Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç ölçü olacağını zannetmiyorum,
    tamamen doğaçlama yada tesadüf olarak alınırsa alınır yoksa gol atmışsın atamamışsın bundan etkilenip gaza geleceklerini zannetmiyorum,sebebi ise aynı şeyleri uzun zamandır yaşıyor olmamız,geçen sene de bundan farksız olmamamıza rağmen sezon sonunda golcü alınmaması.
    Abim, Henrike ben bu takımın forveti değili diye bas bas bağırıyor. Janko desen sisteme uymuyor. Emre Güral desen sene sonu oynadığı dakika 90'ı geçmez. Bence devre arasında (ki yanlış bilmiyorsam kasımda kongre var, hacı seçilemez gibime geliyor. ) yeni yönetim forvet alacaktır...
    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocanın kabahati var. Sen Henrique'yi ayağı yere sağlam basıyor(?) diye tutalım dersen, sadece forvet alalım deyip onu da aldıramazsan, sol ayağıyla iş yapan Malouda'yı gezgine çevirirsen, Olcan'la oyuncak gibi oynarsan, Yusuf'u Adrian'ı kafalarına göre sahada dolaştırırsan ne olur? Çıkan 11'e bakıyorum ortasaha oyuncusu tek Zokora. Böyle saçmalık mı olur? Çorba gibi kadro yetmiyor, bir de çorba gibi diziliş. Beraberlik mucize. O da hocanın dehası denirse ha işte orda hata yaparız, bu yaşadığımız Allah'ın takdiri, ders alabilene
      Henrique kadar dengesiz sacma bir forvet yok.Ayagi yere saglam basiyormu demis hoca yuh
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Uzun uzun yazıyorsun pekala anladıkta arkadaş bu takım zirvenin ilk 2 sırasındaki takımlarla DEPLASMANDA oynadığını niye es geçiyorsun?
        Şikebahçe ile beşiktaşla Trabzonda oynayıp yensek şuan bizim 19 puanımız vardı.

Trabzonspor doğru yoldadır.oynadığımız futbol pek iç açıcı değil doğrudur fakat 13 futbolcuyla iki kulvarda yarışmak her baba yiğidin harcı değildir.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muharrem Usta aday olacak Aralık'ta...
          Muharrem Usta, Hacıosmanoğlu varsa ben yokum demiş

Yorum

• rezil bir macti, yakalanan 4 pozisyon da harcandi, malouda-henrique.. sivas'in cok net penaltisi verilmedi, mustafa'nin hareketi rezalet.. berbat futbol.

Yorum

• Trabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazım
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herşeye eyvallahta icerdeki maclarda bile kendi sahasinda bekleyen kontra oynamaya calisan rakibe baski kuramayan bir trabzonsporu izlemek kahrediyor insani

Yorum

• Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu...

Burak yilmazi alalim
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazım
                    Eksik bölgeler belli.2-3 kalite isim daha alınırsa yol haritamız netleşir.kadro üç aşağı beş yukarı netleşdiyse bunda payı olanlarıda tebrik etmek gerekir!malum geçen sene bir hafta oynayan 7 oyuncu ertesi hafta kadroya giremiyordu.Türkiyede hangi kurumda işinin ehlileri varda futbolda bu sistemsizlikte Trabzonsporda olsun?

Yorum

• Mustafa nın hareketi kırmızı kartı gerektirir ama hakem arkadan yaka paça yapışmaya düdük çalsaydı,Mustafa bu refleksi göstermiycekti...
                      .....

Yorum

• İşte ilerlemek istiyorsak bu mazeretleri bırakmamız lazım. Trabzonspor'da olmak zorunda. İnancımız gereği de bu böyle. Öte yandan bana kalırsa çoğu tarafımız eksik (İstediğimiz düzeyde değil, şampiyonluk kadrosu değil) ve kaybedecek zaman yok. Görelim bakalım, kaynaşsınlar, takım yeni, başa birilerini getirdik, biraz baksınlar diyerek olmaz.
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kısaca gördüğüm kadarıyla her kademede yetersiz görüntü çiziyoruz

Yorum

• Defansta son derece yeterliyizde ofansta sıkıntı olduğu ortada.yinede kolay kolay mağlup olmuyoruz daha 5 ay önce bu takımın maç kazanma şansı yoktu unutmayalım.

Yorum

• Mustafa benim görmediğim ne haraket yaptı anlam veremiyorum kırmızı kartı gerektirir kanısı nasıl oluştu!

Bambayı çok beğendim bir kaç gereksiz top kaybından başka kusursuz oynadı. Takım iyi bir noktaya doğru çok yavaşda olsa çıkmaya devam ediyor. İyi olacak iyi
                              2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                              Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                              https://twitter.com/U_TS1967
                              https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Maç Sonucu...

Bu takım geçen sezon da aynı dönemde 4 gol yemiş ve 12 puan toplamıştı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X