Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dikkatli bak kardeş pozisyona giray rakibe paralel kayıyor topa müdahale ediyor topa müdahalesinden sonra rakibe takılıyor çelme takıyor yani
    o pozisyon penaltıydı, hakem yanlıs karar vermedi ama yusufunki o penaltıdan 2 kat daha net penaltıydı.

Yorum

• arkadaşlar bu olcan golden sonra neden sevinmedi sanırsın her maç gol atıyor

Yorum

• ben asıl bu kadiri soruyordum burda arkadaşlara nasıl topçu diye

bugün ilk kez gördüm iyi topçuymuş bence hem ileride çıkabiliyor

emrede iyiymiş onada sevindim sadece henrique malına kalmadık

bu maç iki transfer yaptık bence

Yorum

• Giray yaptığı hatanın penaltı olduğunu o kadar ıyı bılıyorkı hakeme ıtıraz bıle etmedi.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giray yaptığı hatanın penaltı olduğunu o kadar ıyı bılıyorkı hakeme ıtıraz bıle etmedi.
            aykut geçen maç itiraz etti sonuç ne oldu geçen haftadan temkinlidirler onlar ondan itiraz etmedi bence

Yorum

• geçen kasımpaşa ile bu maç arasındaki oyun farkına bakıyorum şimdi

bir mevkide o mevkinin adamının oynamasının takıma kattığı ivmeyi görüyorum

olcan kısmet uydu desekte aykut demiri hatırlayalım

şimdi arkadaşlar şöyle düşünün bir adamı yapamayacağı bir mevkiide oynatıyorsun sürekli hata yapıyor o faullerde bunun göstergesi zaten
              bu durumun futbolcu üzerindeki psikoljik baskıyıda düşünürsek bir mevkinin tabiri caizse boş olmasının etkisini yaşadık kasımpaşa maçında

ama şu anlaşılmasın aykut o kırmızı kartı yanlış mevkiide olduğu için yedi iho bir lafı var bunlar mahalle maçı yapmıyor hatanın çoğu onda

defanslara bakıyorumda giray peksevilmiyor anlaşılan ama

bence bamba çok ağır kalıyor refleksleri zayıf

mustafa kapasitesi sınırlı

aykut iyi bir defans ama sinirini kontrol etmeyi öğrenecek
              caner daha görmedim

giray ise ne uzuyor ne kısalıyor sakatlansa da perfonmansı sabit bence içlerinde en iyi defans diyorum ben

mustafa diyenlere lazio maçını hatırlatırım yaptığı kademe hatalarını

Yorum

• Giray'ın pozisyonuna Bünyamin Gezer penaltı değil dedi, ilginç.

Yorum

• giray ın pozisyonunda daha müdahele gelmeden adam atlıyor yavaş gösterimde belli.ama normalde süzemeyebilirsin.zaten süleyman abay gibi bir hakemin bunu süzmesi mümkün değil.penaltı verilmesi de çok büyük hata değil.adam erken atlamayıp devam etse takılıp düşerdi zaten.

Yorum

• Özetleri simdi izledim, macin Hakemi kimdi, onu bile bilmiyorum..Ama bu hakemlerin bize penalti calmama yemini sözkonusu, hatta alyhimize bir o kadar kolay calma yeminide cabasi.

Yusuf´a yapilan acik, cok acik penalti

Giray´in pozisyonu ise penalti degil, hakemde pozisyona sadece 10 metre uzaklikta. Giray hamle yapiyor ama rakip, Giray ona dokunmadan kendini yere birakiyor (TV´den bile cok acik görünüyor iken, hakem istedigi gibi...), hadi kendini Giray´a takip düsse, yine penalti diyebilirdik!

Eeee, kendi hakkini aramaktan aciz bir Yönetim bir takimin basinda ise, hersey normal...
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• ofansif yönü zayıf takımları kolay geçiyoruz ofansif yönü güçlü takımlara tökezliyoruz
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• 8lik maç 4-0 bitti. Üzüldüm.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kompakt bizi futboldan soğuttu aga
                          Orası öyle ama yapacak da pek bi şey yok. Bu takım hücum oynarsa arka taraf kabak çiçeği gibi açılıyor. Bu yüzden bizi ya 3'leyip gönderiyorlar ya da gol atamıyorlar.

Özellikle erken gol yediğimiz her maç 3'lük olmaya çok müsait oluyoruz.

Devre arası doğru düzgün 2-3 takviye yapılana kadar kompakta devam aga.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Dün maç zamanında misafirlerimiz vardı. maçı doğru düzgün izleyedim. Spikerin pozisyonlardaki heyecanlı sesine döndüm ekrana izlemeye çalıştım.
                            Oyun için çok fazla birşey diyemem ama 4-0 lık skor güzel. En azından haftaiçi avrupa maçı öncesi büyük moral...

Taraftara ise birşey söylemeyi artık luzum bulmuyorum...
                            Pazar günü + hava güzel... Maça gitmeniz için daha ne olabilir ki...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bilica denen şikebahçe köpeğinin saldırısında bile şike vardı.Bu herif her zaman şikecilerin kullanacağı bir tetikçi olmuştur. Takımı tahrik etmek ve olay çıkarmaktı derdi başardı. Şikeci suyu yemiş ya asalak, aynı kafada!!
                              En son UğuR tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 09:13.
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X