İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Defansta yeterliyiz düşüncesine katılmıyorum. İkili mücadele kazanmadan (Hatta girmeden), rakip kalemize gelinceye kadar yalnızca topun önüne geçip bekleyerek, düşük pas kalitesiyle, düşük fizik kapasitesiyle Çanakkale geçilmezi oynayarak defans kabul edilemez. Bizde 3 futbolcunun işini başka takımda 1 futbolcu yapıyorsa o zaman bu kavramlarda aldanma olasığımız yüksek. Tekrar tekrar yinelemem gerek: İşinin ehli insanların oturup Trabzonspor projesini hayata geçirmesi lazım. Başta doğru transferler."Bakalım ne yapacağız" yanlış yöntemdirEn son Travelair tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 14:07.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Mustafanin pozisyonu tamda şike basinin istediği pozisyon. Mesela bu pozisyon fenerli bir oyuncunun atilmasina sebeb olsaydi kasitli bir dirseğin olmadiğindan bahsedilip fb nin hakki yendi denirdi ama Trabzonspor olunca kesin kirmizi deniliyor. İşin özeti bu basina bu malzemeyi verme mustafa, elin kolun rahat dursunBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Rakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Herkes 2 stoperini defansta birakip rahatlikla ileride baski kurabiliyor, ama biz guvenemiyoruz. Adrian ve henriqe icin soylediklerine bende katiliyorum ama zokora stoperler guvenmediginden hem arslarina kadar giriyor hemde gidip ayaklarinan topu aliyor, halbuki zokora topu orts sahada almasi gerek, egemenin selcuğa attiği gibi bir zamanlar.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Defans ve ofans diye ayırdığın için daha genel bir yorum yaptım. Yoksa hepsi defans oyuncularının meselesi değil elbette. Öyle bir yorumum olmadı. Ha tek tek bakarsan bence yeterli değiller. Son maçta dikkat edersen ortasaha futbolcusu bir tek Zokora var. Burda hata aramayayım mı? Yetkiliysen çözüm bulacaksın. O koltuklara oturuyorsan idare edemezsin. İdare edersen onun ardında sadece ekonomik nedenleri aramam. Yetersizliğini ararım, koltuk sevdanı ararım. Bütün yaz hikayeyle geçti. Şu an Anadolu takımı kıvamındayız. Defans çok iyi, ofansta sorun var dersen, ben de Trabzonspor'un hedefi şampiyonluktur diyorum. Kimsenin mevkisi belli değil, ehil değiller, kafalarına göre oynuyorlar, Mustafa stoperken bakıyorum ortasahada, Olcan kanatken beke çekiyorsun, Malouda sol kanat, ortaya çekiyorsun, Adrian sol kanat, öyle serbest, Yusuf sol kanat, sağ kanatta, Ortasaha göbek? Yok. Sonra maç sonunda da felsefe yapmaya çalışan hoca demeçleri okuyorum. Başkan Adebayor'u getirecekmiş. Tamamen populist yaklaşımlar. Plan strateji yok. Bize yazık değil mi?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzonspor orta sahasının dikine oyunu oynama problemi var.Zokora daha fazla insiyatif almak zorunda.yana geriye oynamak güzel hoşta öne oynamak çokmu zor bunu Zokora arada bir yapıyor her zaman yapsa rakibi ortada biraz daha sindirebiliriz.tabi aynı şekilde ortadaki diğer elemanlarda daha çok insiyatif almalı.İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes 2 stoperini defansta birakip rahatlikla ileride baski kurabiliyor, ama biz guvenemiyoruz. Adrian ve henriqe icin soylediklerine bende katiliyorum ama zokora stoperler guvenmediginden hem arslarina kadar giriyor hemde gidip ayaklarinan topu aliyor, halbuki zokora topu orts sahada almasi gerek, egemenin selcuğa attiği gibi bir zamanlar.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Orta alanda Soner ve Colmanın sakatlıklarının sıkıntılarını takım yaşıyor.hocada yaşıyor.orta alana takviye bu saatten sonra farz oldu.herkes Sonerden üzerine koyarak gitmesini beklerken oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yarattı.hocanın orta alanla bu kadar çok oynamasını sebeplerinden biride Colmanın sakatlığı.Sonerle Colman tam olarak iyileşip form tutarsalar orta alana dikine oynayacak 1 oyuncu yeterli görünüyor.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans ve ofans diye ayırdığın için daha genel bir yorum yaptım. Yoksa hepsi defans oyuncularının meselesi değil elbette. Öyle bir yorumum olmadı. Ha tek tek bakarsan bence yeterli değiller. Son maçta dikkat edersen ortasaha futbolcusu bir tek Zokora var. Burda hata aramayayım mı? Yetkiliysen çözüm bulacaksın. O koltuklara oturuyorsan idare edemezsin. İdare edersen onun ardında sadece ekonomik nedenleri aramam. Yetersizliğini ararım, koltuk sevdanı ararım. Bütün yaz hikayeyle geçti. Şu an Anadolu takımı kıvamındayız. Defans çok iyi, ofansta sorun var dersen, ben de Trabzonspor'un hedefi şampiyonluktur diyorum. Kimsenin mevkisi belli değil, ehil değiller, kafalarına göre oynuyorlar, Mustafa stoperken bakıyorum ortasahada, Olcan kanatken beke çekiyorsun, Malouda sol kanat, ortaya çekiyorsun, Adrian sol kanat, öyle serbest, Yusuf sol kanat, sağ kanatta, Ortasaha göbek? Yok. Sonra maç sonunda da felsefe yapmaya çalışan hoca demeçleri okuyorum. Başkan Adebayor'u getirecekmiş. Tamamen populist yaklaşımlar. Plan strateji yok. Bize yazık değil mi?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Colman sakat olmadığı zaman da sıkıntı. O yüzden ipiyle kuyuya inilmez. Engin'i, Jaja'yı niye gönderdik? Çünkü ipleriyle kuyuya inilmezdi. Soner de bence ofansif ortasaha, göbek oyuncusu değil. Ortasaha bu yaz alınmalıydı, bir değil 2 tane. Ama bilgisizlikten dolayı alınmadı. Şimdi de mazeretler ardına saklanılıyor. Yenemiyorsan yenilmeymiş
Bize şampiyonluğun tanımını yapacak insanlar lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bu kadro 5 yil beraber oynasin yinede birak sampiyonlugu 3.dahi olamaz bazi seyler gorulur ama gorulmek istenmez .Bu kadro iliklerine kadar korkak pisirik bir kadro basarisizlik kaniksanmis baslarindaki hoca onlardan daha pisirik ve korkak.Bakin belcika ne yapti basarisizliga alismis kadroyu topyekun kesip atti simdi kazanmaya alismis bunu siar etmis bir hoca ve takimla dunya kupasinin favorilerinden gsteriliyor.Trabzonspor bunu yapmalidir baska turlu Trabzonsporun hayatta kalma sansi yoktur.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte ilerlemek istiyorsak bu mazeretleri bırakmamız lazım. Trabzonspor'da olmak zorunda. İnancımız gereği de bu böyle. Öte yandan bana kalırsa çoğu tarafımız eksik (İstediğimiz düzeyde değil, şampiyonluk kadrosu değil) ve kaybedecek zaman yok. Görelim bakalım, kaynaşsınlar, takım yeni, başa birilerini getirdik, biraz baksınlar diyerek olmaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Takım savunmamız çok kötü. Kötü de olsa 11 kişi kapandığımız için pozisyon vermiyoruz çünkü ligde ekstra hareket yapacak rakipler yok. Kapanmak ile iyi savunma yapmak aynı şey değil. Sizin dediğiniz gibi rakibi karşılamada felaket takım. Bir ara adam kaleye girecek bizimkiler üşendi, neyse ki Bamba atladı.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.
Zokora şu an bence iyi. Adam en azından defans yapmayı biliyor. Zokora'nın yerine kim oynarsa oynasın bu başarılı gözüken defans eleğe döner. Rakibin presi altında defanstan top çıkaracak oyuncumuz yok, sorun bu. Bunu Zokora değil orada ona en yakın oynayan oyuncu yapacak. Hocamız Malouda'yı oraya koyuyor ama Malouda bu saatten sonra o işi yapamaz. Ki hiçbir zaman o işi yapmadı ya orası ayrı. Soner korkak yapamıyor, Colman ağır ve inanılmaz istikrarsız olduğu için, Aykut beceri eksikliğinden... Adrian, Alanzinho ve işte Malouda zaman zaman orada deneniyor ama en fazla günü kurtarıyorlar. Şampiyonluk zamanında bile orada sıkıntımız vardı, ki şimdi ğs'de de eleştiriliyor No 8 sorumluluk almadığı, topla yüzünü dönemediği için.
Forvet, iki yönlü orta saha, ve hepimizin farkında olduğu ama dillendirmediğimiz sağ açık sorunu. Sağ açıkta Yusuf başarılı değil. O oynamazsa Adrian ya da Olcan oynuyor ama onlar da başarılı olamıyor orada.
Forvetimiz yok ama arkasındaki 3 oyuncunun bu kadar dağınık ve istikrarsız olması hocanın elini kolunu bağlıyor.
İlk 11'i kalitesini tartışırız ama yedek kulübesinin bu kadar zayıf olması daha büyük dezavantaj. Hamle şansımız yok. Zeki girdi tamam ben de salladım epey, ama kim girecek arkadaş. Emre girsin. İyi girsin. Girdi zaten
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Henrique zaten gözler önünde ama Adrian gereken presi fazlasıyla yapıyor. Hatta bir AMC için haddinden fazla bile yoruyor kenidini. Buna rağmen maç başı 3 tane %100'lük gol pası verebiliyorsa artık bu adam eleştirilmesin.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakip kalemize 3 saniyede inerken orta alan ve forvet oyuncuları tren izler gibi izlemek yerine rakibi ortada karşılasa gerideki dörtlüde gömülmeden rakip oyunculara aman vermese.pas kalitesinin düşüklüğü defans oyuncularının sorunu değil.Ön liberoda Zokora bu kadar kaçak güreşirse,Adrian yanından geçen oyuncuyu rahatsız etmezse,Henrique bi gıdım geriye gelip yardım etmezse defansa kabahat niye bulayım?ki 5 maçtır bu defans gol yemiyor.
Koşu metrajı ile verimlilik arasındaki tutarsızlığın bir numaralı örneği Malouda'dır. Dikkatli gözle izleyip ne kadar yararsız koştuğu fark edilmeli.Naber?
Yorum
-
Kısacası Bize Selçuk İnan lazımİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım savunmamız çok kötü. Kötü de olsa 11 kişi kapandığımız için pozisyon vermiyoruz çünkü ligde ekstra hareket yapacak rakipler yok. Kapanmak ile iyi savunma yapmak aynı şey değil. Sizin dediğiniz gibi rakibi karşılamada felaket takım. Bir ara adam kaleye girecek bizimkiler üşendi, neyse ki Bamba atladı.
Zokora şu an bence iyi. Adam en azından defans yapmayı biliyor. Zokora'nın yerine kim oynarsa oynasın bu başarılı gözüken defans eleğe döner. Rakibin presi altında defanstan top çıkaracak oyuncumuz yok, sorun bu. Bunu Zokora değil orada ona en yakın oynayan oyuncu yapacak. Hocamız Malouda'yı oraya koyuyor ama Malouda bu saatten sonra o işi yapamaz. Ki hiçbir zaman o işi yapmadı ya orası ayrı. Soner korkak yapamıyor, Colman ağır ve inanılmaz istikrarsız olduğu için, Aykut beceri eksikliğinden... Adrian, Alanzinho ve işte Malouda zaman zaman orada deneniyor ama en fazla günü kurtarıyorlar. Şampiyonluk zamanında bile orada sıkıntımız vardı, ki şimdi ğs'de de eleştiriliyor No 8 sorumluluk almadığı, topla yüzünü dönemediği için.
Forvet, iki yönlü orta saha, ve hepimizin farkında olduğu ama dillendirmediğimiz sağ açık sorunu. Sağ açıkta Yusuf başarılı değil. O oynamazsa Adrian ya da Olcan oynuyor ama onlar da başarılı olamıyor orada.
Forvetimiz yok ama arkasındaki 3 oyuncunun bu kadar dağınık ve istikrarsız olması hocanın elini kolunu bağlıyor.
İlk 11'i kalitesini tartışırız ama yedek kulübesinin bu kadar zayıf olması daha büyük dezavantaj. Hamle şansımız yok. Zeki girdi tamam ben de salladım epey, ama kim girecek arkadaş. Emre girsin. İyi girsin. Girdi zaten
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Adrian dün sadece 1 top kazandı.ben pres yaptığını görmedim.fazla ekstra beklentim yok.sadece rakip yanından geçerken izlemesin birde mümkünse bir tane kafa topuna çıkıp top alsın.bunları yaparsa en azından rakip bir kişi eksik üzerimize gelir.Maloudaya gelince sahada ne yaptığını bilen ender oyunculardan bri.öyleki Adriana çıkarılan her pasın altında Maloudanın imzası var.pozisyon sezgisi kuvvetli.yeri geliyor ortada duvar oluyor.yanından geçen adama bakmak yerine basıyor.bir hafta solda bir hafta ortada bir hafta sağ kanatta oynuyor.takımda en fazla top kazanan adam Malouda.istatistikler ortada.İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique zaten gözler önünde ama Adrian gereken presi fazlasıyla yapıyor. Hatta bir AMC için haddinden fazla bile yoruyor kenidini. Buna rağmen maç başı 3 tane %100'lük gol pası verebiliyorsa artık bu adam eleştirilmesin.
Koşu metrajı ile verimlilik arasındaki tutarsızlığın bir numaralı örneği Malouda'dır. Dikkatli gözle izleyip ne kadar yararsız koştuğu fark edilmeli.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum