Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani 5-6 atacaktik?

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz istiyorsunuzki 10 kişi kaldıktan sonra 15 kişilik oynasın takım hiç yorulmasın at gibi koşsun...

Tamam bende şuan çok sinirliyim ama elinizdeki kadrodan ve teknik direktörün bir kapasitesine bakın birde istediklerinize

valla istanbul takımları 10 kısı kalsada at gibi saldırıyor..
      kadroda sıkıntı var ok ama oyuncu değişikliğini HEP DEFANSIF yaparsan sorun var burda..

Beşiktaş macıda aynıydı..

HATTA o maçta yanlıs hatırlamıyorsam son 15 dakika sahada ne maluda ne henrique ne emre ne adrian ne alanzinyo hiç biri yoktu.

HOCAAAA BU AKSAM GÖNDERİLMELİ

COK ama cok Kötü bir Hoca...

BİZE HİÇ YAKISMIYOR.
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynı kadroyu Şenol hoca ve Tolunay hoca döneminde de gördük Hüseyin rezilleri oynuyorduk yine. Bu kadroyu oynatabilmek için nasıl bir kapasite olması gerek ?
        Emrah kadro zaten kötü bu kadrodan ben iyi bişi beklemiyorum...

Ama ;

En azından Maloudanın orta sahada oynatmıcak,Oyuna başladığı taktiğe tecavüz etmicek eldeki iğrenç kadro üzerinde fantazi yapmayacak kapasitede bir teknik direktör istiyorum

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kasimpasa siyasi bir yonetimdit bunu bilen bilir. ayrica bu takim genede kasimpasanin ustunde bitirir ligi..
          borc var diye aglamayalim ama 780000 toplam trabzn nufusu bir zahmet 20000 kisilik stadi doldrsn futbol sehriysek..
          O stat adalet saglanmadan dolmaz..milleti futbola kusturduler..tiyatro izlemeyemi gitcek millet sonunda sampiyon olmayacagini bildigin emeginin alalen calundigi bir oyunu izlemeye tenezzul etmiyor taraftar baska bir aciklamasi yok o stat takimin en kotu zamanlarinda bile herzaman doluydu taki sike surecine kadar
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor Teknik Direktörü MRA:İlk 70' kadar 2 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum.70' dakikadan sonra ne oldu anlamadım mahiyetinde birşeyler söyledi

Ailecek severek izliyoruz hocam senin maç sonrası röportajlarını...Komedi ya...

''Oyuncularımı 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelesinden ötürü kutluyorum.''

Gerçekten bıktık arkadaş bu nedir ya?..
            Utanmaz herif.....
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani 5-6 atacaktik?

..
              Atabilirdik aslinda ilk yarida o net pozisyonlari atsaydik farka gidebilirdik.

Yorum

• Henrique den ne kadar nefret etsemde o çıkacaksa Emre girmeliydi ya da hiç çıkmasın
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dün, 23:56

İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  HAKEME DİKKAT.

geçen haftadan sonra bu haftanında kasıtlı olduğunu düşünüyorum. yarım kalan bir iş var AMAN DİKKAT.
                  Bilmem anlatabildim mi, ince ince yasemince, sanki beraberlik için çıkmış sahaya sayın hakemimiz, gerçi o puan almıyordu değil mi? tebrikle Mustafa yumluyu iyi attı, zaten öyle bir pozisyonda sadece bizden birini atabilirdi, neyse artık olan oldu, maluda ve yusuf durgun olmasaydı fark atardık adrian top gelince oynayacak neden milli takımın vazgeçilmezi olmadığını anlaması için ligde oynadığı maçları izlesin. janko olmalıydı(nelerden medet umar hale geldik.)
                  ayrıca maluda ve henriq karşı karşıya atsaydı zafer naraları atardık. ne diyeyim, takımda birşeyler eksik düzelir inşallah.

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla istanbul takımları 10 kısı kalsada at gibi saldırıyor..
                    kadroda sıkıntı var ok ama oyuncu değişikliğini HEP DEFANSIF yaparsan sorun var burda..

Beşiktaş macıda aynıydı..

HATTA o maçta yanlıs hatırlamıyorsam son 15 dakika sahada ne maluda ne henrique ne emre ne adrian ne alanzinyo hiç biri yoktu.

HOCAAAA BU AKSAM GÖNDERİLMELİ

COK ama cok Kötü bir Hoca...

BİZE HİÇ YAKISMIYOR.
                    bakın hocanın gönderilmesi gerektiğine bende katılıyorum ama sizin anlamadığınız şey şu...

bizim kadro kalitemiz kötü...Öyle son 2-3 dk da koşucak pres yapıcak bir kadromuz kalitemiz yok bunu beklemek aptallıktan başka bişi değil...Eleştirilicek en son şey 10 kişi kaldıktan sonra beraberliğe yatmamız..Az açın gözünüzü gerçeği görün ona göre yorum yapalım...

Yorum

• Mustafa Hocayı seviyorum.

Başarısız değil,daha iyi olacak inşallah.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hani 5-6 atacaktik?

..
                        ilk yarıda mllık yapmasak rahatlıkla farka giderdik.

Yorum

• Trabzonspor tarihinin en kötü Yönetimi bu yönetimdir.

Trabzonspor tarihinin en saçma sapan teknik direktörü (bana göre Bir sitede bekçilik bile yapamaz) MRA dır.

Bu gerçeği göremeyen arkadaşlarımızı anlamakta zorluk çekiyorum.
                          TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen kalk Emre'ye Henrique'ye hakaretler yağdır hoca oyundan alınca da pehh 4-6-0 mı oynanır ?

Çok tuhaf taraftarımız var.
                            4-6-0 babam oynatsa eleştiririm.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Atabilirdik aslinda ilk yarida o net pozisyonlari atsaydik farka gidebilirdik.
                              Sonuc önemli ama Benim burada dikkat cekmek istedigim nokta o degil. Mactan önce ne zaman bu tür yorumlar olsa hemen hemen her zaman puan kaybediyoruz.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Trabzonspor taraftarinin öze dönüş mantiği "kendi ilimizden birilerine sövüp eleştirelim"dir.başka bişe değil.
                                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X