Allah yardımcın olsun Kadir. Umarım bu maçla birlikte o formayı kimseye vermezsin. Sana güvenenleri utandırma.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
colmandan nefret edıyorum ama sırf maloudanın önliberodan kurtulması için geri dönmesini istiyorum şuanİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian oynuyor iyi. Malouda yine önliberoda bu iyi değil işte.
Kadir, Zeki Yavru gibi olmaz inşallah.
Yorum
-
Kadir umarım vasatın altına düşmez bugün de saçmasapan ileri çıkamayan,orta yapamayan,hücumda bizi kanadı kırık bırakan saçmasapan stoperler oynamak zorunda kalmaz orada.
Sırada Malouda'yı ön libero(!) oynatma işinden vazgeçmesi var hocanın.Hem yoruluyor,hem verim alamıyoruz adamdan.
Emre az süre alsa da girdiği zamanlarda "ben Henrique'den daha yetenekli ve daha komple bir oyuncuyum" dedi bana göre.Ben olsam ısrar ederim fakat hepimizin malumu,hiç bir oca güvenmedi Emre'ye.Bilmediğimiz birşeyler var heralde.
Bu arada imkanı olup da (hem maddi hem manevi) maçlara gitmeyenlere de teşekkür ediyorum buradan.Sizin sayenizde biz takımımız yaşadığımız şehre deplasmana gelince daha da sahipleniyoruz,daha da şevkle destekliyoruz!"Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
PTT liginde bile küme düşer bu yedeklerİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut, Soner, Emre
Şu yedek kulübesine bakar mısınız, bu adamlardan hangisi girip de oyunun durumunu değiştirecek.
Yorum
-
Bakamıyorum bile.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut, Soner, Emre
Şu yedek kulübesine bakar mısınız, bu adamlardan hangisi girip de oyunun durumunu değiştirecek.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Elazığ ligin açık ara en çok gol yiyen takımı. 2 golden az yediği maç sayısı sadece 2. İlk golü yemez ve ilk 20 dakikada bir gol atarsak büyük ihtimalle 3 gol bulacağımız ilk lig maçı olacak. Bu durum gerçekleşirse aldatıcı olmamalı ve bizi havaya sokmamalı...
Janko'nun kesik yemesi de çok normal ben kendisine verilen 2 maçta iyi oynadığını düşünmüyorum. Hafta içinde Colman Legia'ya karşı iyi oynar, Kadir de bu maçta iyi performans sergilerse Aykut'un Bamba'yı kesip Colman'a yer açılacağını düşünüyorum...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum