İlk olarak sasort tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
aykut geçen maç itiraz etti sonuç ne oldu geçen haftadan temkinlidirler onlar ondan itiraz etmedi benceİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray yaptığı hatanın penaltı olduğunu o kadar ıyı bılıyorkı hakeme ıtıraz bıle etmedi.
Yorum
-
geçen kasımpaşa ile bu maç arasındaki oyun farkına bakıyorum şimdi
bir mevkide o mevkinin adamının oynamasının takıma kattığı ivmeyi görüyorum
olcan kısmet uydu desekte aykut demiri hatırlayalım
şimdi arkadaşlar şöyle düşünün bir adamı yapamayacağı bir mevkiide oynatıyorsun sürekli hata yapıyor o faullerde bunun göstergesi zaten
bu durumun futbolcu üzerindeki psikoljik baskıyıda düşünürsek bir mevkinin tabiri caizse boş olmasının etkisini yaşadık kasımpaşa maçında
ama şu anlaşılmasın aykut o kırmızı kartı yanlış mevkiide olduğu için yedi iho bir lafı var bunlar mahalle maçı yapmıyor hatanın çoğu onda
defanslara bakıyorumda giray peksevilmiyor anlaşılan ama
bence bamba çok ağır kalıyor refleksleri zayıf
mustafa kapasitesi sınırlı
aykut iyi bir defans ama sinirini kontrol etmeyi öğrenecek
caner daha görmedim
giray ise ne uzuyor ne kısalıyor sakatlansa da perfonmansı sabit bence içlerinde en iyi defans diyorum ben
mustafa diyenlere lazio maçını hatırlatırım yaptığı kademe hatalarını
Yorum
-
giray ın pozisyonunda daha müdahele gelmeden adam atlıyor yavaş gösterimde belli.ama normalde süzemeyebilirsin.zaten süleyman abay gibi bir hakemin bunu süzmesi mümkün değil.penaltı verilmesi de çok büyük hata değil.adam erken atlamayıp devam etse takılıp düşerdi zaten.
Yorum
-
Özetleri simdi izledim, macin Hakemi kimdi, onu bile bilmiyorum..Ama bu hakemlerin bize penalti calmama yemini sözkonusu, hatta alyhimize bir o kadar kolay calma yeminide cabasi.
Yusuf´a yapilan acik, cok acik penalti
Giray´in pozisyonu ise penalti degil, hakemde pozisyona sadece 10 metre uzaklikta. Giray hamle yapiyor ama rakip, Giray ona dokunmadan kendini yere birakiyor (TV´den bile cok acik görünüyor iken, hakem istedigi gibi...), hadi kendini Giray´a takip düsse, yine penalti diyebilirdik!
Eeee, kendi hakkini aramaktan aciz bir Yönetim bir takimin basinda ise, hersey normal...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Orası öyle ama yapacak da pek bi şey yok. Bu takım hücum oynarsa arka taraf kabak çiçeği gibi açılıyor. Bu yüzden bizi ya 3'leyip gönderiyorlar ya da gol atamıyorlar.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kompakt bizi futboldan soğuttu aga
Özellikle erken gol yediğimiz her maç 3'lük olmaya çok müsait oluyoruz.
Devre arası doğru düzgün 2-3 takviye yapılana kadar kompakta devam aga.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Dün maç zamanında misafirlerimiz vardı. maçı doğru düzgün izleyedim. Spikerin pozisyonlardaki heyecanlı sesine döndüm ekrana izlemeye çalıştım.
Oyun için çok fazla birşey diyemem ama 4-0 lık skor güzel. En azından haftaiçi avrupa maçı öncesi büyük moral...
Taraftara ise birşey söylemeyi artık luzum bulmuyorum...
Pazar günü + hava güzel... Maça gitmeniz için daha ne olabilir ki...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bilica denen şikebahçe köpeğinin saldırısında bile şike vardı.Bu herif her zaman şikecilerin kullanacağı bir tetikçi olmuştur. Takımı tahrik etmek ve olay çıkarmaktı derdi başardı. Şikeci suyu yemiş ya asalak, aynı kafada!!En son UğuR tarafından düzenlendi; 04.11.2013, 09:13.Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum