Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harbiden bilicaya yumruk attilar mi disarida mi
    Odaya giderken kapalıdan bir taraftar atladı üstüne. Yumruk isabet etti gibi gördük biz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Odaya giderken kapalıdan bir taraftar atladı üstüne. Yumruk isabet etti gibi gördük biz.
      Elleri dert gormesin..allah uzun omur versin
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• çok iyi oynadık değil mi?
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Taraftarı stada çekemiyoruz, belki oynadığımız futbol, belki kadronun heyecan vermemesi, belki bilet fiyatlları. Stada gelenler de itici güç olamıyor nasıl düzelir muamma ...
          .

Yorum

• kötü oynasakta 3 puan güzeldi.iyi oynadığımız maçları zaten kazanırız,su kötü gittiğimiz dönemde 3 puan almak önemli.

bu takım muhakkak toplarlanacaktır.daha doğrusu toparlanmamız birazda devre arasında nokta atış transferlerinden geçiyor.devre arasına kadar iyi futbol beklemiyorum,bir sekil kazanmasını bilelim yeter.

Yorum

• tebrikler takım...
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Kulübeden biri şu Bilicanın ağzını yüzünü ...seydi ya.

Yorum

• hoca maçtan sonra 22 veya 25 puan 'la bitirirsek iyi olurmu dedi arkadaşlar.ALLAH ALLAH BU hoca neyin kafasını yaşıyor ALLAH aşkına hocam nolur sen konuşma konuştukca rezil oluyoruz

Yorum

• şu anda 4 sıradayız.....o kadar abartılan gs ile aramızda 2 puan var...kolay yenilmiyoruz doğrudu...akhisar maçını saymıyorum..o maç 3-0 öne geçeceekken 3-0 yenildik....sorun değil o maç...bjk ve kasımpaşaya birşey demem....ayarımızda takımlar....

ama istekli arzulu baskılı oyun oynamıyoruz....hocayı anlamak istiyorum ama mümkün değil anlamak....yenilmemek için oynuyoruz çoğu maçı 1 tane atarsak tamam yatmaya çalışıyoruz....kontraatak oynuyoruz ama kontraya çıkan oyuncumuz yok......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Seri galibiyetler lazım yoksa bir hafta yeni bir hafta yenilip berabere kaldıktan sonra anca herşeye ilk yarıdan havlu atarız.
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu anda 4 sıradayız.....o kadar abartılan gs ile aramızda 2 puan var...kolay yenilmiyoruz doğrudu...akhisar maçını saymıyorum..o maç 3-0 öne geçeceekken 3-0 yenildik....sorun değil o maç...bjk ve kasımpaşaya birşey demem....ayarımızda takımlar....

ama istekli arzulu baskılı oyun oynamıyoruz....hocayı anlamak istiyorum ama mümkün değil anlamak....yenilmemek için oynuyoruz çoğu maçı 1 tane atarsak tamam yatmaya çalışıyoruz....kontraatak oynuyoruz ama kontraya çıkan oyuncumuz yok......
                        galatasaray abartılmıyor ki.hatta lige çok kötü başladılar.ona rağmen 2 puan önümüzdeler...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taraftarı stada çekemiyoruz, belki oynadığımız futbol, belki kadronun heyecan vermemesi, belki bilet fiyatlları. Stada gelenler de itici güç olamıyor nasıl düzelir muamma ...
                          Ne zaman Türk futbolunda piyon olmadığımıza bizi inandırırlarsa o zaman düzelir...
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galatasaray abartılmıyor ki.hatta lige çok kötü başladılar.ona rağmen 2 puan önümüzdeler...
                            gsden drogbayı sök al koy bizim takıma çok farklı olur... gs drogbaya tabi drurumda iyiyse iyi...

kritik anlarda paylaşmayı öğrenebilsek sivasta henri olcana kasımpaşada olcan henriye aktarsa da durum farklı olurdu...

neyse halamın bıyıkları olsa amcam olurduyada gelmeyelim))

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

onu d3mek istemedim...

kadro olarak neredeyse bizden 3-4 gömlek üstünken aradaki fark birşey değil

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Galibiyet güzeldi,önemliydi ama futbol olarak yine vasati asamadik.

Hatta 1 asist kadirin ortasinda da pasi veren malouda yi begenmedim ben,adrian ise daha kötüydü.

Zokora sahada bile yoktu,bu macta oynamasi gereksizdi zaten.

Olcan yine sac bas yoldurdu,ofansta bu takima verimli olamadigini yine ortaya koydu.

Henrique olumlu isler yapti bazen ise sac bas yoldurdu ama genelde iyi bir mac cikardi.

4-0 kazanmamiza ragmen onur takimin en iyilerinden biriydi,giray yaptirdigi penaltiyla bu takimda oynamayi haketmedigini bir kez daha ortaya koydu.

Kadir ise ilk maci olmasina ragmen iyiydi,fizik gücüyle faydali olabilecegini ortaya koydu.

Macin hakemi umdugumdan iyi bir mac yönetti,penalti karari ve kartlar yerindeydi ama bilica direk kirmizi kart görmeliydi.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X