Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalenin önünde yığılıp, rakibin peşinden sürünen adamları izlemekten usandım artık. Hani bu "ben pas yapan 23525 gol atan takım istiyorum, bu ne böyle defansif futbol" demek değil.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• hakem bence iki taraf adina da kotuydu..onlarin bir penaltisini yedi mustafa'nin hareketi de kirmizi degil sari olmaliydi.
      bazi arkadaslar bosuna sinir stres yapiyor.bu takimin bu ligdeki hedefi zirve degil 5-8 arasi bir derecedir.onun icin cok uzulmeye gerek yok.
      klubu en buyuk basarisi kahvede cift okey atmak olan bir baskan yonetiyor, hocasi desen ezik ikinci lig hocasi..
      bunlara ragmen ligde ve avrupa'da iyi isler yaptik.bu macta alinan bir puan da iyidir..sikebahce avrupaya gidemeyecegi icin ilk bese girip avrupa bileti almamiz cok onemli..zor ama imkansiz degil.
      En son tristram tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 18:29.

Yorum

• Futbol yok Teknik direktör yok seyirci yok.Daha ne söylenirki.Ayıptır günahtır beyler.Bir takımı bu kadar sıradanlaştırmaya kimin ne hakkı var.
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• 30 golü geçemeyiz bu sene 8 hafta 6 gol attık ayıptır.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emrah kadro zaten kötü bu kadrodan ben iyi bişi beklemiyorum...

Ama ;

En azından Maloudanın orta sahada oynatmıcak,Oyuna başladığı taktiğe tecavüz etmicek eldeki iğrenç kadro üzerinde fantazi yapmayacak kapasitede bir teknik direktör istiyorum
            Kim o var mı öyle bir isim ?

Yok eğer varsa kulübe baskı yapalım getirsinler onu tabi taraftar 2 maç sabredebilirse hatta ben 1 maça da razıyım.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bakın hocanın gönderilmesi gerektiğine bende katılıyorum ama sizin anlamadığınız şey şu...

bizim kadro kalitemiz kötü...Öyle son 2-3 dk da koşucak pres yapıcak bir kadromuz kalitemiz yok bunu beklemek aptallıktan başka bişi değil...Eleştirilicek en son şey 10 kişi kaldıktan sonra beraberliğe yatmamız..Az açın gözünüzü gerçeği görün ona göre yorum yapalım...
              kardes, ikili konusmaya girmek istemiyorum

Takım kötü biliyoruz ?? sende aynısını söylüyorsun..

Hoca kötü diyorum ?? sende aynısını söylüyorsun ...

neyi savunuyorsun ??
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• arkadaşlar sene başındki düşüncemize göre şu an çok eyi değilmi 14 puan..şampiyon mu olacağız sanki..öyle bi beklenti içindemisiniz.4 maç aldık hemen zirve mücadelesine mi başladık...karabüke 85 attık pekala berabere bitebilirdi..kayseri ha keza öyle..fb ye yenilmemiş olmamız mucize....bi sürü oynamadan puan aldık..konya maçına dahil buna......gözümüzde çok büyütmeyelim....beklediğim yerden yukardayız.bence bu işte bi terslik var
                Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• 10 kisi kalsak dahi su istatistik insanin icini acitiyor:

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O stat adalet saglanmadan dolmaz..milleti futbola kusturduler..tiyatro izlemeyemi gitcek millet sonunda sampiyon olmayacagini bildigin emeginin alalen calundigi bir oyunu izlemeye tenezzul etmiyor taraftar baska bir aciklamasi yok o stat takimin en kotu zamanlarinda bile herzaman doluydu taki sike surecine kadar
                    yaptigin analize katilyorum ama bu boyle olmamali sike denilen olay bir zehirse bu zehirde bize musallat olduysa eger bizi oldurmemeli. oldurmeyen yaranin guclendirecgini dusunuyorum.. Lozio maci atmasferini yasayabilsek statta biz cok zor puan kaybedrriz bu ligde
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Henrique çıktıktan sonra Malouda iki kat fazla yoruldu ve kaçırdığı son pozisyon'da bundan alakalı bence. Tamam Henrique'yi çıkar ama en azından ileride duracak Emre'yi al. Ayrıca bu tür maçlarda hele de stres ve heyecanın arttığı dakikalarda Abdulkadir ve benzeri oyuncuları oyuna sokmak anlamsız.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam teknik direktör değil kardeş, antrenör... Vereceksin kampta oyuncuları yanına, akşamları isim-şehir-hayvan oyunu filan oynayacaklar... Okeye iyi dördüncü de olabilir, bilemiyorum... Ama hepsi bu kadar... Bu adama teknik direktör titri 3 numara büyük gelir...
                        Abi Adam kendi acik secik soyluyor Ben defansif oynatacam but kararimdan vazgecmem diye by adamin Elaine iyi kadro versende ayni olacak adamin baska bildigi bir oyun anlayisi yok tam g.birligi hocasi olacak Adam ilhan cavcav kacirmasin
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          30 golü geçemeyiz bu sene 8 hafta 6 gol attık ayıptır.
                          adrian olmasa onlarıda atamazdık. Ama oyundan çıkıyor nasıl oluyorsa

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hani 5-6 atacaktik?

..
                            zaten bu forum da ne zaman bu 5-6 mesajlarını görsem aha gitti maç diyorum
                            Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• takım berbat diyorsunuz sonra niye hücum oynamıyoruz diye dert yanıyoruz. kötü takım nasıl hücum oynayacak? sizin gördüklerinizi hoca görmüyor mu? bence bu takım hücum yapsa her maç gol yer. o yüzden kontrollü oynuyoruz. hücum oynayabilecek kadar yetenekli ve güçlü değiliz. zaten pozisyon buluyoruz. atmakta sıkıntı var.

hele 10 kişi kaldıktan sonra hücum oynamanın mantıkla alakası yok. 10 kişilik takım herhalde defans oynayacak. hücum oynayıp yenilelelim sonrada kümeye oynayalım. geçen seneden daha güçlü değiliz ama en azından düşmeye oynamıyoruz. takımın gücü bu. bu takım anca ilk 5-10 arasına girer. ona görede oynayacak
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Atabilirdik aslinda ilk yarida o net pozisyonlari atsaydik farka gidebilirdik.
                                Henrique'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda hemen solunda olan Olcan hiç ofsayte dikkat etmiyor, Henrique orada pası verse ofsayt olacak.Olcan kendini pozisyona göre ayarlasa, Henrique de pası verse bomboş kaleye gol atacağız.Bari golü yap Henrique orada.Gel de sinirlenme şimdi...
                                karaiplerde bir trazonsporlu..
                                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X