Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam anlamıyla ruhsuzluk...adamlar zaman geçiriyor kimse isyan etmiyor...
    MRA ile daha çok rezil oluruz...

Mra ile Iho tencere kapak gibiler...

Yorum

• Yorum

• hafta boyunca burada sergen'e sallayanlar vardı mra'ya bank asya teknik adamı dediği için...sergen futbol adamı olduğunu kanıtladı ; mra hala fıs...
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• başkana
          hocaya
          onur dışındaki tüm oyunculara hakaret etmek istiyorum.
          ama olmuyor.
          adriyana akçay hocanın güçü yetiyor kadroya almıyor.
          hocam hocaysan maludayıda alma

bu adam sahada yürüyor.
          çok formsuz
          emre denen adam boş durumda şutt atıyor kahraman olacakya

Yorum

• Colman-Soner degisikligine diyebilecek bir söz bulamiyorum.Soner bu haliyle bi kafa yapisiyla ancak gazinoda oyun havasi oynar.

Deplasman galibiyetini gectim, bize kendi sahasinda 3 atamayan takimlari kinayacak duruma geldik.

Yorum

• Bir önerim var.

Bu ruhsuz takima,hocaya ve yönetime tepki olarak bursa maci basligi bir yönetici tarafindan acilsin,hicbirimiz bursa macina yorum yapmayalim ne dersiniz?
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yönetimin alayı istifa çekmiş,

1 başkan ile ortada kalan takım söz konusu

futbolcular farkında gidişat iyi değil
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• genel anlamda mağlup olduk ama ikinci yarı oyunu forse etiğimizi düşünüyorum belki penaltı bosingwanın olduğunu söylüyor.ikinci yarıdan oldukça memnunum .deplasmandaki performans düzeyimizin düşük olması devam ediyor.dediğim gibi aynı devam etti .telafi edecek maçlarımız var.çok kötü bir mücadele oynamadık ama kaybettik.lazi maçında da iyi oynayacağımızı düşünüyorum.iç saha ile dış saha konsantrasyonumuz da farklı

MRA
                  #Dik oyna

Yorum

• çok kötü bir maç oynamadık fakat kaybettik diyor .
                    mustafa reşit akçay

yorum sizin
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoca da gitmeli, baskan da futbolcularin bir cogu da degismeli.

Travelairin yazdigi gibi bastan asagi bir degisim sart....
                      Bunların hiçbiri bir anda olacak şeyler değil. Bugün 10 futbolcuyu kadro dışı bıraksak hoca gitse başkan gitse ne değişecek. Her şey belli bir plan program üzerine kurulmalı.

Adam plansız programsız kulübün başına geliyor, hocayı getiriyor, 2-3 transfer yapıyor al oynat hoca.

Planı programı olan, olaya gerçekçi yaklaşan adamlar da 200 oy civarı ancak alabiliyor.

İş işten geçti önümüzdeki 5 sezon karanlık.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ikinci yarıdaki oyundan memnunmuş hocamız hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca gitsin yönetim kalsın mı? Peki kadro yenilenmedikten sonra hoca gitse kaç yazar?
                          kadro çok sıkıntılı.. en az 4 tane santrafor nitelikli yetenekli santrafor lazım gerisini sen düşün.

Yorum

• Tukendik...

Yorum

• oyunu forse etmiş 2. yarııı ole diyo akçay!!!!hayretler içerisindeyim bi insan bi camiayla bu kadar dalga geçer....

Yorum

• MRA gitmeli bir an önce
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X