Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kafa topu konusunda yanlış düşünüyorsun Alex Dünya'da kafa topu alan nadir 10 numaralardan biriydi Hüseyin Çimşir bile o boyuyla alamıyordu ondan.Yahu Henrique bile alamıyor Adrian alsın diyorsun.
    Bordomavi.net

Yorum

• Kafa topunu stoperlerden başka alan yok zaten. Zokora dahil hepsi sıfır bu konuda.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kafa topu konusunda yanlış düşünüyorsun Alex Dünya'da kafa topu alan nadir 10 numaralardan biriydi Hüseyin Çimşir bile o boyuyla alamıyordu ondan.Yahu Henrique bile alamıyor Adrian alsın diyorsun.
        Dünyada hatırı sayılır iyi takımlarda ne Alex nede Adrian tarzında rakibi kovalamayan oyuncu türü kalmadı.artık futbol prese dayalı oynanıyor.doğal olarakta devamlı tempo yapacak orta saha oyuncularıyla oynanıyor.kafa topu mevzusuna gelince Colman ofansif yönü güclü bir oyuncu ama kafa toplarına korkusuzca çıkabiliyor.futbolcunun kafa topuna çıkmamasının yegane sebebi sakatlıktan korkmak ile alakalı.Henrique ise başlı başına bir felaket
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dünyada hatırı sayılır iyi takımlarda ne Alex nede Adrian tarzında rakibi kovalamayan oyuncu türü kalmadı.artık futbol prese dayalı oynanıyor.doğal olarakta devamlı tempo yapacak orta saha oyuncularıyla oynanıyor.kafa topu mevzusuna gelince Colman ofansif yönü güclü bir oyuncu ama kafa toplarına korkusuzca çıkabiliyor.futbolcunun kafa topuna çıkmamasının yegane sebebi sakatlıktan korkmak ile alakalı.Henrique ise başlı başına bir felaket
          Alex'i örnek verdin de Alex'teki zıplama özelliği çoğu oyuncuda yoktur Adrian'la karşılaştırma yapmak pek mantıklı değil.

Diğer konuda haklısın Adrian koşmuyor mücadele etmiyor ayağına top geldiğinde oynuyor falan tamam da herif bir pasla %100'lük pozisyona sokuyor seni kaldı ki yanında oynayan adamlar da takım oyunu anlayışı sıfır diyeceğim Adrian şu takımda en son eleştirilmesi gereken adamlardan biri pozisyona girebiliyorsak %80 Adrian sayesinde giriyoruz.
          Bordomavi.net

Yorum

• Kendi Evinde Korkak oynayıp 1 puana yatan adamı Teknik direktör olarak kabul etmiyorum
            Trabzonspora 1 değil birkaç beden Küçük gelen bir hoca ve Yönetim var.
            Mustafa kırmızı görünce Forvetsiz oynasa hadi dersin Mustafa Kırmızı görmeden Önce HENRİQU yu çıkartıyor (henriqu iyi bir forvet değil ama elinde tek o var) Sonra Adrianı Çıkar Zeki Yavruyu al bu anlayıuş bu zihniyetle Trabzonspor hiçbiryere gidemez
            Eğer Taraftar operasyon yapmasa Şuan VOLKAN ŞEN hala bu takımın direk oynayan oyuncusuydu
            Zeki Yavruyu Gördükten Sonra Tayfun Corayı özlüyorum
            Hasan Üçüncüyü özlüyorum
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Hücum etmeye niyeti olmayan takım karşısında bu kadar pozisyon vermek şöyle bir kenarda dursun.

Aklımın hayalimin almadığı iki soru var aklımda.

Birincisi, malesef ki malesef, topu önde tutan ve gole yakın tek oyuncu olan Henrique’yi çıkarıp Abdülkadir’i alması,
              İkincisi, bir kaç dakika geçmeden Adrian’ı çıkarıp Zeki’yi oyuna alması...

Benim kıt futbol bilgim tıkandı kaldı. Hal böyle olunca da felsefi açıdan da yorum yapmak ne haddimize...
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adrian rakip kovalamıyor işte, artısı da bu. Zokora refakat ediyor da n'oluyor? Top kapma sayısı eminim 10 katıdır ama yararı yok bana. Çünkü adamı ceza sahasına kadar sokuyorsun kovalayınca. Evet bir çok kez saçmalayıp kaptırıyor Türkiye ligi topçuları ama Lazio oraya indiği an ağları buluyor. Peşinden kovalayan değil alanda top yaptırmayan adam değerli benim gözümde.

Bize 10 adet, koşamıyor top kapamıyor zannedilen Adrian'dan gerek. Sahada duracağı yeri bilsin yeterli bana. Bir midilli kadar komik vücutlu Arda Turan bile azılı pres elemanı oldu Atletico'da. Aynı adamı bizim ülkedeyken az koşuyor, top ayağındayken çok bencil diye yaftalıyorduk.

Önüne yanına arkasına Zokora, Malouda, Henrique gibi vasatların yerine akıllı adam koyalım bakalım rakibi nasıl boğuyoruz.
                Naber?

Yorum

• 1-Kimse bana transfer sezonu açıkken ve eksiklerimiz belli iken, gerekli yerlere gerekli oyuncuları transfer etmeyen mitinglerde hava yapan bu Yönetimi savunmasın.

2- Kimse bana ne oynadığı bilinmeyen, hangi takımın başında olduğunun farkına bile varamayan, sahada korkaklığın pısırıklığın kitabını yazan, Trabzonspor tarihinin en rezil hocası
                  olan MRA'yı hiç savunmasın.

Bırakalım maç maç, maçın analizini yapmayı. Ben Size bu Yönetim ve Hoca ile önümüzde oynayacağımız tüm maçların analizini yapayım kimse yorulmasın.

Korkak, ezilen oynamayan ve oynatmayan pısırık futbol. MRA eğer oyuncu değişikliklerinde
                  bundan sonra saçmalamazsa, kümede kalmamız konusunda bir sıkıntı olmaz.

Bu Yönetim ve teknik ekiple Güzel futbol bekleyenler, belki çölde kutup ayısı ve penguen görebilir ama bu takımdan cesur ve güzel oyun göremez. Bu kadar net.

Kimse kimsenin aklını karıştırmasın kimse kimseyi kandırmasın tablo net ortada.
                  TRABZONSPOR.

Yorum

• Bakıyorum herkes analiz yapıyor. Yok forvet yok, yok ortasaha pres yapmıyor, yok topa sahip olamıyoruz, yok oyuncu kalitemiz sorunlu, oyuncu değişiklikleri şöyle böyle, kaleye şut atamıyoruz, kafa vuramıyoruz, yaratıcı oyuncumuz yok; yok yok yok.

Yahu bu takımda ruh yok, bilgi yok, ilgi yok.

Malesef 2010-2011 yılı verilmeyen Şampiyonluk, Trabzonspor'u komaya soktu. Her tarafından hortum bağlı bilinci ve şuuru kapalı yatan hastadan, çocuk yapmasını istiyoruz.

Allah sonumuzu hayır getirsin. Cümlemize bolca sabır versin.
                    TRABZONSPOR.

Yorum

• Bu kulübün başına gelen bütün teknik direktörler defans manyağı olmak zorunda mı ?

Bir tane ruh hastası vardı, ondan kurtulduk ama şimdi de bu adam çıktı!
                      Bunu bilerek mi yapıyorlar ? Bu kulüp kendi sahasında korkak futbol oynamak zorunda mı ? Bu kepazelikten nasıl kurtulacak bu kulüp ?

Trabzonspor'un forvet eksiği olduğunu yıllardır söyledik, milyonlar söyledi.
                      2 net pozisyonu atamıyorsun. Rezillik, kepazelik her yerinden akıyor.
                      Mustafa Reşit Akçay'da ukalalık yapmaya devam ediyor.

Yorum

• Avrupada böyle oynasa belki zorda olsa kabul edecegim ama ligimizde nedir bu eziklik yahu.
                        Burde Emre kisa sürede ne yapabilecegini gösterdi. Topu iyi sakladi ve takimi rahatlatmaya calisdi. Emre ve Bambadan daha fazla yararlanmaliyiz.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ben daha deplasmanda fb maçındaki vakit geçirmeye yönelik hareketleri, beraberliğe yatmayı hazmedemezken,kendi sahanda sivas maçı sonrası akçay denilen vizyonsuz "yenemiyorsan yenilme anlayışına göre skoru olumlu buluyorum" die açıklama yapıyor!!!!!!böle bi adamla trabzonspor küçülüyor ister maç kazansın ister kazanmasın...bu açıklamalar bizi rezil ediyor, akçay bizi rezil ediyosunnnnn!!!!!!!!artık kendi sahandaki sıradan maçlarda bile beraberliğe sevinir hale geldin senin hedefin ne akçay kümede kalmak mı???????

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben daha deplasmanda fb maçındaki vakit geçirmeye yönelik hareketleri, beraberliğe yatmayı hazmedemezken,kendi sahanda sivas maçı sonrası akçay denilen vizyonsuz "yenemiyorsan yenilme anlayışına göre skoru olumlu buluyorum" die açıklama yapıyor!!!!!!böle bi adamla trabzonspor küçülüyor ister maç kazansın ister kazanmasın...bu açıklamalar bizi rezil ediyor, akçay bizi rezil ediyosunnnnn!!!!!!!!artık kendi sahandaki sıradan maçlarda bile beraberliğe sevinir hale geldin senin hedefin ne akçay kümede kalmak mı???????
                            Senle büyülürüz kaptan. Al su takimi eline.

brnclhn buraya eller eller havaya!! Haydi bastir brhlschn!!!
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tamam kötü oynamamışız
                              ama şu var karşı karşıya yakaladıklarını atacaksın!..
                              Hakem ne kadar birileri tarafından gönderilmiş de olsa..
                              Zaten Trabzon biraz iyi gitmeye dursun hemen önünü kesiyorlar.
                              Şu var atacaksın kardeşim
                              Henrike ve Malouda yüzünden gitti maç
                              net 3-0'dı maç..
                              Kötü oynamamışız ama umarım şu Sivas ve Akhisar yüzünden kaybedilen 5 puanı aramayız.
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• hangi 3-0 yaa. o goller girmiş olsa hamidospor olacak banu alkan gibi.
                                maç 6-0 olacak biz takıma 1 gol yiyin diye bağıracaktık yine. plaka meselesi
                                ama forvet yeteneksiz olunca elimizden kaçırdık
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X