Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah yardımcın olsun Kadir. Umarım bu maçla birlikte o formayı kimseye vermezsin. Sana güvenenleri utandırma.
    Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
    https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• soner soner dedık demez olaydık .
      şimdide kadir diyoruz insallah yine sonu hüsran olmaz
      61

Yorum

• bu gakkoş i...lerine bi darbe vurmak lazım geçen seneyi unutmadık fenerin yalakaları

Вы попали по адресу!

Yorum

• Kadir oturaklı bir bek ofansı defansı dengeli bence başarılı olacak, Allah utandırmasın.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut, Soner, Emre

Şu yedek kulübesine bakar mısınız, bu adamlardan hangisi girip de oyunun durumunu değiştirecek.

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian oynuyor iyi. Malouda yine önliberoda bu iyi değil işte.

Kadir, Zeki Yavru gibi olmaz inşallah.
              colmandan nefret edıyorum ama sırf maloudanın önliberodan kurtulması için geri dönmesini istiyorum şuan

Yorum

• Kadir umarım vasatın altına düşmez bugün de saçmasapan ileri çıkamayan,orta yapamayan,hücumda bizi kanadı kırık bırakan saçmasapan stoperler oynamak zorunda kalmaz orada.

Sırada Malouda'yı ön libero(!) oynatma işinden vazgeçmesi var hocanın.Hem yoruluyor,hem verim alamıyoruz adamdan.

Emre az süre alsa da girdiği zamanlarda "ben Henrique'den daha yetenekli ve daha komple bir oyuncuyum" dedi bana göre.Ben olsam ısrar ederim fakat hepimizin malumu,hiç bir oca güvenmedi Emre'ye.Bilmediğimiz birşeyler var heralde.

Bu arada imkanı olup da (hem maddi hem manevi) maçlara gitmeyenlere de teşekkür ediyorum buradan.Sizin sayenizde biz takımımız yaşadığımız şehre deplasmana gelince daha da sahipleniyoruz,daha da şevkle destekliyoruz!
                "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut, Soner, Emre

Şu yedek kulübesine bakar mısınız, bu adamlardan hangisi girip de oyunun durumunu değiştirecek.
                  PTT liginde bile küme düşer bu yedekler
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut, Soner, Emre

Bakamıyorum bile.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Janko?

Yorum

• Janko'nun Legia ve Kasımpaşa maçlarındaki performansı sonrası 6 yabancıya takılıp 18'e girememesi büyük saçmalık. Adamı kazanmamak için herşeyi yapıyoruz...
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Geçen hafta maçın spikeri bu hafta maçın yorumcusu ilk defa geçen hafta 3 gol yediğimizi vurguluyorlar ısrarla.

Bunlar nasıl bu kanallarda yorumculuk yapıyor anlamıyorum.
                          #Dik oyna

Yorum

• Yedek kulübesi harbiden rezalet. Devre arasinda cok acil 2-3 yerli kaliteli oyuncuya ihtiyacimiz var.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Elazığ ligin açık ara en çok gol yiyen takımı. 2 golden az yediği maç sayısı sadece 2. İlk golü yemez ve ilk 20 dakikada bir gol atarsak büyük ihtimalle 3 gol bulacağımız ilk lig maçı olacak. Bu durum gerçekleşirse aldatıcı olmamalı ve bizi havaya sokmamalı...

Janko'nun kesik yemesi de çok normal ben kendisine verilen 2 maçta iyi oynadığını düşünmüyorum. Hafta içinde Colman Legia'ya karşı iyi oynar, Kadir de bu maçta iyi performans sergilerse Aykut'un Bamba'yı kesip Colman'a yer açılacağını düşünüyorum...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X