mra hele bi de get ya....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Yaşın kaç bilmiyorum ancak laflarına dikkat et.Senin ağzına düşmedi bu millet.İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman vatandaşligina gececegim icin cok gururluyum tiksiniyorum türkiyeden harbidenElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Bende onu anlamadim, suan onlarin övmesi gerekmiyormuydu Hocayi.İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%60'larda topla oynamışız,
17-18 tane şut çekmişiz,
400 küsur pas yapmışız,
10 tane korner kullanmışız.
Sonuca kim bakar bizim taraftarın istediği şey buydu işte.

..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz tv de tam komedi var.
bjk maçında sahaya dalan mustafa özel'i konuk almışlar.
muteahhit miş 100 çalışanı varmış..
sahaya beni, attılar diyo. o görüntüler gerçek değil falan filan saçmalıyor. ne hallere kaldık yaa
Ne siddetle atmislar ceza alanina kadar ucmus fernandese carpmis
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman vatandaşligina gececegim icin cok gururluyum tiksiniyorum türkiyeden harbiden
Abarttin sende yemisim almanyayi...
Almanlar kendileriyle gurur duymuyor sen nesile gurur duyuyorsun?
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
bence ben o kadar umutsuz değilim maç istekli oynadık her zaman ki gibi henrique beceriksizliğini konuşturdu
bu henrique aynı paletli kepçe
arkadaşlar şu yönden bakın en başta bizim takımdaki topçular oynadıkları futbol tarzı örtüşmüyor
yani şu olcan bosigwa ne kadar uyumlu oynadılar bu malouda neden kapanmış defansın üstüne gitmekte ısrar ediyor top kaptırıyor
mra ne kadar desede bence takım pata küte top oynuyor strateji yok
olcan dursa arkasında bosigwa gibi adam var ondan yardım alarak çıksa dah etkin kanat ataklarımız olmaz mı
ama oyun ne contra atack olunca hızlı hucum 3. bölgede top tutamıyoruz diyor mra
ama 3. bölgede top tutmayı amaçlayan oyun görmüyorum ki
Yorum
-
Ben bambayı hala çok felaket beğeniyorum Bamba çok başka defans hata yapsada bana çok güven veriyor bence bizim aksayan yönlerimiz ortasahada colmana partner bulmak birde forvet emre bile olsa olur henrique kaptırdığı topun peşindne koşuyor birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor çok iyi niyetle mücadele ediyor bence yuhalanmaması lazımdı.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
birde şunu söyleyecem
takım koşuyor basıyor ama ileri uç adamların etkin olup gole çeviremeyince üstüne gol yeyince takım haliyle defans düşüyor
haksızda değiller
ileri uçta olcan becerisi ve performansı değişken yusuf daha genç tecrübesiz
henrique malouda zaten Allahlık
adrian bile bu maç yine press yapmadı
arkadaşlar size şunu soruyorum bu henrique oynasaydı acaba o ikinci golü bulabilirmiydik
emre oyuna girmesiyle yaptığı press sonucunda geldi gol
Yorum
-
aynen katılıyorum 1-2 kere ilerde toplu pres yaptı futbolcular sonuç aldık.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde şunu söyleyecem
takım koşuyor basıyor ama ileri uç adamların etkin olup gole çeviremeyince üstüne gol yeyince takım haliyle defans düşüyor
haksızda değiller
ileri uçta olcan becerisi ve performansı değişken yusuf daha genç tecrübesiz
henrique malouda zaten Allahlık
adrian bile bu maç yine press yapmadı
arkadaşlar size şunu soruyorum bu henrique oynasaydı acaba o ikinci golü bulabilirmiydik
emre oyuna girmesiyle yaptığı press sonucunda geldi gol
Yorum
-
Erdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"
Kelime kelimesine yazamadim, ama bunu söyledi hemen hemen.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
AW: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
26 yaşindayim laflarim gayet acik trabzon ve trabzonspor sevdalisiyim sen herhalde cikarcinin birisin kimse kusura bakmasin trabzonsporu ve trabzonlularin hakkini vermeyen adeta bizlerle dalga gecen türkiye millet meclisi,siyasiler,futbol camiasi vs.evet harbiden nefret ediyorumİlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşın kaç bilmiyorum ancak laflarına dikkat et.Senin ağzına düşmedi bu millet.
Yorum
-
E doğru yalan mı ?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"
Kelime kelimesine yazamadim, ama bunu söyledi hemen hemen.
..
Küçük takım olmayı kanıksadık şu an.Hızla sıradanlaşıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum