İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Henrique kadar dengesiz sacma bir forvet yok.Ayagi yere saglam basiyormu demis hoca yuhİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın kabahati var. Sen Henrique'yi ayağı yere sağlam basıyor(?) diye tutalım dersen, sadece forvet alalım deyip onu da aldıramazsan, sol ayağıyla iş yapan Malouda'yı gezgine çevirirsen, Olcan'la oyuncak gibi oynarsan, Yusuf'u Adrian'ı kafalarına göre sahada dolaştırırsan ne olur? Çıkan 11'e bakıyorum ortasaha oyuncusu tek Zokora. Böyle saçmalık mı olur? Çorba gibi kadro yetmiyor, bir de çorba gibi diziliş. Beraberlik mucize. O da hocanın dehası denirse ha işte orda hata yaparız, bu yaşadığımız Allah'ın takdiri, ders alabilenePaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Uzun uzun yazıyorsun pekala anladıkta arkadaş bu takım zirvenin ilk 2 sırasındaki takımlarla DEPLASMANDA oynadığını niye es geçiyorsun?
Şikebahçe ile beşiktaşla Trabzonda oynayıp yensek şuan bizim 19 puanımız vardı.
Trabzonspor doğru yoldadır.oynadığımız futbol pek iç açıcı değil doğrudur fakat 13 futbolcuyla iki kulvarda yarışmak her baba yiğidin harcı değildir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Muharrem Usta, Hacıosmanoğlu varsa ben yokum demişİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta aday olacak Aralık'ta...
Yorum
-
Trabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Eksik bölgeler belli.2-3 kalite isim daha alınırsa yol haritamız netleşir.kadro üç aşağı beş yukarı netleşdiyse bunda payı olanlarıda tebrik etmek gerekir!malum geçen sene bir hafta oynayan 7 oyuncu ertesi hafta kadroya giremiyordu.Türkiyede hangi kurumda işinin ehlileri varda futbolda bu sistemsizlikte Trabzonsporda olsun?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor doğru futbolcuları kadrosuna katmayıp 13 futbolcuyla yoluna devam ediyorsa bunun açıklaması ekonomik nedenler değildir. Sorumluları, yetkilileri de bellidir. Kimde hata bulacağız? Enkaz edebiyatından mazur çıkarmayı bırakmalıyız. Bu hikayelere karnımızın tok olması lazım. Trabzonspor'a her mevkide işinin uzmanı, bilgili insanlar lazımGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İşte ilerlemek istiyorsak bu mazeretleri bırakmamız lazım. Trabzonspor'da olmak zorunda. İnancımız gereği de bu böyle. Öte yandan bana kalırsa çoğu tarafımız eksik (İstediğimiz düzeyde değil, şampiyonluk kadrosu değil) ve kaybedecek zaman yok. Görelim bakalım, kaynaşsınlar, takım yeni, başa birilerini getirdik, biraz baksınlar diyerek olmaz.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kısaca gördüğüm kadarıyla her kademede yetersiz görüntü çiziyoruzTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Mustafa benim görmediğim ne haraket yaptı anlam veremiyorum kırmızı kartı gerektirir kanısı nasıl oluştu!
Bambayı çok beğendim bir kaç gereksiz top kaybından başka kusursuz oynadı. Takım iyi bir noktaya doğru çok yavaşda olsa çıkmaya devam ediyor. İyi olacak iyi2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum