Şu maçtaki Kadir, geçmiş bir çok maçımızda işimize yarayabilirdi. Mutlaka eksikleri vardır ama şimdiye kadar en zor anlarda bile değerlendirilmemesi çok garip. Ben Mustafa hocayı ne kadar anlamak için uğraşırsam o kadar uzaklaşıyorum adamdan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Bu maçtan sonra inşAllah Kadir Keleş sol bek için yerini kaptı.
Maçı detaylı izleyemedim ama izlediğim kısımlarda gayet iyiydi. hemde ilk maçı olmasına rağmen.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bir takım birden fazla keyif adamıyla idare edemez. Şikeciler bile Alexin koşusuna uzun süre takıldı ki o Alex takımı sırtlıyordu.
Ya biz. Adrian, Henrique, nispeten Malouda ( ki mevkisinden şikayetçi gibi tavırları var ). Kalan takım bu 3 adamı çekmeye çalışıyor. En basit rakipler bile ceza sahası önümüze o kadar kolay geliyorlar ki, şaşılacak derecede. Devre arası mutlaka bir çözüm bulunmalı.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Maçtan hemen sonra demiştim..Elazığspor'un penaltısı yanlış karar diye, tekrar izledim.
Bence penaltı değil.
Dikkat edin Giray'ın teması olmadan oyuncu düşmeye başlıyor.(tam karşıdan çeken kamera açısında net görünüyor)
Bu penaltıysa Yusuf'un ki 300 kere penaltı. Asıl sorgulanması gereken bu.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Olur mu, "Stadyum" Programındaki dört dingil, "Girayın gelişinin" penaltı olduğunu söyledilerİlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan hemen sonra demiştim..Elazığspor'un penaltısı yanlış karar diye, tekrar izledim.
Bence penaltı değil.
Dikkat edin Giray'ın teması olmadan oyuncu düşmeye başlıyor.(tam karşıdan çeken kamera açısında net görünüyor)
Bu penaltıysa Yusuf'un ki 300 kere penaltı. Asıl sorgulanması gereken bu.
Bu şeref yoksunları, ceza sahasında rakibine yan bakan oyuncumuzu görünce bile "penaltı" demeye kalkacaklar.
Yorum
-
dün çok mutlu oldum çünkü gördüm ki ligde bizden daha kötü oynayan bir takım varmış
ilk yarı elazığ doğru düzgün bir organizasyon bile yapamadı. sahada avare avare dolaştılar. bizde çok ahım şahım bir top oynamadık ama golü atacağımız çok belliydi. penaltımız verilse daha erken koparacağımız maçın ilk yarısını 1-0 bitirdik ve sancılar başladı.
45-60 arası sanki takıma birşey oldu değil yarı sahaya cezasahasına gömüldük, elazığ'da cesaretlendi. penaltı olmasaydı da mutlaka bir gol bulacaklardı çünkü bilinsizce oynuyorduk. penaltı gol olsaydı geri döner miydik? muamma. ama sonuç olarak gol olmadı ve üstüne üstlük hemen peşine gol bulunca elazığ yelkenleri indirdi.
yine eze eze yenemeden alınan bir 3 puan, yine kabız bir futbol. giderek devleşen bir Onur, ve geleceğe 25 yaşında göz kırpan "genç" Kadir... Hayırlı olsun...Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Güzel bir gündü maç atmosferi biraz düşük olsada bol gollü bir galibiyeti yerinde görmem hatta atılan 3 golün benim bulunduğum tribüne doğru olmasından dolayı kendimi şanslı hissettiğim bir gün oldu.
Maça gelirsek hocamızın kadro seçimi doğruydu zaten fazlada bir seçeneği yoktu.Maçın büyük bölümü bizim kontrolümüz altındaydı ikinci yarının penaltıya kadar olan kısmı ise rakibin kontrolünde geçti.Özellikle k.paşa maçında eleştiri alan Onurun yüksek konsantrasyonu maçı kazanmamızdakı en büyük sebeb oldu girayın amatörce yaptığı penaltıyı kurtarması zora girecek maçı bize döndürdü.
