Ya okumayi bilmiyorsun yada benim bulundugum cagin epey gerisinden geliyorsun.
Takimin ismi o an aklima gelmedi ve o sekilde yazdim. Sen ismini biliyorsan yazda herkes gorsun
takimin ismi Sassuolo. Lazio 2:0 öne gectikten sonra oyunu birakti. Böyle is kazalari her sezon her ligde oluyor. Rakibini kücümsersen, böyle puanlar kaybedersin.
takimin ismi Sassuolo. Lazio 2:0 öne gectikten sonra oyunu birakti. Böyle is kazalari her sezon her ligde oluyor. Rakibini kücümsersen, böyle puanlar kaybedersin.
Bizim mactan once boyle hata yapmalari iyi olmadi, o kucumseme haklarini bizim macta kullansalardi daha iyi olurdu.
TRABZONSPOR HERKESİ ALDATIYOR, SERÜVEN DAHA YENİ BAŞLIYOR..
TRABZONSPOR'UN KÜME DÜŞME İHTİMALİ DEĞİŞMEDİ..
Şimdiye kadar Trabzonspor'un aldığı sonuçlar tamamen yanıltıcıdır..Tabela eyyamcıları gerekli cevabı sahada alacaklar.. Fikstür avantajının tadını çıkaralım..Acı ve ızdırap dolu bir periyot Trabzonspor'u ve bizleri bekliyor..
Tahmin ettiğimizin dışında Trabzonspor 2 fazla puan alabildi, sahada ortaya koyulan futbol umut vaad etmiyor..Kombine atak geliştiremeyen, 3-4 pas yapamayan, oyun planı olmayan, Henrique gibi bir kazmadan gol bekleyen Trabzonspor izliyoruz..
TRABZONSPOR TARAFTARI TAKIMI VE GELECEĞİ GÖRÜYOR..
Trabzonspor taraftarı takımın gerçek gücünü ve kapasitesini biliyor..O nedenle maçlara gitmiyor..Eğer Trabzonspor 2-3 lüzümlu takviyeyi yapsaydı tribünler dolardı..Taraftar maç bileti parası nedeniyle tribünlere gitmiyor değil..Esas neden taraftarların bu takıma güvenilmeyeceği ve önümüzdeki haftalarda Trabzonspor'un tepe taklak aşağı gideceğin biliyor olmaları..
Trabzonspor'un ne olduğunu, kalitesini önümüzdeki 3 haftada gerçek anlamda göreceğiz..
Trabzonspor 6 haftalık periyottaTrabzonspor fikstür avantajı ve tırışka rakiplerle oynayarak hem avrupa kupasında hem de ligde buraya kadar geldi.Trabzonspor'un bu kadro ile Balıkesirspor'u bile yenebileceğini sanmıyorum.. Dün ne yazdıysam aynısını yazıyorum..
Bunlar Trabzonspor'un en güzel günleri..Felaket yakında başlayacak !!..
Trabzonspor için esas serüven şimdiden sonra başlıyor..
Mustafa Akçay'ın sezonu bitirebileceğini sanmıyorum..
Konyaspor maçın başında yakaladığı 2 pozisyonu değerlendirmiş olsa Trabzonspor dağılırdı..Bosingwa,Yusuf ve Mustafa,Malauda başarılıydı..
Haticeye değil neticeye bakanlarla yakında görüşeceğiz.. Takımı eleştiremeyecekler bile..
TRABZONSPOR BU KADRO VE BU HOCA İLE KÜME DÜŞME ADAYIDIR..
Anlat anlat çok heyecanlı oluyor.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Takım bi yenilseydi de vatandaş bi sevinseydi bu ne arkadaş yaa
elini hangi dala atsa kuruyor,
Minsk dedi olmadı,Kukesi dedi olmadı,Apoel dedi olmadı şimdi son umut Lazio ve şikebahçe maçları heralde.
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 13:26.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Takım bi yenilseydi de vatandaş bi sevinseydi bu ne arkadaş yaa
elini hangi dala atsa kuruyor,
Minsk dedi olmadı,Kukesi dedi olmadı,Apoel dedi olmadı şimdi son umut Lazio ve şikebahçe maçları heralde.
Onun icin son umut Bayern Münih ve Barcelona. Bizi durdurabilecek tek takimlar onlar
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 13:26.
Şimdiye kadar Trabzonspor'un aldığı sonuçlar tamamen yanıltıcıdır..Tabela eyyamcıları gerekli cevabı sahada alacaklar.. Fikstür avantajının tadını çıkaralım..Acı ve ızdırap dolu bir periyot Trabzonspor'u ve bizleri bekliyor..
Tahmin ettiğimizin dışında Trabzonspor 2 fazla puan alabildi, sahada ortaya koyulan futbol umut vaad etmiyor..Kombine atak geliştiremeyen, 3-4 pas yapamayan, oyun planı olmayan, Henrique gibi bir kazmadan gol bekleyen Trabzonspor izliyoruz..
Trabzonspor taraftarı takımın gerçek gücünü ve kapasitesini biliyor..O nedenle maçlara gitmiyor..Eğer Trabzonspor 2-3 lüzümlu takviyeyi yapsaydı tribünler dolardı..Taraftar maç bileti parası nedeniyle tribünlere gitmiyor değil..Esas neden taraftarların bu takıma güvenilmeyeceği ve önümüzdeki haftalarda Trabzonspor'un tepe taklak aşağı gideceğin biliyor olmaları..
Trabzonspor'un ne olduğunu, kalitesini önümüzdeki 3 haftada gerçek anlamda göreceğiz..
Trabzonspor 6 haftalık periyottaTrabzonspor fikstür avantajı ve tırışka rakiplerle oynayarak hem avrupa kupasında hem de ligde buraya kadar geldi.Trabzonspor'un bu kadro ile Balıkesirspor'u bile yenebileceğini sanmıyorum.. Dün ne yazdıysam aynısını yazıyorum..
Konyaspor maçın başında yakaladığı 2 pozisyonu değerlendirmiş olsa Trabzonspor dağılırdı..Bosingwa,Yusuf ve Mustafa,Malauda başarılıydı..
Haticeye değil neticeye bakanlarla yakında görüşeceğiz.. Takımı eleştiremeyecekler bile..
Almanya'da taraftar takımının küme düştüğü maçta bile full çekiyor. Yok öyle olsaymış böyle olsaymış... Kimse çok memnun değil takımın oyunundan ancak bu "kin ve umutsuzluk" içinde yoğrulmuş eleştirilerin modası geçtiğinin de farkına varsan artık.
ya bi git...fikstür avantajını kullanıyormuşuz yalanını yesinler...şu anda ilk 5'teki 3 takım ile oynadık diğer takımda biziz zaten...evet sıkıcı oynuyoruz ama her şey zamanla...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Almanya'da taraftar takımının küme düştüğü maçta bile full çekiyor. Yok öyle olsaymış böyle olsaymış... Kimse çok memnun değil takımın oyunundan ancak bu "kin ve umutsuzluk" içinde yoğrulmuş eleştirilerin modası geçtiğinin de farkına varsan artık.
Herkez deli bir bizim taraftar akilli
Hollanda'da fark yok takim nekadar kötü giderse gitsin stad herzaman full cekiyor.
Takimi yanliz birakarak sahislari degil Trabzonspor külübünü cezalandiriyorsunuz.
En son Ömer Sak tarafından düzenlendi; 30.09.2013, 14:02.
Arkadaşlar abiler sizler şimdi malum vatandaşı kaale alıp alıntı yaptığınız zaman prim yapıyor,reklamını yapıyor.zannediyorki çok önemseniyorum millet bayılıyor yorumlarıma falan filan.bide uzun uzun yazmıyormu dikkat çekmek için sallayın gitsin diyorum yani.
Yorum