Bu Eskisehir ne ters takimmis ya, en iyi dönemimizde yenemedik onlari, aynen Antalyaspor gibi. Son iki sene bu berbat kadro ve futbolla yeniyoruz ikisini, bu iste baya bir terslik var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
-
Bu sezon 3. veya 4. olmamız durumunda CL'ye katılma ihtimalimiz doğabilir. İlginç olur, hoş olur. Boşlamamak lazım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan'ın bonservisine verilen 4 milyon avronun fahiş bir rakkam olması, oyuncu olarak kendisini değersiz kılmaz... Tıpkı 300.000 avroya Bursa'ya gelen Batalla'nın ucuz olduğu için değersiz olamayacağı gibi... Evet kazık yedik, ama Alan bu kadro içindeki en değişik oyuncu tipidir. Stil olarak da alternatifi yoktur. Keşke değerlendirebilseydik... Bari verdiğimizin yarısını alırdık... Derdim bu...
verdiğimizi aldık zaten, alanzinho şampiyon olduğumuz yıl yedek kulübesinde yattara, engin, teofilo 11 deyken umut (kulübeye bak ne kadro vardı yaw, şimdi kulübeye baktığımda bir büyük deviresim geliyor, kederleniyorum) gibi isimlerle birlikte oturuyordu, jaja nın yedeğiydi ve oyuna sonradan girdiği maçlarda bizi çok rahatlatıyordu, görevini yapıyordu.
evet az gol attı ama attığı gollerde anlamlıydı, ard arda g.birliği ve manisa ya son dakkada uzaktan attığı 2 golün şampiyonlukta büyük payı vardı, belki o goller olmasa aziz in şike yaptığı maç sayısında azalma olurdu, bu kadar kasmazdı
alanzinho nun misyonu o sezondan sonra bitti artık faydalı olamaz ama şuan kadroya bakıyorum, adrian mı alanzinho mu deseler düşünmeden alanzinho derim, düşünsemde alanzinho derim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Devre arası takviyelerle neden olmasın.evet kötü futbol oynuyoruz fakat 4-5 oyuncumuz haddinden fazla mücadele edince galibiyet bi şekilde geliyor.İkinci yarıda tüm derbileri içerde oynayacağız bu bir avantaj bence.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon 3. veya 4. olmamız durumunda CL'ye katılma ihtimalimiz doğabilir. İlginç olur, hoş olur. Boşlamamak lazım.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yedekler felaket. Oyun veya ilk 11 gücü tartışılabilir ama yedekler yani ne denir bilmiyorum... Oyunun verdiği kızgınlıkla bile Mustafa Reşit Akçay'a kızamadım, şunu al falan diye. Satılmışşehir'de Necati girdi mesela. Bizde kimse yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
şike süreci hepimizi biraz paranoyak yaptı galiba, artık herşeye kuşkuyla bakar olduk ki gidişat bizi haklı çıkardı.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan golün asistini yaparken hızını alamayıp reklam panolarına kadar gitti.golde sevinmemesinin sebebi belliki Henrique'yle aralarında geçen haftalardan kalma sıkıntı gözüküyor.
aralarındaki problem ne bilmiyorum ama sevinmediyse gole terbiyesizlik yapmış.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
DEEP BLUE
Sen de binmişsin üslup trenine... İyi yolculuklar... Umarım konforludur kompartıman... Bu arada Adrian Alan'ı top diye oynarmış ya, topla tüfekle güldük burada... Önce önünde duran topa vurmayı becersin, sonra Alan'ı veririz oynar... Seni mi kıracağız...İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlat desem ne anlatacaksın Allahını seversen abicim..Benim herkesin düşüncesine saygım var ama üsluba yok..Hele bir de Cenk ile dalga geçip
Alanzinhoyu göğe çıkartınca garip oluyor..Adrian ve Alanzinho ikisi de bu takımın topçuları değil ama bir gerçekte var ki verim konusunda Adrian
Alanzinhoyu top diye oynar..
Yorum
-
DEEP BLUE
Verdiğimizi almak derken, verim anlamında demedim... Ondan verim almayı becerecek hoca yok ortada... Oynatalım, bari göz önünde olur, 4 verdik 2'ye satarız anlamında söyledim... Yoksa Alan bu kadroya fazla gelir. Alan topçu değil diyenler görmek istemez, görse de anlamaz ama, Adrian kadar oynar herhalde... Malı mundar ediyoruz... Yazık...İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverdiğimizi aldık zaten, alanzinho şampiyon olduğumuz yıl yedek kulübesinde yattara, engin, teofilo 11 deyken umut (kulübeye bak ne kadro vardı yaw, şimdi kulübeye baktığımda bir büyük deviresim geliyor, kederleniyorum) gibi isimlerle birlikte oturuyordu, jaja nın yedeğiydi ve oyuna sonradan girdiği maçlarda bizi çok rahatlatıyordu, görevini yapıyordu.
.
Yorum
-
Fb sampiyon olursa ,2.ci sampiyonlar ligine 3.cü elemesine gidecek 4.cü olan hangi sartlarda gidebilecek?İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon 3. veya 4. olmamız durumunda CL'ye katılma ihtimalimiz doğabilir. İlginç olur, hoş olur. Boşlamamak lazım."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
1.gs 2 ve 3 fb bjk olursa mümkün.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Beşiktaş'ın cezası bitmedi mi?İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.gs 2 ve 3 fb bjk olursa mümkün.
Yorum
-
Gs sampiyonlar ligine,fb karavanaya bjk sampiyonlar ligi elemelerine gider bjk 1 yil ceza aldi sanirim unuttun.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.gs 2 ve 3 fb bjk olursa mümkün."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Senol abi ozamn biz kendi kafimiza sıktıkİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru şu siz MRA'nın Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzon,Trabzonspor'da başka bir sistemle oynadığını gördünüz mü rakibi bekle uzun top at.En son Canberk tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 16:45.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum