Sahaya atlayan taraftar Bilica'ya çok yaklaştı ama engellediler ulaşamadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Adaşım ne gada ekmek o gada köfte.25 kışılık kadronun 18 tanesı geçen sene 46 puan toplayan oyunculardan kurulu.yanı küme düşme hattının 1 tık üzerınde zorla bıtırılen lig.bu oyuncuların büyük çoğunluğu iş ahlakından yoksun.Şenol hocanın bıle hakkından geldı bu oyuncular Mustafa hoca ancak bu kadar adam edebılır bunları.tez zamanda bunlardan kurtuluruz ınşallah.istatıstık mıni etek gibidir dıye bir laf var ama Elazığın ınankı değil 5 tane,kayda değer net pozisyonu yokİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
MRA konusunda senle ayri düsmüyoruz ki, ama oynattigi oyunu sende görüyorsun degil mi?
MRA'ya kesinlikle sabredilmeli, cünkü hatalarindan ders cikaran bir isim. Genc oyunculara güvenen bir isim.
Transferde de istedigini yaptirirsa o zaman daha iyi yerlere gelebilecegini düsünüyorum. Ama bu kadro ile isi zor. Yinede sezonun basi takimi bu kadar korkak oynatmasa daha iyi olur diye düsünüyorum. Izlerken izdirap cekiyoruz. Kötü oyun ve maglubiyet ise hic cekilmiyor biliyorsun.
5 tane pozisyon dogrudur, öyle yaziyor istatistiklerde.
..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu arada rakibin topla oynamasına, pas sayısına, koşu mesafelerine çok takılmamak lazım.
Takımın sistemi gereği daha çok bekliyoruz ve hızlı dikine çıkmaya çalışıyoruz bu nedenle top daha çok rakipte oluyor ve haliyle pas sayısı da fazla oluyor.
3 bölge arası mesafe de çok fazla olmadığı için takım çok fazla koşmuyor. Oyuncular birbirine yakın oynuyor. Hocanın 'kompakt' dediği mevzu yani.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Teşekkürler. . .İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yusuf Erdoğan oyundan çıkmasının ardından ambulans ile hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Yusuf'un önemli birşey olmadığı bacağında hafif bir zedelenme olduğu bildirildi."
haber61BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
arkadaş ben fazla takılmam bu hakem hatalarınada artık yeter
girayın pozisyonunu nasıl penaltı verdi
giray atlıyor topa dokunuyor
hadi onu geçtim yusufun pozisyınunu nasıl görmedi
aziz her halde her hafta iki haken ayarlıyor biri bizim maça öbürü fb maçına
Yorum
-
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Böylece takımın asıl sıl kanadı belli oldu.. Kadir ve Yusuf ikilisi..
Sağ taraf içinse Boss ve iyi bir transfer. Mesela Erkan Zengin.. Göbek için şimdilik Malouda.. Forvete Muhammet Demir ve çok iyi bir santrafor. Adaylarım Elkeson veya Asamoah Gyan..
Ortasahada Colman' ın keyfini beklemek istemiyorum. Stopere de Volkan Serdar Aziz takası iyi olur.
Boss--Aykut--Serdar--Kadir
-----------Zokora------------
Erkan--xxxx--Malouda--Yusuf
---------Elke/Asamoah---------
Adrian ve Olcan, Muhammet, Soner, Yumlu da yedek olur. Takım derinliğide önemli..İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Giray topa dokunsa top taca doğru değil, orta sahaya doğru giderdi. %100 bi penaltı..İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş ben fazla takılmam bu hakem hatalarınada artık yeter
girayın pozisyonunu nasıl penaltı verdi
giray atlıyor topa dokunuyor
hadi onu geçtim yusufun pozisyınunu nasıl görmedi
aziz her halde her hafta iki haken ayarlıyor biri bizim maça öbürü fb maçına
Yorum
-
takım penaltı pozisyonundan önce resmen gol yemek için uykuya geçti pres yapmadan pas yapmadan şuursuzca dolandılar sahada. pnealtı pozisyonuda tam felaket onur kurtatrdıkça adamlar pozisyonu takip edecekelrdi neyseki top dışarı çıktı. 3. pozisyonda gene vurdurulurmu yaa bukadar vurdumduymazlık nasıl olabilir ben artık şaşırıyoum
Yorum
-
Şampiyonlar ligi oynayan adama bak 17 yaşında genç oyuncu sanki o nasıl müdahele hakkaten ya.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'i da elestirmeden gecemeyecegim. Ceza sahasi icinde o nasil bir kontrolsüzlüktür?
..7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Bugün Ankaradan Bursaya geliyorum ... Ankara çıkışında Trabzon ekmek bayisi gördüm çocuklarda acıktık deyince durayımda şurdan bişeyler alayım dedım.Mekan gerçekten hoş güzel.Ama içeri girdim bir tane BordoMavi renk yok ....!!!!! Şaşırdım !!! Kim buranın sahibi d,ye sordum biri benim dedi.Bu nasıl Trabzon ekmekçisi dedim kocaman tesiste bir tane BORDOMAVİ bişey yok? Birde ne göreyim bjk gs ve şb Kupaları satılıyor lakin TRABZONSPOR kupası bile yok.Veryansınım büyüdü doğal olarak dedim bir daha uğramam buraya bu ne iştir o kupalardan kazacancağın üç kuruşa değermi dedim.Yazık Yazık diye devam ettim adam dili tutulmuş birşey diyemedi en sonunda Klübe okadar haber ettim bir kupa bile yollamadılar satmak için dedi... Fanatik Trabzonsporluyum ama inanki nefret ettirdiler bana dedi.Bende ne olursa olsun o şu bu Yönetim futbolcu gelip geçici ama biz her zaman bu takıma sahip çıkmalıyız dedim.Bir daha yolum düşerse Bakacağım Bordomavi bişey göremezsem yahutta başka takım ürünü görürsem İnanki Firmanın adıyla heryerde seni kötü reklam edeceğim bilesin dedim.Adam çay ikram edeyim biraz otur dedi çocuklar karınlarını doyurana kadar oturdum sonrada ayrıldım ordan...Durum bu yani Takımdan resmen uzaklaştırıyorlar insanları.Başa geçen TRABZONSPORDAN NEMALANMAYA FAYDA sağlamaya çalışıyor.Klüp için gelen yok maalesef...İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle tabiki ama taraftar üzerinde çok büyük bir olumsuz etki yarattığı kesin..Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
bu kompakt bizi futboldan soğuttu agaİlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada rakibin topla oynamasına, pas sayısına, koşu mesafelerine çok takılmamak lazım.
Takımın sistemi gereği daha çok bekliyoruz ve hızlı dikine çıkmaya çalışıyoruz bu nedenle top daha çok rakipte oluyor ve haliyle pas sayısı da fazla oluyor.
3 bölge arası mesafe de çok fazla olmadığı için takım çok fazla koşmuyor. Oyuncular birbirine yakın oynuyor. Hocanın 'kompakt' dediği mevzu yani.sakin olun...
Yorum
-
dikkatli bak kardeş pozisyona giray rakibe paralel kayıyor topa müdahale ediyor topa müdahalesinden sonra rakibe takılıyor çelme takıyor yaniİlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray topa dokunsa top taca doğru değil, orta sahaya doğru giderdi. %100 bi penaltı..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum