inancım yok oluyor.En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 22.12.2013, 21:51.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'a verilen para çoktur diyenler tekrar düşünsünler.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur ve Olcan .. Gerisi çöplük !Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKahvede birbirimize girekcektik cinconlarla dayanamadım çıktım futboldan soğumama sebep olan bu düzende ne kadar parmağı olan varsa Allah hepsinin belasını versin. Hakkım varsa helal etmiyorum. İlahi adalet yok bu anasını sattığımın dünyasında. Her geçen gün inancım yok oluyor.
Yorum
-
Drogba'nin yaptiklarina bakin.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum