Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cenk Tosunu yerden yere vur Alanzinhoyu bu takımın en değerli topçusu yap..Ne yapar Alanzinho da bu takımın en değerli topçusu oldu..
    Bunu anlamak için birinin anlatmasına gerek duyuyorsan, o kişi ben olmam... Herkes farklı şeyler anlayabilir, farklı analiz edebilir futbolu... Benim fikrim bu ve sonuna kadar arkasındayım... Adrian'ın forma giyebildiği yerde, Alanzinho'nun heykeli dikilir...

Not: Cenk Tosun'u yerden yere vurmuyorum... Zaten yerde... Bu nedenle bizim formaya layık değil. Bizim yan tarafta adliye binası var, oradaki çaycıyı yerden yere vuruyorum mesela... Onunla mukayese edersen daha mantıklı olur... Çünkü adamın futbolcu olma ihtimali, CHP'nin kadrolu kedisi Şero'nun, sabah kahvaltısında iki adet fren balatası yeme ihtimaliyle aynı...

Yorum

• dün özetlerden izleyebildim amçı, tam pozisyonu bilmiyorum ama, henrique sevinirken olcan kenarda ne yapıyordu bilen gören varsa söylesin, yoksa bu adam "daha öncede yaptıklarını düşünürsek" bu kadar egoist mi diye düşünmeden edemiyorum
      Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi bari alan deme.
        Trabzonspor alanzinho*zokora*adrian*henrique dörtlüsünden 20 milyon euro gibi yüzyilin kazigini yedi.
        Ki bunlar sadece verilen bonservis parasi
        Alan'ın bonservisine verilen 4 milyon avronun fahiş bir rakkam olması, oyuncu olarak kendisini değersiz kılmaz... Tıpkı 300.000 avroya Bursa'ya gelen Batalla'nın ucuz olduğu için değersiz olamayacağı gibi... Evet kazık yedik, ama Alan bu kadro içindeki en değişik oyuncu tipidir. Stil olarak da alternatifi yoktur. Keşke değerlendirebilseydik... Bari verdiğimizin yarısını alırdık... Derdim bu...

Yorum

• Gene birbirimizi yemeye başladık.Hoş görüyle birbirimizi anlamalı ve görüşlerimize saygı duymalıyız.Birbirimize saygı duyup en doğru şeyi bulmalıyız.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Oynadigimiz seye futbol demek dahi komik ama devre arasina kadar öyle yada böyle 3 mac daha kazanirsak yukaridan kopmamis oluruz ve devre arasi hareketli gecicegini umuyorum...

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün özetlerden izleyebildim amçı, tam pozisyonu bilmiyorum ama, henrique sevinirken olcan kenarda ne yapıyordu bilen gören varsa söylesin, yoksa bu adam "daha öncede yaptıklarını düşünürsek" bu kadar egoist mi diye düşünmeden edemiyorum
              Olcan golün asistini yaparken hızını alamayıp reklam panolarına kadar gitti.golde sevinmemesinin sebebi belliki Henrique'yle aralarında geçen haftalardan kalma sıkıntı gözüküyor.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bazi taraftar derneklerine neden bilet verilmiyor, bir bilgisi olan varmi???
                Sence?
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oynadigimiz seye futbol demek dahi komik ama devre arasina kadar öyle yada böyle 3 mac daha kazanirsak yukaridan kopmamis oluruz ve devre arasi hareketli gecicegini umuyorum...
                  Devre arası sence çözümmü. MRA ile yine aynı sistem aynı defans oyunuyla devam..
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRANZONSPOR...

Yorum

• yazılanları okuyunca taraftar bazında hiçbirşeyin değişmediğini görüyorum ( futbol olarak çok rezil), ama şu gerçek ki ligin en ballı takımıyız bu da bizi ilk 6 ya kesin sokar .
                    şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunu anlamak için birinin anlatmasına gerek duyuyorsan, o kişi ben olmam... Herkes farklı şeyler anlayabilir, farklı analiz edebilir futbolu... Benim fikrim bu ve sonuna kadar arkasındayım... Adrian'ın forma giyebildiği yerde, Alanzinho'nun heykeli dikilir...

Not: Cenk Tosun'u yerden yere vurmuyorum... Zaten yerde... Bu nedenle bizim formaya layık değil. Bizim yan tarafta adliye binası var, oradaki çaycıyı yerden yere vuruyorum mesela... Onunla mukayese edersen daha mantıklı olur... Çünkü adamın futbolcu olma ihtimali, CHP'nin kadrolu kedisi Şero'nun, sabah kahvaltısında iki adet fren balatası yeme ihtimaliyle aynı...
                      Anlat desem ne anlatacaksın Allahını seversen abicim..Benim herkesin düşüncesine saygım var ama üsluba yok..Hele bir de Cenk ile dalga geçip

Alanzinhoyu göğe çıkartınca garip oluyor..Adrian ve Alanzinho ikisi de bu takımın topçuları değil ama bir gerçekte var ki verim konusunda Adrian

Alanzinhoyu top diye oynar..

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ''Öyle zaman oldu ki ofansif olarak altı oyuncu ile hücum yapan bir ekip vardı karşımızda''

Mustafa Reşit Akçay basın açıklamasında bu cümleyi söyledi. Peki sen niye ofansif oynamadın ?
                        Avni Aker'de niye rezil kepaze futbol oynuyorsun ? Niye eziliyorsun ? Niye her maç Onur kurtarıyor seni ?

Ayrıca o Mustafa Yumlu mudur nedir, bir anda Maldini yaptılar onu.. madem Mustafa Yumlu bu kadar iyidir niye Onur kurtarıyor seni ?
                        Senin defansın nerede ? Bütün topları geçirdiler. Mustafa Yumlu bu takımın stoperi değildir, olamaz da
                        vay arkadaş kimmiş bu takımın stoperi ? giray mı ? bomba mı ? her an kart görme potansiyeli olan aykut mu ? sanki elimizde maldini var da mustafayı beğenmiyor.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ibzolist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazılanları okuyunca taraftar bazında hiçbirşeyin değişmediğini görüyorum ( futbol olarak çok rezil), ama şu gerçek ki ligin en ballı takımıyız bu da bizi ilk 6 ya kesin sokar .
                          Trabzonspor taraftari 6.ciligi basari olrak goruyorsa zaten konusmaya gerek yok. premiyer ligdemiyizde haberimiz yok.
                          kicikirik turkiye liginde kocâaaaaaaaaaaa Trabzonsporun basari hedefine bak ....besiktas o mali krizde3.olan hocasini kovuyor cunku hedefi herzaman ilk iki biz 6.cilik konusuyoruz biz kendi icimizde kuculmusuz bitmisiz bosuna kasmayalim o zamanm Bu takim formasiyla a2 takimiyla ilk 10 girer eldekileri satalim takilalim kendi capimizda 3.lukte yonetimi istifsya cagiran TS taraftarindan 6.ciliga tav olan profile. Cocuklarimiza Trabzonspor diye birsey kalmayacak bu acik. 1 nesil sonrasi Trabzonsporu 2. takim olarak tutar artik haciya, mraya kizmayalim biz. bizim zihniyetimizin kuculusunun tezahuru ve sahaya yansimis halidir mra.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Mustafa'nın performansıyla Onur'a pay çıkarmak mantıksız. Onur'u kahraman yapan kurtarışların %90'ı 30-35 metre aralığından atılan şutlar. Bu mantıkla yürürsek Mustafa değil orta saha adamlarımız kötü olduğu için Onur iyi diyebiliriz.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• 6. lık çok komik....

adı yeter ilk 4 e biz 6 cılığı başarı sayıyoruz...

helal olsun hocaya buna da alıştırdı bizi.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• @cakalkerem 'in dediği gibi bu formanın ağırlığı ilk 4 içinde olmaya yeter.
                                Bahsettiğiniz takım, manisaspor eskişehir elazığ gibi sıradan bir takım değil.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X