Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 Eskişehirspor | Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takimi begenmiyoruzda henriqe gibi bir futbolcuya 12 gol attirmayi başardilar. Bide bu acidan bakin
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BJK seneye oynayacak avrupada?
      Kesin degil. . .
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takimi begenmiyoruzda henriqe gibi bir futbolcuya 12 gol attirmayi başardilar. Bide bu acidan bakin
        Tartismasiz butun istanbul takimi tutan arkadaslarim Turkiyeye gelmis en kotu forvet diyorlar
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Gelde Genclerbiligi ve Sivas maclarina yanma...

Bu sacma sapan oyunla alinan galibiyetlerin nedeni Mranin sansimi yoksa kalede Onurun olmasimi orasi tartisilir.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol abi ozamn biz kendi kafimiza siktik
            Birazcık öyle oldu.Geçen sene ki 1461 Trabzon maçlarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

MRA'nın oyun anlayışında dominant futbol yok,rakibe baskı kurmak yok.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tartismasiz butun istanbul takimi tutan arkadaslarim turkiyeye gelmis en kotu forvet diyorlar
              nartollo vardi. Söyle arkadaşlara abartmasinlar. .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Yorum

nartollo vardi. Söyle arkadaşlara abartmasinlar. .
                Besiktata oynuyordu o kazma bile bize gol atti
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Buna katılıyorum.

Soner bu haliyle oynuyorsa ...

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alan'ın bonservisine verilen 4 milyon avronun fahiş bir rakkam olması, oyuncu olarak kendisini değersiz kılmaz... Tıpkı 300.000 avroya Bursa'ya gelen Batalla'nın ucuz olduğu için değersiz olamayacağı gibi... Evet kazık yedik, ama Alan bu kadro içindeki en değişik oyuncu tipidir. Stil olarak da alternatifi yoktur. Keşke değerlendirebilseydik... Bari verdiğimizin yarısını alırdık... Derdim bu...
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birazcık öyle oldu.Geçen sene ki 1461 Trabzon maçlarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

MRA'nın oyun anlayışında dominant futbol yok,rakibe baskı kurmak yok.
                    Şenol abi MRA ya hala kizamamamin sebebi bizim futbolcular cogu zaman yetenek gerektirmeyen ama normal bir futbilcunun yapmasi gerekenleri bile yapmamasi veya yapamamasi. En basit dun henriqenin yaptigi. Kaleye vuracagina atabilecegi en kotu pasi atsa mouladaya gol olacak. bunun gibi. . .Buna hoca ne yapsin. ..
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Yorum

Bu takimi begenmiyoruzda henriqe gibi bir futbolcuya 12 gol attirmayi başardilar. Bide bu acidan bakin
                      12 gol attırana kadar kaçırdıklarımıza da yanmamız gerekmiyor mu abi
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Şenol abi MRA ya hala kizamamamin sebebi bizim futbolcular cogu zaman yetenek gerektirmeyen ama normal bir futbilcunun yapmasi gerekenleri bile yapmamasi veya yapamamasi. En basit dun henriqenin yaptigi. Kaleye vuracagina atabilecegi en kotu pasi atsa mouladaya gol olacak. bunun gibi. . .Buna hoca ne yapsin. ..
                        Tabii ki ben öyle spesifik işlere takmıyorum zaten sadece oyun mantığını beğenmiyorum geçen sene 1461'in o şahane kadrosuna da

benzer futbolu oynatıyordu hiç 1461'in geçen sene öyle baskı yapan rakibi presle boğan maçını hatırlıyor musun?Adamın sistemi bu.
                        En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 16:56.
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          12 gol attırana kadar kaçırdıklarımıza da yanmamız gerekmiyor mu abi
                          Kimin kacirdiklar. .
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Yorum

Kimin kacirdiklar. .
                            Henrique'nin ve diğer oyuncularımızın.Takım halinde atağa kalkamayışımıza
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabii ki ben öyle spesifik işlere takmıyorum zaten sadece oyun mantığını beğenmiyorum geçen sene 1461'in o şahane kadrosuna da

benze futbolu oynatıyordu hiç 1461'in geçen sene öyle baskı yapan rakibi presle boğan maçını hatırlıyor musun?Adamın sistemi bu.
                              Katiliyorum abi, baski kuran bir taktik uygulamiyor. Ama bwn bu kadro ile baski uygulamasi taraftarida degilim. Olmax cunku. Haa diyeceksin kapanip hizli cikabiliyor mu( eskiden turkiyenin en iyi kontra ataga cikan takimi olarak anilirdik), hayir. İste burada sorun hoca mi futbolcu mu ben tam karar veremedim. ..
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Yorum

• Henrique 12-13 gol ile bitirir en az ligi böyle giderse.Sene sonu satabiliriz istersek.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X