Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma farkı.
    Bordomavi.net

Yorum

• Skor güzel..
      Oyun berbat..
      Takım halâ organize olamıyor..
      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• bu bılıca denılen adamı varya bunu varya ulan bılıca ben senın varya....tam bir KOÇ bu...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• MRA.tanımayanlar.tavşanlı2.sırada.iken.ligde.kaldığımız.için.mutluyuz.demişti,,

tabiki,şimdiki,lafını,küme,anlamında,demedi,,,,
          film.yapıyor.anlamıyormusunuz
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• elazığ küşe düşer...2 pas yapamayan, orta sahası olmayan defansı feci olan bir takıma karşı bile ikinci yarı ezik oynadık.....defansımızda top çeviriyoruz...anlamıyorum ki....onur giraya, giray bamba, bamba kadir, kadir onur, onur giray, giray soner, soner onur, onur bamba, bamba zokora, zokora bamba, bamba giray,....... nedir la bu.....topmu oynadık?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bir şey denersen kötü veya iyi yaparsın biz bir şey de denemiyoruz.Yıllardır Trabzonspor izliyorum böyle amaçsız futbol görmedim.
              Bordomavi.net

Yorum

• giraya rağmen kazandık.(onur sağolsun) defansımızda işe yarayan adam yok stoperlerden bi aykut iyiydi geçen hafta gözümde sıfıra düştü toparlar inşallah. acilen stopere çok kaliteli 2 takviye gerekiyo bizim asıl sorunumuz stoperde.yumluyla girayla olcak iş değil.bambanın ne yapacağı belirsiz bombadan farksız

Yorum

• Onur, Bosingwa, Kadir, Malouda...

Hepsine teker teker teşekkür ediyorum...
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sike bahce baskan adayi maa'in hedefi sikebahceyi dunyanin eniyi 5 takimindan biri yapmak.Mra nin hedefi lige tutunmak aynen devam hic bozmayalim.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak MMaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Temkinli olmak iyidir, bence hoca politik konuşuyor. Galibiyet çok iyi geldi. Bilica denen dallama namını yürütmeye devam ediyor, öpüyorum kendisini; en içten sevgilerimi ve saygılarımı sokuyorum, pardon sunuyorum.
                      güzel yorum

Yorum

• Uzun yıllar sonra bir Ts maçını izliyemedim. Galibiyet ve 4 gölü göremediim için üzgünüm. Olcanı görmediğim için ve sonuç için mutluyum. Harbiden Olcan nasıldı yahu?. gerilere bakım okumadım hiç.

Yorum

• Rezalet top oynadık bugün fakat rakip çok kötü ve Onur sağolsun penaltıyı kurtardı. Ben hocayı başarılı buluyorum bu rezil oyuncu grubuyla başarılı olmasını beklemiyorum zaten.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yav herkes mi MRA'yı yanlış anladı.tamam adam yanlış ifade etmiş olabilir ama Ligtv muhabiri düzeltti işte kalan maçlarda diye.Bu maçı da katarsak 8 maçta 22-25 puan hedefliyoruz diyor MRA..24 diyecekti 25 demiş,tek hatası bu..eleştirecem diye itin dötüne sokmayın adamı.hedefi en kötü bir beraberlik yani,o da gs maçıdır.Legia deplasmanında da alınacak bir puanı öpüp başıma koyarım..kim itiraz ederki o bir puana !
                            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• En azından ikinci yarı kontra yapmayı becerebildik. Malouda'nın doğru pası, Henrique'nin doğru koşusu pek alışık olduğumuz şeyler değil Takım geriye yaslanıp, plansız programsız kontra yapmaya çok alıştı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X