aksine, batallasız bursaspor daha çok mücadele ediyor, o gitti toparlandılar.
ölüm kalım maçı bizim için, seneye avrupaya gidemeyiz en kötü 5. olmak zorundayız.
lazio maçının 11 ini bozmasın hoca
Bursa'nın Elazığ maçını 90 dakika izledim tek kale oynadı Elazığ ama futbolun adaleti yok derler ya Bursa 2-1 kazandı
Yalan yok Gençlerbirliği maçını izlemedim berabere kaldığını ve G.Birliği'nin penaltı kaçırdığını duydum. G.Birliği'nin iyi oynadığını varsaydım
Elazığ maçındaki Bursa'nın şansı yok bize karşı. Ayrıca maçın Avni Aker'de olması içimi rahatlatıyor
Lazio maçında olduğu gibi paslı ve biraz daha kontrollü oynarsak zorlanmadan kazanırız..
Aslında bu Avrupada ki baskısız ve rahat oyun anlayışını lige yansıtmak için hocaya çok iş düşüyor paslı,akıllı ve kontrollü oyun anlayışını yerleştirmeleri gerekiyor..
Aykut takıma geldiğinde göbekte muhteşem oynuyordu. Adamı sol beke alıp bitirdik resmen. Şu takıma Kadir'in monte edilmesi lazım yabancıya gerek yok çocuk ortalama bir yabancı sol bek kadar oynar orada zaten. Üst düzey bir sol bek alamayız zaten biz.
Takıma bir tane en acilinden orta saha oyuncusu, bir tane de çok kaliteli golcü lazım. Bu iki nokta kilit. Devre arasında buralara nokta transferler gelirse başarılı olmak hayal değil. 3. olabiliriz en azından ikinci yarı vitesi yükseltip.
Sanmam... Şike sürecinde dimdik duran, o malum ikinci yarıda şikecilerden tek beraberliği alan camiaya, şeftali, oğlan gibi veciz sözcüklerle hakaret etmek varken...
Yorum