İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor | Spor Toto Süper Lig 8. Hafta
Daraltma
X
-
Bu macta tek eksigimiz iyi bir forvetti malesef. Ha sampiyonluk icin 2 tane forvet birde solbek ayrica adriana alternatif lazim. Ama sampiyonluk gibi hedefimiz olduguna inanan varmi?Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Abi ünlü Stalingrad savunmasını unutmayın. Tüh ne dedim ben yahu? Şimdi onu da örnek gösterirler. Plevne...İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalık biraz durulunca, bu antrenörün hayran kitlesi doluşacak buraya... Kadro kötü, hakem kötü, saha kötü, yemekler kötü, hoca ne yapsın filan diyecekler... 5 maçtır gol yemiyor, yenemeyeceksen yenilmeyeceksin edebiyatı yapıp, bizleri futboldan anlamamakla itham edecekler... Hazırlıklı olun... Ha, cevap vermeye kalkarsanız da, anadolu kadınının erkeklerden daha erkek olduğunu, Çanakkale Savaşının kazanıldığı zor koşulları, Almanya'da Almanların hayata bakışlarını filan anlatacaklardır... Şaşırmayın...
Ah susmam lazım...
Yorum
-
Koskocaman bir transfer sezonunda yönetime bir forvet transferi yaptıramayan adamın istifa etmesi gerekir çok net kadro madro bahanesi yokturİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalık biraz durulunca, bu antrenörün hayran kitlesi doluşacak buraya... Kadro kötü, hakem kötü, saha kötü, yemekler kötü, hoca ne yapsın filan diyecekler... 5 maçtır gol yemiyor, yenemeyeceksen yenilmeyeceksin edebiyatı yapıp, bizleri futboldan anlamamakla itham edecekler... Hazırlıklı olun... Ha, cevap vermeye kalkarsanız da, anadolu kadınının erkeklerden daha erkek olduğunu, Çanakkale Savaşının kazanıldığı zor koşulları, Almanya'da Almanların hayata bakışlarını filan anlatacaklardır... Şaşırmayın...
Yorum
-
Şu maçta belkide yapılabilecek en son değişiklik ama belkide Adrian istedi değişikliği. Bu hep oluyor. Değişikliklere kızıyoruz sonradan oyuncunun kendisinin değişikliği istediği veya hafif bir sakatlık yüzünden zorunlu değişiklik olması çıkıyor ortaya.İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca iyi diyen arkadaşlar varsa eğer, onlara soruyorum.
Zeki Yavru-Adrian değişikliğinin bana mantıklı bir açıklamasını yaparlarsa çok sevinirim.
Açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Bunun dışında futbolcularımızın beceriksizliğini hocaya yüklemek anlamsız. Gol pozisyonu yakaladığında atamadığın zaman hoca ne yapsın ? Bana göre 10 kişi kaldıktan sonraki futbolumuz mantıklıydı. Ofansif oynasaydık eğer, yenilmiştik.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
ama maluda koşacak adam değil, oyuna hükmedecek, topu en çok alacak oyuncu olmalıydı, bizde koşsun önemli hale geldiyse o kadar koşan umuta neden o kadar şeyler yazıldı.İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yanılıyoruz. Adam her maç 10 km'nin üzerinde koşuyor. Her futbolcunun etkisiz veyahut şanssız olduğu maçlar olur.
bir maça biri kanat bek olmak üzere 3 stoper ile çıkıyorsan ya çaresizsin, yada futbol mantığında birşeyler eksik heee o kadar iyi bilmiyoruz o zaman kaybetmekten korkuyorsun, bizde 2-3 maç üst üste maç kaybetmek görevden alınmak anlamına geldiğine göre TD riske girmiyor derim.
bariz bir forvetsizlik ve temposuzluk var, aynı kadro ile devam etmemeliydik eldeki, yatan yabancılarımız olmasa belki daha iyi olurduk.
ilk yarı maçı kazanbilirdik sivas sadece deli gibi koştu organize anlamında gol atacağım değil orta yada pas yapayım belki birşeyler çıkarırım niyetinde bir takım, yazık oldu, henriq ve maluda atsaydı varya keyfime diyecek yoktu, 3 yıldır bu kadro ile bundan daha iyisini oynatabilecek kaç kişi vardır ki, ama MRA biraz 3 stoper olayından vazgeçmeli. hani bize ölümü gösterip sıtmaya razı olun mesajı veriyor, zeki en azından çıkıyordu aykut çıkmasın diye dua ediyorum çünkü kanat meziyeti yok, gibisinden bir mesaj işte. neyse beraberlik kaybetmekten iyidir diyeceğim ama bize yakışmayan bir kaç oyuncu ile maalesef bu kadar oluyor. Devre arasında forvet alamazsak işte o zaman yandık demektir. daha takımlar işin ciddiyetinin dışındalar, ilk haftalar kazan yada kaybet oynuyorlar.
kesinlikle MRA cesaret göstermeli, biz hala 7 kişi oynuyoruz ve oyuncu değişiklikleri ile 6 kişi oynamaya başlıyoruz maalesef.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 18:46.
Yorum
-
öyle enteresan meseleler var ki?
1- abdulkadir'i soner ve aykut'dan iyi yapan nedir? adam duracağı yeri bilmiyor, top atamıyor, fizik olarak bir artısı yok, nedir yani bu adamı oyuna sokturacak meziyeti?
2- malouda meselesi nedir, adam fizik olarak bitik ama orta alanda zokoranın önünde oynuyor (baskı ve kademe yapması gereken bir pozisyonda). neden, 3 hafta sonra fizik olarak zirveye yaklaşacak diyebiliyor musunuz?
3- gol bölgelerinde oyuncular fizik olarak mı zayıf yoksa zihin olarak mı?
4- emre güral madem oyuna girebilecek meziyete sahip, bugüne kadar ne yapıyordu?Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
DEEP BLUE
Maçtan önce istifasını verip, balığa gitmesi lazımdı...İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hoca ne yapması laZımdı anlatır mısın?
Yorum
-
Yürümeleri hesap etmiyorlar bildiğim kadarıyla, çünkü kim ne kadar koştu diye veriyorlar istatistiği.İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben her aksam yürüyüşe cıkıyorum..
tam 45 dakika yürüyüp eve geliyorum.
mesafe 4 km .. ( google haritadan hesapladım )
90 dakika yürürsem 8 km yapar.
ben futbolcu değilim.
maluda hala emekli olmadı .. dikkatini çekerim kardesım.
Farzedelim ki yürümeleri de hesap ediyorlar o zaman bizim 7-8 tane futbolcumuz yerinde durup her 5 dakikada 1-2 adım atıyor sadece, zira hiçbiri 10 km'yi geçmiyor.En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 18:46.
Yorum
-
Kına yakİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani 5-6 atacaktik?
..# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan önce istifasını verip, balığa gitmesi lazımdı...
komiksin de sadece
Neyse
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum