Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRABZONSPOR HERKESİ ALDATIYOR, SERÜVEN DAHA YENİ BAŞLIYOR..

TRABZONSPOR'UN KÜME DÜŞME İHTİMALİ DEĞİŞMEDİ..

Şimdiye kadar Trabzonspor'un aldığı sonuçlar tamamen yanıltıcıdır..Tabela eyyamcıları gerekli cevabı sahada alacaklar.. Fikstür avantajının tadını çıkaralım..Acı ve ızdırap dolu bir periyot Trabzonspor'u ve bizleri bekliyor..
    Tahmin ettiğimizin dışında Trabzonspor 2 fazla puan alabildi, sahada ortaya koyulan futbol umut vaad etmiyor..Kombine atak geliştiremeyen, 3-4 pas yapamayan, oyun planı olmayan, Henrique gibi bir kazmadan gol bekleyen Trabzonspor izliyoruz..

TRABZONSPOR TARAFTARI TAKIMI VE GELECEĞİ GÖRÜYOR..
    Trabzonspor taraftarı takımın gerçek gücünü ve kapasitesini biliyor..O nedenle maçlara gitmiyor..Eğer Trabzonspor 2-3 lüzümlu takviyeyi yapsaydı tribünler dolardı..Taraftar maç bileti parası nedeniyle tribünlere gitmiyor değil..Esas neden taraftarların bu takıma güvenilmeyeceği ve önümüzdeki haftalarda Trabzonspor'un tepe taklak aşağı gideceğin biliyor olmaları..

Trabzonspor'un ne olduğunu, kalitesini önümüzdeki 3 haftada gerçek anlamda göreceğiz..

Trabzonspor 6 haftalık periyottaTrabzonspor fikstür avantajı ve tırışka rakiplerle oynayarak hem avrupa kupasında hem de ligde buraya kadar geldi.Trabzonspor'un bu kadro ile Balıkesirspor'u bile yenebileceğini sanmıyorum.. Dün ne yazdıysam aynısını yazıyorum..

Bunlar Trabzonspor'un en güzel günleri..Felaket yakında başlayacak !!..

Trabzonspor için esas serüven şimdiden sonra başlıyor..

Mustafa Akçay'ın sezonu bitirebileceğini sanmıyorum..

Konyaspor maçın başında yakaladığı 2 pozisyonu değerlendirmiş olsa Trabzonspor dağılırdı..Bosingwa,Yusuf ve Mustafa,Malauda başarılıydı..

Haticeye değil neticeye bakanlarla yakında görüşeceğiz.. Takımı eleştiremeyecekler bile..

TRABZONSPOR BU KADRO VE BU HOCA İLE KÜME DÜŞME ADAYIDIR..
    kardes devaminida yazarmisin cipsimi kolami aldim cok heyecanli oluyor ohh
    u will need justice at the end..

Yorum

• Her maç böyle tıklım tıklım olsa, rakiplere korku salsa Avni Aker ...
      .

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım bi yenilseydi de vatandaş bi sevinseydi bu ne arkadaş yaa
        elini hangi dala atsa kuruyor,
        Minsk dedi olmadı,Kukesi dedi olmadı,Apoel dedi olmadı şimdi son umut Lazio ve şikebahçe maçları heralde.
        Abi adamın taktiği iyi. Her maçtan önce görürsünüz yenileceğiz diyor illa ki bir gün tutturacak
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sene basında ben de takımın alacağı en iyi derecenin 6.lık oldugunu sòyleyenlerdendim ama ligde bazı takımlar beklediğimden kotü çıktı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          Baba sorun o değil ki,senin dediğinin aynısını düşündüm-düşündük,hala daha tedirginiz,oynanan futbol tat vermiyor,golcu yok vsvs,senin benim gibi düşünen onlarca renktaş var bu forumda ve diğer ortamlardaki TS taraftarında ama arkadaşınki öyle bişi değil,yaptığı resmen hainlik,başka bişi değil.Yarın bir gün alınacak ilk kötü sonuçta takınacağı tavır da benim dediğim hainliği belgeleyecek,görün bakın.

Fatih doğru diyor aslında ama duramıyor insan
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TRABZONSPOR HERKESİ ALDATIYOR, SERÜVEN DAHA YENİ BAŞLIYOR..

TRABZONSPOR'UN KÜME DÜŞME İHTİMALİ DEĞİŞMEDİ..

Şimdiye kadar Trabzonspor'un aldığı sonuçlar tamamen yanıltıcıdır..Tabela eyyamcıları gerekli cevabı sahada alacaklar.. Fikstür avantajının tadını çıkaralım..Acı ve ızdırap dolu bir periyot Trabzonspor'u ve bizleri bekliyor..
            Tahmin ettiğimizin dışında Trabzonspor 2 fazla puan alabildi, sahada ortaya koyulan futbol umut vaad etmiyor..Kombine atak geliştiremeyen, 3-4 pas yapamayan, oyun planı olmayan, Henrique gibi bir kazmadan gol bekleyen Trabzonspor izliyoruz..

TRABZONSPOR TARAFTARI TAKIMI VE GELECEĞİ GÖRÜYOR..
            Trabzonspor taraftarı takımın gerçek gücünü ve kapasitesini biliyor..O nedenle maçlara gitmiyor..Eğer Trabzonspor 2-3 lüzümlu takviyeyi yapsaydı tribünler dolardı..Taraftar maç bileti parası nedeniyle tribünlere gitmiyor değil..Esas neden taraftarların bu takıma güvenilmeyeceği ve önümüzdeki haftalarda Trabzonspor'un tepe taklak aşağı gideceğin biliyor olmaları..

