7 maçta 22 puan nasıl oluyor? 3 x 7 = 21 etmezmi? matematiği yokmu acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Basın toplantısında gazetecinin biri mutlaka bu soruyu hocamıza sormalı ki, ne demek istediğini net anlayalım.Gazeteci olsaydım bu soruyu mutlaka sorardım ben.İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 maçta 22 puan nasıl oluyor? 3 x 7 = 21 etmezmi? matematiği yokmu acabakaraiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Bu maçtan başlayarak söylemiştir muhtemelen.İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 maçta 22 puan nasıl oluyor? 3 x 7 = 21 etmezmi? matematiği yokmu acaba
7 galibiyet + Gs deplasmanı 1 puan.
Yorum
-
Amacimiz ligde tutunmak diyor herif ligde tutunmak.yok yok onuda oyle demek istemedi biz yanlis aldik salgiz ya biz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Arkadaşlar bu maçla birlikte demek istedi diye düşünüyorum ben, bence ak diyeceği yerde başka birşey dedi, çok yorgun olmalı ona yoruyorum, dili sürçtü bence. yorgunlukla neler demiyoruz biz, olur olur, da maç başı 200 pas ortalaması ile daha ne kadar oynayabiliriz merak ediyorum, kasımpaşa maçını 199 pasla bitirmiştik, 4 tane attık ama fark yok. tuhaf olan bu.
Yorum
-
Lige tutunma derken şampiyonluğu kasttettiği sanırım.İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasın toplantısında gazetecinin biri mutlaka bu soruyu hocamıza sormalı ki, ne demek istediğini net anlayalım.Gazeteci olsaydım bu soruyu mutlaka sorardım ben.
Yorum
-
eksiklerimizi şimdi söylemek çok daha akıllıca olur bence:
1- soner soner soner, bu özgüven eksikliği, top kullanma çekingenliği, fizik olarak bir türlü yukarı çıkamaması; 33 yaşına geldiğinde bilal kısa tadında bir oyuncu olursun, kayıp onca sene...
2- stoperlerimizin öncelik alma adına yaptığı müdahalelerdeki hataları acemilik, daha ağır tarif edilemez bence.
3- orta alanda zokora eski haline döndü, malouda o bölgede isteksiz ve kuvvetsiz, böyle bir orta saha bu düzey için çok zayıf kalır. elazığ ligin en kötüsü, unutmayalım.
4- adrian, olcan ve henrique'nin topun kıymetini düşüren acelecilikleri, bazen yeteneksizlikleri oyun koordinasyonunu bitiriyor resmen.
5- bu takımın oyuncuları karakter olarak loser (mağlubiyete isyan etmeyen karakter anlamda, sözcük anlamında değil) birkaç isim dışında, bu sayı bir şekilde artmalı!
6- mustafa hoca eğer sırayla çözecekse sorun yok ama takım hücüm ederken ne yaptığını bilmez halde, savunmada daha derli topluyuz ama orta alanda baskı gücümüz çok düşük.
7- devre arasında santrafor, orta saha ya da solbek kadar değerli olur iyi bir kondisyoner transferi. pres yapmanın temel öğesi rakibin üzerine önce deparla, son bir kaç metre kontrollü gitmektir, bizimkiler bekle ve gör peşinde, daha diri takımlar haşamat eder orta sahamızı.
şimdilik bu kadar
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
maalesef bi cengaver yok böyle bi durumda bilica yı pişman edecek.İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilicayi dövecek adam yokmu ya?
vursun demiyorum alıp savuracan adamı kendi sahanda adam bizim futbolcumuzu darp ediyor ve diğer oyuncular ayıralım diye uğraşıyor. Burda ayırılmaz itişip kakışılır
Yorum
-
olcan maçın en berbat adamıydı....
malouda yine pasları dışında hiç riske girmedi....
henrique bildiğiniz gibi çalıştı golünü attı ama tek başına bu kadar....
KADİR' İ çok beğendim...Koy işte bu çocuğu oynasın hoca....
Adrian bal yapmayan arı.....
Bamba ve Zokora yine iyilerdi....
Giray bir an önce gönderilmeli...Bu kadar gereksiz bir oyuncu olmaz....
ve Tabii ki ONUR...Nazar değmesin.....
Sorun oynama şeklimiz de...Penaltıyı yesek hayatta dönemeyecek maç...Elazığ bu ligin şüphesiz en kötü takımı ...Ondan bile baskı yedik....Topla oynama adamlardaydı....
Durarak oynadığımız müddetçe bu baskıyı herkesten yeriz...
Allah bizi legia şiddetinden korusun
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Trabzonspor Ligde en son 2011-2012 Sezonu Süper Final 3.Haftasında Galatasaray maçında penaltı kullandı. eh gerisini siz hesaplayın, hani içeri giremiyoruz birşey yapamıyoruz falanda rakibin eline de miş hiç çarpmadı, bu akşam da mı penaltı yoktu.
TRABZONSPORLU TAKIMINA SAHİP ÇIK, ÇÜNKÜ BAŞKA DOSTU YOK...
Yorum
-
Hocanin akli falan karisik degil.
Populizmden uzak, ezber bozan aciklamalar yapiyor sadece.
sene basi bu takimi ligte dusmemeye oynatan zihniyet bu laflari hocadan duyunca bi acayip oluyo...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Onur Recek Kıvrakİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef bi cengaver yok böyle bi durumda bilica yı pişman edecek.
vursun demiyorum alıp savuracan adamı kendi sahanda adam bizim futbolcumuzu darp ediyor ve diğer oyuncular ayıralım diye uğraşıyor. Burda ayırılmaz itişip kakışılır"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
1 hafta da bu puan ve beraberlik mevzusuyla ugrasır bu forum .
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum