İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
AW: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
'Alin ama o kadar para verin demedim'İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene pahasına olursa olsun diye bişey söylemedi.
ben bizzat röportajını dinledim.Ben adrianı alın dedim ama bu kadar para verin demedim dedi.
Bu cümle ne demek ki? Engelleseydin o zaman! Demek ki oyuncu portfoyun yok, adriana muhtac kalmissin!Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Sezon başindan beri söylüyor zaten yeni bişey degil.henrique den golcü mra dan da hoca olmayacagini biliyor.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeminle söylüyorum haklısın dedi...
Yorum
-
Bu maçta aman aman top oynamadık,Bambanın ve Maludanın hareketleri net kırmızı,hakem veremedi.Zamanında bizi şampiyon yapan Bursalı oyuncuların futbol hayatına kasteden bu müdahaleleri,neden FB maçlarında göremediğimizi de anlamıyorum. FB maçlarında kuzu kuzu oynayan futbolcularımız bugün kasap havası oynadılar.Hırs evet ama rakibin bileğine bu müdahaleleri onaylamam mümkün değil.Maratonda tartışmalı pozisyonları izlerken yüzüm kızardı. Bamba,Maluda ve hatta Adrian atılabilirmiş.
Maça gelince.Takım üç kuruşluk top oynuyor,onu da Colman ve Olcana borçlu.Kalanlar,hamallar ve kazmalar.Taraftar da tutmuş Comana,Olcana takıyor.
Yorum
-
Trabzondaki seyirciye yazıklar olsun..Hakem kart gösteriyor tepki yok Ulan birinde de ortalığı yıkın.. Hakemi baskı altına alın.. Top rakipteyken biraz tepki verin uyuşuklar..
Yazık ya bu takımın taraftarı yok.. Kabul takım da ateşlemiyor taraftarı ama en azından şu hakemlere bi göz dağı verin tepki koyun da kart çıkartırken 2 kere düşünsünler..
Trabzonsporun Trabzonda taraftarı yok tiyatro seyreden çekirdek çitleyen seyircisi var..
Hep söyledim yine söylüyorum bu takım maçları İstanbul'da yapsın her maç taraftar görürler
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
Maalesef....İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki seyirciye yazıklar olsun..Hakem kart gösteriyor tepki yok Ulan birinde de ortalığı yıkın.. Hakemi baskı altına alın.. Top rakipteyken biraz tepki verin uyuşuklar..
Yazık ya bu takımın taraftarı yok.. Kabul takım da ateşlemiyor taraftarı ama en azından şu hakemlere bi göz dağı verin tepki koyun da kart çıkartırken 2 kere düşünsünler..
Trabzonsporun Trabzonda taraftarı yok tiyatro seyreden çekirdek çitleyen seyircisi var..
Hep söyledim yine söylüyorum bu takım maçları İstanbul'da yapsın her maç taraftar görürler
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tribünde taraftar kalmadı ki. Çekirdekçi var bunu kabul edip maça gidenlere daha da yüklenmeyin lütfen.İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki seyirciye yazıklar olsun..Hakem kart gösteriyor tepki yok Ulan birinde de ortalığı yıkın.. Hakemi baskı altına alın.. Top rakipteyken biraz tepki verin uyuşuklar..
Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Malouda yi artik rahat birakin ya adam heryerde oynuyor bak net söylüyorum koy gs ye maloudayi gs sampiyon olurİlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamiz şu yaşında oynasa malouda dan daha iyi oynar
Yorum
-
Bu arada istatistik düşkünleri belki futbolun istatistik olmadığını anlamışlardır.. Futbol nerde ne yapması gerektiğini bilmektir..İkinci yediğimiz gol de bursanın ceza sahası üzerinde havaya dikilen topa orda baskı yapmayıp, rakibin rahat rahat çıkmasına neden olup topu bizim kaleden almak değil futbol... Rakip üzerine yapılabilecek sadece akllı bir koşu olsaydı o gol olmazdı..her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
cl den 20 m geldi, paramızla rezil olduk resmen.İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş: Adrianı ne pahasına olursa olsun alın. O avrupanın en iyi 10 numarasından biri olacak.
Bu sözler efsane Şenol Güneşe ait. Artık yorum size kalmış.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kazığın boyutu o kadar büyük ki çıkar çıkar bitmiyor.
Yorum
-
Sanmıyorum Adrian'a muhtaç kalacak kadar basiretsiz bir hoca olduğunu. Kaldı ki kendisini bilmem kaç maç sahaya sürmediğini de gördü bu gözler. O zamanda çığırtkanlık yapılıyordu burda Adrian neden oynatılmıyor diye.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Alin ama o kadar para verin demedim'
Bu cümle ne demek ki? Engelleseydin o zaman! Demek ki oyuncu portfoyun yok, adriana muhtac kalmissin!
O da gerekçe olarak Adrian iyi bir topçu ama mantelite sorunu var,Çok kırılgan ve hemen küsüyor demişti. Ayrıca fizik olarakta yeterli olmadığın belirtmişti.
Takım küme düşmeye doğru giderken babam mı çağırdı ta Seullerden Şenol Güneş'i.
Adam istifa etti gitti daha hala laf yetiştirmeyi kendinize vazife görüyorsunuz. Hatalar her zaman olacaktır,doğal olarak eleştiride...
Ben bize kazanadırmış olduğu 2009-2010 Türkiye Kupası,Süper Kupa ve 2010-2011 Turkcell Super Lig şampiyonluğu için kendisine bu teşekkürü bir borç bilirim...
Yorum
-
Fatih Tekke maci degerlendiriyor.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum