Elazığ bile bizden çok gol atmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Peki sence nasildi,bence iyi demek icin yeterli degildi.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonceki sayfalarda ilk yarinin iyilerinden denildi malouda icin.
1-2 pozisyonda rakiplerini iyi eksiltti ama genel anlamda etkisizdi,kacirdigi gol de cabasi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
yok abi ben maci izleyemiyorum. neden sence kotu anlaminda yazdim sadece. yazdin simdi de zatenİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki sence nasildi,bence iyi demek icin yeterli degildi.
1-2 pozisyonda rakiplerini iyi eksiltti ama genel anlamda etkisizdi,kacirdigi gol de cabasi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı!
Biliyorum da Elazığ Serdar'ı pek kullanamadı ancak buna Kadir sebep oldu diyemeyiz...İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadir'i şişirmek için söylemiyorum ama bir noktaya dikkat çekmek isterim.
Karşısında oynadığı adam sezon başında bu forumda bir çok kişinin sağ kanadımızda görmek istediği serdar gürler.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
herşey o kadar belli3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum