Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• deplasmanda mac kazanmak yasak bize

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya hocaya laf atan arkadaslar siz olsaniz kimi oynatirdiniz cok merak ettim?
      Aynı kadroyu kurarlardı 3 ya da 5 yiyip şu anki gibi otururlardı.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Valla Sergen'e helal olsun. Sıcacık koltuğu bırakıp başına iş aldı, ben olsam akşamları televizyonda iki kelam edip keyfime bakardım, o taşın altına elini koydu. İyi de gidiyor, inşallah devamını getirir.

Yorum

• Niye benim aklıma hep Şenol hoca geliyor?

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya hocaya laf atan arkadaslar siz olsaniz kimi oynatirdiniz cok merak ettim?
            ya ibretlik taraftarsın helal sana aynen devam... oyuncu meselesi yani di mi bütün bunlar????????????

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım kötü. İlk yarıyı alabileceğimiz en fazla puanı alarak kapamalıyız. Sonra da en az 3 nokta transfer yapmalıyız.

Bu maç iyi oynadı diye demiyorum ama Cenk Tosun alınabilecek en iyi yerli santrfor. Sözleşmesi de bitiyor. Devre arası zor olmaz almamız. Şimdiden anlaşmak lazım.
              Ah be abi ne var cenk tosunda.! Geldi çoştu bizim maçta gene.Şenol can bile maçta yıldızlaştı yaaa Allah aşkına yapmayın..Bir takıma basmassan hepsini alex gibi oynatırsın bukadar basidd.

Yorum

• Hoca 2. yarı iyi oynadık diyor. Görmüyor ki adamlar attığı kadar kaçırdı 2. yarı. YAZIK.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi
                  hoca diYORKi:

İkinci yarı forse ettik !

Allah belanı versin MRA
                  Maçi gözlüksüz izledi, ondan öyle görmüstür.Varmayin futbol dehasi! nin üstüne

Yorum

• Bu takım bitmiş, bir buçuk seneden beri bunu söylüyoruz.

Bizim reçetemiz günü kurtarmak adına yapılan Bosingwa ve Malouda gibi transferler değil.

Bizim küllerimizden doğmaya ihtiyacımız var, bizim artık yeni oyunculara yeni bir jenerasyona ihtiyacımız var. Tıpkı 2002'de Samet Aybaba'nın 2008'de de Ersun Yanal'ın yaptığı gibi.

Bu seneden gitti, Avrupa kupalarına katılsak kafidir, o da bu sene toplanan puanlar ziyan olmasın diye.

Yorum

• Ah abdulkadir taktin bizi

Yorum

• Ynt: Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Hakaret ve küfür içeren mesajlar ilgili Forum Kuralı ihlali gereğince cezalandırılacaktır. Gönderdiğimiz mesajlarda Forum Kurallarını ihlal etmemeye özen gösterelim
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Arkadaşlar,

Yorumlarımıza dikkat edelim. Hem kendinizi hem de bizi zor durumda bırakmayın.

Birbirimize yardımcı olalım lütfen ..
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            genel anlamda mağlup olduk ama ikinci yarı oyunu forse etiğimizi düşünüyorum belki penaltı bosingwanın olduğunu söylüyor.ikinci yarıdan oldukça memnunum .deplasmandaki performans düzeyimizin düşük olması devam ediyor.dediğim gibi aynı devam etti .telafi edecek maçlarımız var.çok kötü bir mücadele oynamadık ama kaybettik.lazi maçında da iyi oynayacağımızı düşünüyorum.iç saha ile dış saha konsantrasyonumuz da farklı

MRA
                            Harbiden diyorum bu adam ruh hastasi o yuzden ona kizamiyorum artik ne konustugunun farkinda degil depladmanda sadece 1 mac alan buyuk takim olurmu ya da onu hoca diye orada tutan buyuk takim var mi dunyada.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 34 yaşındayım, 1990 yılından beri bu takımı ciddi ciddi takip ederim, Bu MRA kadar taraftarı oyundan anlamayan bir TD daha görmedim adam resmen bizi salak yerine koyuyor açıklamaları ile
                              En son Serdær tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 21:19.

Yorum

• hoca;

sergenin 3 maçlık performansını izle biraz.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X