Bu kadar kısıtlı hücum organizasyonunu yapabilen bir takımın maç içerisinde %100 'lük 3 pozisyonu heba etmesi atamayana atarlar kuralı mucibince mağlubiyetle cezalandırılması gereken bir beceriksizlik olsada ''Onurumuz'' yine bizi kurtardı.
Bu arada , Mustafa'ya haybeden kırmızıyı basıp , futbol teröristi şikecibahçenin it'ini sahada tutan zihniyetin ben ....... !!!!
İstinye çıkartması tüpçünün bir yerinde fena yara açmış anlaşılan. Haftası dolmadan tetikçilerini salmış sahalara.
Hakikaten FB dışındaki tüm takımların artık toplu olarak buna bir dur demesi gerekmiyor mu?
Hakikaten FB dışındaki tüm takımların artık toplu olarak buna bir dur demesi gerekmiyor mu?
Bunu yazdım, sonra da güldüm kendime
senelerdir böyle ama buna ragmen saha içinde 1 BIR tane topçu bile sikeci topçulara hadlerini bildirmiyorsa, bu olanlar bitenler bizlere de hak diger tüm izleyicilere de topçulara da Anadolu takimlarina da
ulan bu aksam olcaktim ya sahada, caner o hareketlerden bir kaç saniye sonra kendini yerde bayilmis olarak bulurdu o kadar açik ve kesin
bir de bu pust caner fena topçu da degil, begenirim, emre pustoglu da öyle, ama pislik ötesi yapilari var davranislari var, herhalde sülalelerine ve kendilerine sövdürmeyi çok seviyorlar ki böyle serefsizlik yapiyorlar
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.10.2013, 04:02.
Zokora hadsizlere dersini vermişti ama ... sonra medya eliyle nasıl linç edilmişti hatırlarsınız. Üstelik kendisine ırkçılık yapılmışken (utanç vericiydi)
Bu ülkede bunlar dokunulmaz olmuş . Onun için o kupanın gelmesinin anlamı çok çok büyük!
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Bu takıma golcü almayıp bizi Henrikelere bırakanlara isyan ediyorum bu 1,
o Henrikeyi bile oynatmayıp takımı forvetsiz oynatan hocaya isyan ediyorum bu 2.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
yapılan yorumlardan sonra çözüm önerim Gustavo Colman.. bu takım o olmadan pasta yapamaz golde atamaz.. kim ne derse desin adam bütün takımı oynatıyor.. ölüsü bile bu takımda her türlü iş yapar.. sakatlığı düzeldikten sonra çıkışa geçeriz.. devre arasına kadar götürsün bizi artık devre arasındada bi zahmet adam gibi bi forvet alınır heralde..
EMEK HIRSIZI şikebahçeyi şampiyon yapıp gazlarını almak.
Her maçta hakem vukuatı konuşuluyor yorumcular tarafından.
Şikebahçe yeter ki maçı kazansın da uzatmaya 90+4+++++++++ olabilir.
Zira 2010-2011 sezonunda şb-G.antep maçı Kadıköyde 0-0, berabere bitse TS şampiyon olacak bilindiğinden, 90+6 uzatıldı gol olmadı ve 90+10’da şb 1-0 aldı maçı.
ŞİKE YAPTIĞINDAN KÜME DÜŞMESİ GEREKEN ALINTERİ HIRSIZLARININ CİRİT ATTIĞI FUTBOL ARENASINDA, ALLAH AŞKINA FUTBOL KONUŞULUR MU ARTIK?
Saygılarımla,
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Akçay, bir gazetecinin, "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı sizi nereye kadar götürür?" şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Bu bir felsefedir. Olumlu ve olumsuz yanlarını değerlendirerek yapmış olduğumuz bir slogandır. Bugün futbol literatüründe 'yenemeyeceksen yenilme' mantığı hep var. Takımımızın sezon başından itibaren performansındaki gelişme yavaş olduğu için bunu deniyoruz."
Bu kadar kolay pozisyonları harcarsak kazanmamız çok zor zaten. 8 maçta 6 gol atmışız. Defansif olarak ne kadar iyiysek ofansif olarak o kadar kötüyüz.
Klişe bir cümle olacak ama tek forvete hayır ve adam gibi forvet şart.Henrige hıyarının olcana vermediği o pas için para cezası kesilmeli vallahi buna takımı sabote etmek derler ayıptır ya.Ben 1 puan falan istemiyorum hele kendi evimde hele sivasa karşı.Hocada yaptığı değişikliklerle buna çanak tuttu ayıptır yahu insan 1 puana yatarmı? on kişi kalmak bahane değildir. ayıp!!
Ne hasta bekler sabahı,ne taze ölüyümezar,ne de şeytan bir günahı,ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Klişe bir cümle olacak ama tek forvete hayır ve adam gibi forvet şart.Henrige hıyarının olcana vermediği o pas için para cezası kesilmeli vallahi buna takımı sabote etmek derler ayıptır ya.Ben 1 puan falan istemiyorum hele kendi evimde hele sivasa karşı.Hocada yaptığı değişikliklerle buna çanak tuttu ayıptır yahu insan 1 puana yatarmı? on kişi kalmak bahane değildir. ayıp!!
yalnız özetlerden izleidğim kadar olcana verse pozisyon ofsayt olabilir
gerçi pasın verilme zamanı önemli
tabi bir de olcanın pozisyon bilgisi sıfır olduğu çok açık
Doğru transferler yapmazsak işler kötüleşmeye devam eder. Bu takım geçen sezonun en kötü istatistiklerine sahip 2-3 takımından biri. Küme düşenler dahil
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum