Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mra hele bi de get ya....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alman vatandaşligina gececegim icin cok gururluyum tiksiniyorum türkiyeden harbiden
      Yaşın kaç bilmiyorum ancak laflarına dikkat et.Senin ağzına düşmedi bu millet.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        %60'larda topla oynamışız,

17-18 tane şut çekmişiz,

400 küsur pas yapmışız,

10 tane korner kullanmışız.

Sonuca kim bakar bizim taraftarın istediği şey buydu işte.
        Bende onu anlamadim, suan onlarin övmesi gerekmiyormuydu Hocayi.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beyaz tv de tam komedi var.
          bjk maçında sahaya dalan mustafa özel'i konuk almışlar.
          muteahhit miş 100 çalışanı varmış..
          sahaya beni, attılar diyo. o görüntüler gerçek değil falan filan saçmalıyor. ne hallere kaldık yaa

Ne siddetle atmislar ceza alanina kadar ucmus fernandese carpmis

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alman vatandaşligina gececegim icin cok gururluyum tiksiniyorum türkiyeden harbiden

Abarttin sende yemisim almanyayi...

Almanlar kendileriyle gurur duymuyor sen nesile gurur duyuyorsun?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bence ben o kadar umutsuz değilim maç istekli oynadık her zaman ki gibi henrique beceriksizliğini konuşturdu

bu henrique aynı paletli kepçe

arkadaşlar şu yönden bakın en başta bizim takımdaki topçular oynadıkları futbol tarzı örtüşmüyor

yani şu olcan bosigwa ne kadar uyumlu oynadılar bu malouda neden kapanmış defansın üstüne gitmekte ısrar ediyor top kaptırıyor

mra ne kadar desede bence takım pata küte top oynuyor strateji yok

olcan dursa arkasında bosigwa gibi adam var ondan yardım alarak çıksa dah etkin kanat ataklarımız olmaz mı

ama oyun ne contra atack olunca hızlı hucum 3. bölgede top tutamıyoruz diyor mra

ama 3. bölgede top tutmayı amaçlayan oyun görmüyorum ki

Yorum

• Ben bambayı hala çok felaket beğeniyorum Bamba çok başka defans hata yapsada bana çok güven veriyor bence bizim aksayan yönlerimiz ortasahada colmana partner bulmak birde forvet emre bile olsa olur henrique kaptırdığı topun peşindne koşuyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor çok iyi niyetle mücadele ediyor bence yuhalanmaması lazımdı.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• birde şunu söyleyecem

takım koşuyor basıyor ama ileri uç adamların etkin olup gole çeviremeyince üstüne gol yeyince takım haliyle defans düşüyor

haksızda değiller

ileri uçta olcan becerisi ve performansı değişken yusuf daha genç tecrübesiz

henrique malouda zaten Allahlık

adrian bile bu maç yine press yapmadı

arkadaşlar size şunu soruyorum bu henrique oynasaydı acaba o ikinci golü bulabilirmiydik

emre oyuna girmesiyle yaptığı press sonucunda geldi gol

Yorum

• Hala olcan'a laf atıyorsunuz ben anlamıyorum sizi.Adam gol,asist katkı yapıyor mücadele var önemli olan bu.Bence henrike,malouda,bosingwa,adrianı tartısmamız lazım hepsi ruhsuz

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      birde şunu söyleyecem

takım koşuyor basıyor ama ileri uç adamların etkin olup gole çeviremeyince üstüne gol yeyince takım haliyle defans düşüyor

haksızda değiller

ileri uçta olcan becerisi ve performansı değişken yusuf daha genç tecrübesiz

henrique malouda zaten Allahlık

adrian bile bu maç yine press yapmadı

arkadaşlar size şunu soruyorum bu henrique oynasaydı acaba o ikinci golü bulabilirmiydik

emre oyuna girmesiyle yaptığı press sonucunda geldi gol
                      aynen katılıyorum 1-2 kere ilerde toplu pres yaptı futbolcular sonuç aldık.

Yorum

• Erdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"

Kelime kelimesine yazamadim, ama bunu söyledi hemen hemen.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• AW: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşın kaç bilmiyorum ancak laflarına dikkat et.Senin ağzına düşmedi bu millet.
                          26 yaşindayim laflarim gayet acik trabzon ve trabzonspor sevdalisiyim sen herhalde cikarcinin birisin kimse kusura bakmasin trabzonsporu ve trabzonlularin hakkini vermeyen adeta bizlerle dalga gecen türkiye millet meclisi,siyasiler,futbol camiasi vs.evet harbiden nefret ediyorum

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"

Kelime kelimesine yazamadim, ama bunu söyledi hemen hemen.

..
                            E doğru yalan mı ?
                            Küçük takım olmayı kanıksadık şu an.Hızla sıradanlaşıyoruz.

Yorum

• Erdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"
                              Her şeyi özetleyen cümle budur.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• takımdan bamba ve zokorayı çıkarınca birazcık takıma benzedi..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X