İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Malouda'yı koşmaması için aldıysak futbol üstadı MRA onu forvet arkası veya ön libero olarak görevlendirmemeli.İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama maluda koşacak adam değil, oyuna hükmedecek, topu en çok alacak oyuncu olmalıydı, bizde koşsun önemli hale geldiyse o kadar koşan umuta neden o kadar şeyler yazıldı.
bir maça biri kanat bek olmak üzere 3 stoper ile çıkıyorsan ya çaresizsin, yada futbol mantığında birşeyler eksik heee o kadar iyi bilmiyoruz o zaman kaybetmekten korkuyorsun, bizde 2-3 maç üst üste maç kaybetmek görevden alınmak anlamına geldiğine göre TD riske girmiyor derim.
bariz bir forvetsizlik ve temposuzluk var, aynı kadro ile devam etmemeliydik eldeki, yatan yabancılarımız olmasa belki daha iyi olurduk.
ilk yarı maçı kazanbilirdik sivas sadece deli gibi koştu organize anlamında gol atacağım değil orta yada pas yapayım belki birşeyler çıkarırım niyetinde bir takım, yazık oldu, henriq ve maluda atsaydı varya keyfime diyecek yoktu, 3 yıldır bu kadro ile bundan daha iyisini oynatabilecek kaç kişi vardır ki, ama MRA biraz 3 stoper olayından vazgeçmeli. hani bize ölümü gösterip sıtmaya razı olun mesajı veriyor, zeki en azından çıkıyordu aykut çıkmasın diye dua ediyorum çünkü kanat meziyeti yok, gibisinden bir mesaj işte. neyse beraberlik kaybetmekten iyidir diyeceğim ama bize yakışmayan bir kaç oyuncu ile maalesef bu kadar oluyor. Devre arasında forvet alamazsak işte o zaman yandık demektir. daha takımlar işin ciddiyetinin dışındalar, ilk haftalar kazan yada kaybet oynuyorlar.
kesinlikle MRA cesaret göstermeli, biz hala 7 kişi oynuyoruz ve oyuncu değişiklikleri ile 6 kişi oynamaya başlıyoruz maalesef.
Yorum
-
sen maçı trabzonda oynuyorsun janko kadroda yok sanki dünyanın en büyük takımlarıyla maç yapıyorsunda defansif bir oyunla çıkıyorsun oyuna seni ileriye taşıycak oyuncu zeki yavrumu soner neden girmiyor oyuna dün karabükte 10 kişi kaldı ama oynadığı top nasıl sen nasıl oynatıyorsun ayıptır günahtır ikinci lig kafasıyla bu iş yürümez madem bu takımı yönetiyorsun cesaretli oynatacaksın zeki yavruyu oynatmak cesaret değil aptallık gerekli hamleleri yapamayacaksan türbine çık maç izle orda ne oturursunişkenaz
Yorum
-
-
adam topa kafa cıkartıyor ?İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani bunu bir mi tutuyorsun.Adam kafa topuna çıkıyor vücudları çarpıştırıyor.Senin 8 km de harcadığın enerjiyi futbolcular 2 km de çoktan harcar.
kardesım.. yarın iş var ..ben iş yapabilmek için önce servise biniyorum..sonra bilgisayarımın başına geçiyorum , aksama kadar telefonda konusuyıorum..
NEDEN ? benım işim bu çünkü ..
sen adam topa kafa cıkartıyor, 10 km kosuyor diyorsun ..
günümüzde FUTBOL mesleğinde EN KAZMA BİR FUTBOLCU bile 10 km kosar..
TOPA KAFA UZATIR..çıkar herneyse
maludadan bahsediyorsak ÜRETECEK, ÜRETİM YAPACAK..
lütfen ama lütfen konuyu arabesk hale getirmeyelim..
KOCA TRABZONSPOR dan bahsediyoruz..
BURASI EMEKLİLERİN YERİ DEĞİLL.. MAZİSİ YÜZÜ SÖZLERİ GÜZEL DİYE KİMSEYE TORPİL YAPMAYALIM..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 18:52.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Asil kina yakmasi gerekenler belli. Oynadigimiz futbol ortadayken 5-6 atariz demek dalga gecmektir, insanlara umut vermek demektir. Bu yorumlari okuyan cogu kisinin mac sonu nasil bir hayal kirikligi ile karsi karsiya kaldiklarinida düsünmek lazim.İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKına yak
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
iki haftadır gol atamamamız 5 haftadır gol yemememizden daha büyük bir olaydır ! burası trabzonspor...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
ben de bundan bahsediyorum işte, adrian başka bir bölgede birşey vermiyor, maluda o bölgede sadece koşuyor, o halde adrian oynasın diye maluda nın koşması lazım, ikisi de koşu mesafesi eşit olsa veya pres olayı olacak da adrian adam veya top kovalamıyor, her gelen TD'ün ilk onu kesmesinin sebebi de o zaten,İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalouda'yı koşmaması için aldıysak futbol üstadı MRA onu forvet arkası veya ön libero olarak görevlendirmemeli.
aslında benim gördüğüm; bizde oyuncuların çoğu asıl mevkisinde oynamıyor gibi birşeyler yazabilirim çok da abes olmaz herhalde.
aykut-mustafa yumlu-olcan-maluda-henrique bunlar mevkilerinden uzak oyuncularımız
Yorum
-
Takimda Olcan varken Yusuf ve Malouda getirildi..
Isin ilginc yani 3 tane sol kanat oyuncusununhepsini oynatiyoruz
Holmen ve Gekas toplamda Malouda transferi kadar butce oynamasi yapardi.. Almadik..
Simdi henriqueyle zokorayla colmanla ugrasip duralim.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Senol hocada vardı bu hastalık mustfa hocada da
Yahu arkadaş nedir bu 4-2-3-1 sistemiyle 4-1-4-1 sistemiyle körü körüne oynamak
Hiçmi taktik bilginiZ yok yahu ilk yarıaı 0-0 biten bi maçın 2. Yarısına sen bi taktik değiştir de başla
3-5-2
4-4-2
4-3-3 diye bi dünya sistemler var yeter yahu bari maç sırasında taktik değiştirin
Yorum
-
DEEP BLUE
Kardeşim komik olduğumu biliyorum da, ben ne yapayım... Adam gözümüzün önünde hem futbol öğrenip hem para kazanıyor...İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
komiksin de sadece
Neyse
Şu an Pattaya'dan arkadaşım aradı, maçı sordu... Adam balayında...Karıdan önce Trabzonspor'u düşünüyor. Gerdeğe girecek birazdan düşünsene halini... Adrian çıktı Zeki girdi dedim... Bir savunma destanı daha yazdığımızı anlattım... Erkeklikten düştü herif... Yazık değil mi bu millete ya!
Yorum
-
İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirisinin hocaya amacımızın ligin en az gol yiyen takımı olmak değil ligin en fazla puan takımı olduğunu hatırlatması lazım.
Hep daha fazlasını beklemek ? ..● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bugün Yusuf'u da eleştirdik Malouda'yı da Henrique'yi de, iyi oynayan Adrian övüldü; ama çıkıpta Malouda yatmaya gelmiş torpilli demek mantıksız.İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam topa kafa cıkartıyor ?
kardesım.. yarın iş var ..ben iş yapabilmek için önce servise biniyorum..sonra bilgisayarımın başına geçiyorum , aksama kadar telefonda konusuyıorum..
NEDEN ? benım işim bu çünkü ..
sen adam topa kafa cıkartıyor, 10 km kosuyor diyorsun ..
günümüzde FUTBOL mesleğinde EN KAZMA BİR FUTBOLCU bile 10 km kosar..
TOPA KAFA UZATIR..
maludadan bahsediyorsak ÜRETECEK, ÜRETİM YAPACAK..
lütfen ama lütfen konuyu arabesk hale getirmeyelim..
KOCA TRABZONSPOR dan bahsediyoruz..
BURASI EMEKLİLERİN YERİ DEĞİLL.. MAZİSİ YÜZÜ SÖZLERİ GÜZEL DİYE KİMSEYE TORPİL YAPMAYALIM..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum