Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yahu siz yine şu takımın maçına mı gidiyorsunuz ?
    iyi sabır var sizde..!

Yorum

Ne gariptir ki bu berbat duruma rağmen şampiyon olsa bile bir halta yaramayacak şikecilerin haricinde üst gurupla aramızda sadece 4 puan var. İkinci yarı için umutlanmak istiyorum ama takım öyle bir durumdaki Ziya Doğan'ın ikinci dönemini yaşıyoruz. Defans+berbat futbol=hayal kırıklığı

Yorum

Bursaspor 4 galibiyet ile ligin deplasmanda en fazla kazanan takimlarinin basinda geliyor.

Biz kendi sahasinda en basarili takimiz ama cekirge sanirim bu defa sicramayacak bu sefer puan kaybi veya kayiplari yasayacagimizi düsünüyorum.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi sabır var sizde..!
          İyi günde herkes gider.Önemli olan kötü günlerdede takımı yanlız bırakmamak..

Yorum

eskişehir maçını izleyenler bu maçı izlemesinler çünkü aynı maç oynanır balımız tutarsa yine kazanırız terse dönerse fark yeriz...

kötü futbolumuzun baki olduğu düşüncesindeyim...

Yorum

yunanistan gibi oynarız....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yunanistan gibi oynarız....
                Şimdiye kadar kim gibi oynuyorduk?

Yorum

iyi sabır var sizde..!
                  dinimiz gereği.. cenazelere katılmak gerekir..
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

iyi sabır var sizde..!
                    Geçen sezon da Avni Aker'de oynanan tüm maçlara gittim, üşenmedim kalktım Ankara'ya kupa finaline de gittim.
                    Bu takım tribünde, TV karşısında eziyet çektiriyor bize, doğrudur.
                    Lakin takım sahaya çıkarken ister istemez ayağa kalkıyorum, heyecanlanıyorum.
                    Şartlar ne olursa olsun maç günü tribünde buluyorum kendimi.
                    Hamiş

Yorum

Umarım maçı forse etmeyiz
                      Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yenilirsek senden biliriz kardeş, ona göre...
                        Olsun abim Canınız sağ olsun.
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi günde herkes gider.Önemli olan kötü günlerdede takımı yanlız bırakmamak..
                          Kötü günlerin yaşanmasına sebep olanlar düşünecek.. yanlış yapma ve kötü gün yaşanmasın

İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dinimiz gereği.. cenazelere katılmak gerekir..
                          Evet, kesinlikle cenazeye döndü artık..

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sezon da Avni Aker'de oynanan tüm maçlara gittim, üşenmedim kalktım Ankara'ya kupa finaline de gittim.
                          Bu takım tribünde, TV karşısında eziyet çektiriyor bize, doğrudur.
                          Lakin takım sahaya çıkarken ister istemez ayağa kalkıyorum, heyecanlanıyorum.
                          Şartlar ne olursa olsun maç günü tribünde buluyorum kendimi.
                          mustafa yumlu, zeki yavru, henrique, adrian, alanzinho, emre güral ve bunun gibi çöplerin oynadığı bir takım beni heyecanlandırmıyor, aksine utandırıyor. Bu çöpleri izlemek içinde Avni Aker'e gidilmez. Yazık bu kulübün parasına, yazık..
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 13:58.

Yorum

Kötü günlerin yaşanmasına sebep olanlar düşünecek.. yanlış yapma ve kötü gün yaşanmasın

Evet, kesinlikle cenazeye döndü artık..

mustafa yumlu, zeki yavru, henrique, adrian, alanzinho, emre güral ve bunun gibi çöplerin oynadığı bir takım beni heyecanlandırmıyor, aksine utandırıyor. Bu çöpleri izlemek içinde Avni Aker'e gidilmez. Yazık bu kulübün parasına, yazık..
                            Emre Güral bu saydıkların kadar süre alsın ondan sonra çöp demek daha mantıklı değil mi ?

Adamın 88 dakikada 2 golü var maçlara alındığı dakikalarda son 30 dakika oluyor genelde.
                            En son Kirk_Cooley tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 14:01.

Yorum

mustafa yumlu, zeki yavru, henrique, adrian, alanzinho, emre güral, soner, giray, aykut akgün bunlar bir işe yaramaz. Bu kulüp rezil oluyor
                              En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 17:38.

Yorum

Ne yazık ki Trabzon'a gidemedim. Daha doğrusu hava muhalefeti yüzünden Trabzon' uçtuğum uçak Akçaabat üzerinde yarım saat şartların düzelmesini bekledikten sonra hava limanına inemeyip İstanbul'a geri döndü. Toplamda tam 4 saat havada kaldık ve geri döndük. Kabus gibiydi.
                                Bugün Trabzon'a giden birçok uçak da zaten seferlerini iptal etmiş.

@ DEEP BLUE
                                Abi yukarıda durum izah ettiğim şekilde olduğu ve memlekete gidemediğim için olası bir mağlubiyet durumunda daha önceden üzerime aldığım sorumluluğu tanımadığımı bildiririm, saygılar
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X