Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aykut da öyle bir hazirlaniyor ki. 'Ulan nerden cikti simdi bu oyuna girmek' der gibi...
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yazıklar olsun.
      Böyle doğaçlama bir sistem yok.
      Lanet olsun be lanet olsun !

Yorum

• şu takım trabzona geldiğinde bunlara bir dayak çekmese taraftar bizim bittiğimizin resmidir...bu kadar rezillik olamaz ya...ilk yarı bitiş düdüğü çalıyor bizim zokora efendi sırıtarak içeri giriyor var mı böyle bişe ya...
        t.akyildiz

Yorum

• Takımın savaşacak oyunculara ihtiyacı var. Malouda'yı bugüne kadar az eleştirdim ama şu hali çekilecek gibi değil...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bir Kadir vardı. O da gitti

U9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• İlk olarak evranosbey61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahanda şuraya yazıyorum takım bu haliyle bu hocayla devam etsin ikinci yarı düşmemeye oynayacaz ama bu sefer geçen yıkı kadar şanslı olurmuyuz ınu bilmem
              Ben sene başından beri diyorum .. Düşme adayıyız , Net !
              McLas was Here

Yorum

• Ynt: Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | CANLI!

İyi oynayan kim varsa sakatlanır zaten. Yusuf'tan sonra Kadir'de gitti.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• eldeki kadroyla bu diyenler mra sezon başı gelmedimi bu takıma kursaydı ozmn ayrıca sergen'de şuanki kadroyu kendi kurmadı zekası ile bir şeyler çabalıyor helal olsun.

Yorum

• sen bosingvaya yediği kırmızı yüzünden ceza vermezsen adamda böyle seni takmaz
                    En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 19:53.

Yorum

• Tey tey teey

Yorum

• Kimse niye maçlara gitmiyor diye Trabzonlulara kızamaz. Bir kez daha görüldü bu ilk yarıda
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Bir kadir vardi, oda sakatlandi

Yorum

• Dünya yıldızıymışmış Malouda. Ulan daha topa vuramıyor bu herif. Takımı umursamamasını geçtim.

Yorum

• Gaziantepspor 2-0 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | CANLI!

Gerçekten ne oynadığımız belli değil. Ayrıca bu sezon herhangi bir takıma karşı 10-15 dakika boyunca baskı uyguladığımızı hiç hatırlamıyorum.

Yorum

• ölüleri diriten takimiz helal olsun bir onlarin forvetine bak bir bizimkine. Bizim oyuncular calim yapacaklari yerde pas atsalar belki durum varkli olurdu ama hepsi kendine oynuyor Henri topu aldimi heyecan bile bulmuyorum Bamba degil tam bomba bütün yapancilar defolup yollanmali 2 oyuncu haric
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X