Trabzonspor'un ne olduğunu, kalitesini önümüzdeki 3 haftada gerçek anlamda göreceğiz..

Trabzonspor 6 haftalık periyottaTrabzonspor fikstür avantajı ve tırışka rakiplerle oynayarak hem avrupa kupasında hem de ligde buraya kadar geldi.Trabzonspor'un bu kadro ile Balıkesirspor'u bile yenebileceğini sanmıyorum.. Dün ne yazdıysam aynısını yazıyorum..

Bunlar Trabzonspor'un en güzel günleri..Felaket yakında başlayacak !!..

Trabzonspor için esas serüven şimdiden sonra başlıyor..

Mustafa Akçay'ın sezonu bitirebileceğini sanmıyorum..

Konyaspor maçın başında yakaladığı 2 pozisyonu değerlendirmiş olsa Trabzonspor dağılırdı..Bosingwa,Yusuf ve Mustafa,Malauda başarılıydı..

Haticeye değil neticeye bakanlarla yakında görüşeceğiz.. Takımı eleştiremeyecekler bile..

TRABZONSPOR BU KADRO VE BU HOCA İLE KÜME DÜŞME ADAYIDIR..
            Hoşgeldin reyiz dokturmussun yine fm oymama sen belliki kötü etkileniyosun
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önceden stad yine dolar ama tezahurat yapılmaz yapılsa bile 10 gurup ayrı ayrı yapardı.Şimdi bunu yapacak sayıda taraftar bile yok.Sağolsun başkaınımz böldü taraftarı

Tezahurat yapmalarını geçtim (zaten yapamıyorlar o ayrı) bari rakip futbolcuyu ve ya hakemi baskı altına alsınlar o da yok.. Sadece ıslıklasınlar onu da yapmıyorlar. Çocuk gibi Bordo mavi diyorlar o da yarım yamalak..

Dün Soner'in pozisyonu bana göre penaltı. O pozisyonda ortalığın yıkılması lazımken çıt yok..

Hakem bize sarı kartını çıkartırken o kadar rahat ki tepki yok

Beşiktaş Fener gs seyircisi olsa hakemide baskı altına alırlar..

Birebir yaşadığım bir örnek vereyim bizim trübünlerle ilgili renktaş;

İstanbuldan kalkıp Trabzon'a İnter maçı için gelmiştim.. Tarihimizde ilk kez şampiyonlar liigindeyiz. Ortalığın yanması lazımken stattaki tek manzara 23 Nisan şenlikleri gibi herkesin elinde bayrak sağa sola sallıyorlardı. Tezahurat yapmak için her ayağa kalktığımda "Otur be oğlum maçı göremiyoruz" diyenlerin tepkisi vardı. Bu kafada insanlar var trübünde...

Kim ne derse desin İstanbul'daki seyircimiz Trabzondaki seyircimizden çok daha iyi..
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok mu gözümüzün pasını silecek yetenekli futbolcular....
                Alemdar61 varya.
                Bordomavi.net

Yorum

• Alemdar61 sayesinde ufacık şeylerle bile mutlu olabiliyoruz
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her maç böyle tıklım tıklım olsa, rakiplere korku salsa Avni Aker ...
                    Bu maçta seyirci vardı ama tezahurat dahi yapmadık. Yukarıda da örnek olarak vermiştim
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Alemdar61 çok da haksız sayılmaz. Çekirge gibi ilerliyoruz.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• ALEMDAR61 yaza yaza hayran kitlesi oluşturdu bu arada.

Seven - sevmeyen maç sonu yorumlarını arıyor.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu arada BJK bugun yenilmis O yere goge sigdirilamayan BJK ile ayni puandayiz su anda. Dunyanin en bos ozguvenine sahip taraftarinin FB taraftari oldugunu dusunurdum hep. BJK'li tayfasi son yillarda fersah fersah gectiler onlari.

Yorum

• bu sezon ilk kez avni akerdeydim.samsundan da iki tokatlı arkadaşı(biri cinconlu)maça götürdüm.tribünler ve takım çok kötü.
                            gece 00.00 da evde olmama ve bugün 7 saat dersim olmasına rağmen takıma destek olmaya çalıştık.yazacak çok şey var ama herkesin bildiği şeyler.

teşekkürler yumlu...
                            En son UğuR tarafından düzenlendi; 01.10.2013, 08:41.
                            TRABZON

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada BJK bugun yenilmis O yere goge sigdirilamayan BJK ile ayni puandayiz su anda. Dunyanin en bos ozguvenine sahip taraftarinin FB taraftari oldugunu dusunurdum hep. BJK'li tayfasi son yillarda fersah fersah gectiler onlari.
                              Bjk o defansla fazla ileri gidemez.Orta sahalarında da Fernandes dışında etkinliğini sürekli devam ettiren oyuncuları yok.Oyun olarak da hiç olgun ve ne yaptığını bilen bir futbol yok.
                              Amatör ruh,profosyonel düşünce
                              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Valla arkadaşlar beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ancak takım her ne kadar topla oynamasa bile rakibe de bizim yarı sahada oynayacak alan bırakmıyor. Takımın topla ne kadar oynadığı değil ne oynadığı önemlidir. Şu aralar olumlu işler yapıyoruz bence köstek değil destek olmalıyız.
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X