Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takimin gol atmayi gectim savunma yapmamasi becerememesi hocanin istifasi icin yeterli bir sebep.

Ligimizde bizim kadar rakiba baski yapamayan,pozisyon veren baska bir takim yok.

Mra gitmeli,bu isi beceremedi acik ve net avrupa maclari bile bunu örtemez.
    Hoca gitsin yönetim kalsın mı? Peki kadro yenilenmedikten sonra hoca gitse kaç yazar?

Yorum

• Daha yorum yapmayın 61. sayfadayız sözün bittiği yer

Yorum

• Ucluklerin takimi :)
        İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
        ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Maçta evvel demiştim ki

3 tane kesin yiyeceğiz, kazanmak için 4 atmamız lazım

)) Bunu dunya alem görüyor ama bir hocamız var angut beyinli bir o görmüyor
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beşiktaş 2-0
            akhisar 3-0
            kasımpasa 3-2
            genler 3-2
            antep 3-2

hey yavrum hey

mr akçay aferin koçum

deplasmanda takımı bu kadar açık oynatan zihniyet teknik direktör olamaz.
            bide bu tabloya ragmen savunmayi iyi yapiyoruz demesi yok mu..onur'un gununde olmadigi her mac uc dort yiyoruz..
            allah topunu bildigi gibi yapsin.capsiz herifler..

Yorum

• Colmani neden cikardi merak ediyorum. Yorulmus diyebilir hoca ancak Colmanin yorulmus hali bile sahadaki futbolculardan daha fazla katki verebilirdi takima.

Yorum

• hakeme hakkımı helal etmiyorum.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• kadro kalitesi demeyin artık ya.sanki yenildiğimiz takımların kadroları bizden daha iyi.

Yorum

• Bizim takım yok zaten.İsim olarak duruyoruz sadece.

Yorum

• kendi sahanda 2 deplasman da 14 gol yemıssen aynı mac sayısında küçük takımsın açık ve net..
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• önceki gün yine gaziantep-ts maçını izlemiştim...3-2 bitmişti o maçta...tekke ve sykovak atmıştı...yine 3-2.....cenkin yüzü gülüyor vay anasını be......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takımda istek yok hırs yok = Hoca göreve !
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• kazmatör tarzdaki futbolculardan artık kurtulmalıyız.. zokora takımdan ayrılsa kim üzülür.. çok büyük bi oyuncu mu kaybetmiş oluruz.. işte biz takımdan ayrılınca sancı çekeceğimiz oyunculara sahip olmalıyız.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mra nın paydaşları nerdeler maç önü ahkam kesiyordular burda
                              akrabası var bi tane "anıl çevik" gelir az sonra...

Yorum

• sergen'in takımına yenilmek...

sanırım dibe vurmak bu...

boşver sen sözde başkan yerel seçimler için yapacağın uşaklıkları düşün...

Trabzonspor senin başkanlığına kadar düştüyse tüh bizim suratımıza...
                                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X