Forma farkı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
elazığ küşe düşer...2 pas yapamayan, orta sahası olmayan defansı feci olan bir takıma karşı bile ikinci yarı ezik oynadık.....defansımızda top çeviriyoruz...anlamıyorum ki....onur giraya, giray bamba, bamba kadir, kadir onur, onur giray, giray soner, soner onur, onur bamba, bamba zokora, zokora bamba, bamba giray,....... nedir la bu.....topmu oynadık?
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
giraya rağmen kazandık.(onur sağolsun) defansımızda işe yarayan adam yok stoperlerden bi aykut iyiydi geçen hafta gözümde sıfıra düştü toparlar inşallah. acilen stopere çok kaliteli 2 takviye gerekiyo bizim asıl sorunumuz stoperde.yumluyla girayla olcak iş değil.bambanın ne yapacağı belirsiz bombadan farksız
Yorum
-
Sike bahce baskan adayi maa'in hedefi sikebahceyi dunyanin eniyi 5 takimindan biri yapmak.Mra nin hedefi lige tutunmak aynen devam hic bozmayalim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak MMaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemkinli olmak iyidir, bence hoca politik konuşuyor. Galibiyet çok iyi geldi. Bilica denen dallama namını yürütmeye devam ediyor, öpüyorum kendisini; en içten sevgilerimi ve saygılarımı sokuyorum, pardon sunuyorum.

güzel yorum
Yorum
-
yav herkes mi MRA'yı yanlış anladı.tamam adam yanlış ifade etmiş olabilir ama Ligtv muhabiri düzeltti işte kalan maçlarda diye.Bu maçı da katarsak 8 maçta 22-25 puan hedefliyoruz diyor MRA..24 diyecekti 25 demiş,tek hatası bu..eleştirecem diye itin dötüne sokmayın adamı.hedefi en kötü bir beraberlik yani,o da gs maçıdır.Legia deplasmanında da alınacak bir puanı öpüp başıma koyarım..kim itiraz ederki o bir puana !anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
En azından ikinci yarı kontra yapmayı becerebildik. Malouda'nın doğru pası, Henrique'nin doğru koşusu pek alışık olduğumuz şeyler değil
Takım geriye yaslanıp, plansız programsız kontra yapmaya çok alıştı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum