Alan'ın bonservisine verilen 4 milyon avronun fahiş bir rakkam olması, oyuncu olarak kendisini değersiz kılmaz... Tıpkı 300.000 avroya Bursa'ya gelen Batalla'nın ucuz olduğu için değersiz olamayacağı gibi... Evet kazık yedik, ama Alan bu kadro içindeki en değişik oyuncu tipidir. Stil olarak da alternatifi yoktur. Keşke değerlendirebilseydik... Bari verdiğimizin yarısını alırdık... Derdim bu...
Birazcık öyle oldu.Geçen sene ki 1461 Trabzon maçlarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
MRA'nın oyun anlayışında dominant futbol yok,rakibe baskı kurmak yok.
Şenol abi MRA ya hala kizamamamin sebebi bizim futbolcular cogu zaman yetenek gerektirmeyen ama normal bir futbilcunun yapmasi gerekenleri bile yapmamasi veya yapamamasi. En basit dun henriqenin yaptigi. Kaleye vuracagina atabilecegi en kotu pasi atsa mouladaya gol olacak. bunun gibi. . .Buna hoca ne yapsin. ..
Şenol abi MRA ya hala kizamamamin sebebi bizim futbolcular cogu zaman yetenek gerektirmeyen ama normal bir futbilcunun yapmasi gerekenleri bile yapmamasi veya yapamamasi. En basit dun henriqenin yaptigi. Kaleye vuracagina atabilecegi en kotu pasi atsa mouladaya gol olacak. bunun gibi. . .Buna hoca ne yapsin. ..
Tabii ki ben öyle spesifik işlere takmıyorum zaten sadece oyun mantığını beğenmiyorum geçen sene 1461'in o şahane kadrosuna da
benzer futbolu oynatıyordu hiç 1461'in geçen sene öyle baskı yapan rakibi presle boğan maçını hatırlıyor musun?Adamın sistemi bu.
En son Şenol Altunsoy tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 16:56.
Tabii ki ben öyle spesifik işlere takmıyorum zaten sadece oyun mantığını beğenmiyorum geçen sene 1461'in o şahane kadrosuna da
benze futbolu oynatıyordu hiç 1461'in geçen sene öyle baskı yapan rakibi presle boğan maçını hatırlıyor musun?Adamın sistemi bu.
Katiliyorum abi, baski kuran bir taktik uygulamiyor. Ama bwn bu kadro ile baski uygulamasi taraftarida degilim. Olmax cunku. Haa diyeceksin kapanip hizli cikabiliyor mu( eskiden turkiyenin en iyi kontra ataga cikan takimi olarak anilirdik), hayir. İste burada sorun hoca mi futbolcu mu ben tam karar veremedim. ..
Yorum