İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Valla ben takımı takip ediyorum malesef ki kasımpaşa bizden tartışmasız iyi.Anket yapılsın bu forumda bir çoğu anadolu takım kalitesi bizden iyi der herkes.Bir kere defansı geçtim ligin en kötü ortasaha bizde eee forvet zaten yokİlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok artık.kasımpaşayı tartışırım ama diğerleri...
baştan default olarak kötüyüz :
Yorum
-
Diren hoca bu başkani savunanlar oldugu muddetce arkandayimİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediren BAŞKAN bu hocayı savunanlar olduğu müddetçe arkandayım.....
Yorum
-
mra
mesele birini oynatıp birini oynatmamak değil.mesele korkak silik hiçibr organizasyonu olmayan bir futbol.İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hocaya laf atan arkadaslar siz olsaniz kimi oynatirdiniz cok merak ettim?______________didier zokora___________
Yorum
-
akhisar maçı 3 yedin insan akıllanırİlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunu forse etmiş 2. yarııı ole diyo akçay!!!!hayretler içerisindeyim bi insan bi camiayla bu kadar dalga geçer....
deplasmanlarda 4-6-0 dizil maçı 0-0 oyna zaten golcün yok
sonra ki 3 maç aynı taktikle oynadı
kusura bakılmasın kimse, geri zekalı olsa yapmaz
4-5-1 oynuyor geri dörtlü kaleye uzak mesafede.
takımı bilerek sabote ediyor@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
bir tek penaltı değil. Moluadının pozisyonu ve yanlış korner kararı ile gol yediğimiz pozisyonda var.İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem penaltımızı verseydi nolurdu ki sonuç ?Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum