Ne yazık ki Trabzon'a gidemedim. Daha doğrusu hava muhalefeti yüzünden Trabzon' uçtuğum uçak Akçaabat üzerinde yarım saat şartların düzelmesini bekledikten sonra hava limanına inemeyip İstanbul'a geri döndü. Toplamda tam 4 saat havada kaldık ve geri döndük. Kabus gibiydi.
Bugün Trabzon'a giden birçok uçak da zaten seferlerini iptal etmiş.
@ DEEP BLUE
Abi yukarıda durum izah ettiğim şekilde olduğu ve memlekete gidemediğim için olası bir mağlubiyet durumunda daha önceden üzerime aldığım sorumluluğu tanımadığımı bildiririm, saygılar
Acilen yeni bir günah keçisi bulmalıyız bu durumda...
Yahu siz yine şu takımın maçına mı gidiyorsunuz ?
iyi sabır var sizde..!
Ah Sacit ah.
Güzel kardeşim, canım ciğerim..
Basketbol takımımız kaç maç yaptı 9..
oynadığı 9 maçın kaçını kaybetti? 8 tanesini.
Ligin sonuncusu mu ? evet..
Ama sen her maç salondasın..
Şimdi senin mantığına göre bu takımın bırak maçlarına gitmeyi ayaklarına sıkmamız lazım..
gelelim futbola..
Oynanan futboldan hiç bir şeyden memnun değiliz. Ama damarlara işlemiş bazı şeyler..
Sen maçlara gidemeyebilirsin. Herkes taraftar olacak diye bir şey yok.
Bütün Camialarda bir kısım Taraftar bir kısım da Seyirci vardır.
Bilmem anlatabildim mi
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
lazio maçındaki mücadele beklenen bir şeydi.futbolcular orada kendileri için oynuyor.benim için önemli olan bursaspor maçı.gerçekten bir şeyler değişmiş mi göreceğiz...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Onur
Bosingwa - Bamba - Mustafa - Aykut
Colman - Aykut
Olcan - Malouda - Yusuf
Emre
Gönlümden bu şekilde bir 11 geçiyor ama hoca muhtemelen Lazio maçı 11'iyle çıkar. Tek fark yabancı kontenjanı yüzünden Alanzinho değil Yusuf oynar.. Evimizdeki kaybetmeme serisini devam ettireceğimizi düşünüyorum. 1-0 kazanırız..
Bursa en az bizim kadar kötü. Elazığ'dan bile deli gibi baskı yediler. Şansla kazandılar. Kupadan elendik. 2 ay daha avrupa maçımız yok. Bu süreçte kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp, 2. yarı için kredi sağlamalıyız. 2.lik şampiyonluk kadar değerli ve henüz kaybettiğimiz birşey yok.
Yorum