Maçta öne çıkan isimler bana göre Onur,Bosingwa ve Malouda oldu.Olcan,Henrique de son derece faydalı işler yaptılar.
Bu maçtaki en önemli artımız attığımız goller oldu.Birinci golde doğru yere koşu yapan henriquenin ve kaleciden dönen topu tamamlamak için kanat oyuncusu yusufun orada olması önemliydi.İkinci golde henriquenin ilk kez net golcü vuruşu yapmasıda güzeldi.Son golde ise emre güralın golle buluşması da bir başka sevindirici olan şey oldu.
Lige tutunmak açısından önemli bir galibiyet alsak da eksiklerimiz çok fazla özellikle orta sahada çok yavan bir futbol oynuyoruz pas yaparak gidemediğimiz için malouda ve adrian bu mevkide adam eksilterek gitmeye çalışıyorlar malouda bu maçta bunu başardı adrian ise kısmen başardı ama daha yüksek tempolu maçlarda ikisininde etkisiz kalma ihtimali yüksek.Sonerin daha çok oyunun içine girmesi gerek sonra a.kadir olsun,aykut olsun colman olsun artık ritim bulmaları gerek çünkü kadromuz her maç biraz daha yıpranıyor takım arkadaşlarının yüklerini hafifletmeleri gerek.
Deplasman maçlarında çok zorlanıyoruz özellikle adrian,malouda,soner ve colmanın ikili mücadelelerde güçlü olması gerek deplasmanda ancak o zaman seri galibiyetler alabiliriz.
Sonuç olarak üst sıralardan kopmamak adına önemli bir maç kazandık ama bu maçın önem kazanması için kalan 7 maçtanda iyi sonuçlarla ayrılmalıyız.
Yorum
-
Şu "Takımı Onur kurtarıyor" geyiğine gıcık oluyorum. İşini yapan adamın, işini yaptığı için takımın yaptıklarının çöpe atılması çok acı. Onur işini en iyi yapanlardan ve onu kaptan olarak görmekten gurur duyuyorum. Gel gelelim ki görevi bu. Adam kurtarmak için o kalede duruyor. Kurtarıyor diye her şeyi onun üzerine yığmak da hata. Üzerindeki baskıyı ve stresi artırmanın anlamı yok.
Takımın işini en az hatayla yapanlarından biri. Bazen imkansızları yapıyor. Ama yeteneği dahilinde yapıyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Girayın topa en ufak bir teması bile yok,net penaltı.Adam Girayın amatörlüğünden yararlanıyor o ayrı ama penaltının bence tartışması bile yok. Yusufun pozisyonu da penaltı ama Girayınkine göre daha az net.İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ben fazla takılmam bu hakem hatalarınada artık yeter
girayın pozisyonunu nasıl penaltı verdi
giray atlıyor topa dokunuyor
hadi onu geçtim yusufun pozisyınunu nasıl görmedi
aziz her halde her hafta iki haken ayarlıyor biri bizim maça öbürü fb maçına
Yorum
-
Herkesin fikri kendine tabi ki.
Giray'ın hangi ayağı rakip oyuncuya temas ediyor?
Topa müdahale etmeye çalıştığı ayağı vuruyor mu?Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
sana katılıyorum bu taraftarın maça gelmesi için ne yapmak lazım acaba bu hafta yönetim biletleride indirmişti buna rağman stad dolmuyor arkadaş buna acilbir çözüm bulunmalı bu bize yakışmıyor.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın maça gitmesi için ne yapılmalı bilmiyorum. Ama bu taraftarın önüne barcelonayı koy 2 hafta sonra futboldan soğur.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
Taraftarın maça gelmemesi yeni bir sorun değil.belediye klüp kamu işbirligi ile bir donem stad doldu.simdi o birliktelik yok.artik şehir yorulmuş.bayramda sivas ve Varşova maclarina girmiştim.bu net belli oluyor.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum