Sezon başı hedef kişi başı 12 km'ydi Kayseri maçı itibariyle 10 km'yi geçen futbolcu sayısı 1 bilemedin 2.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye koşsunlar ki.Yerler yeşilluk dolu.Otlamak(!) varken...

Haklısın abi.
Yorum
-
Hoca Bjk maçındaki ''duruş''umuzu beğendi ya o da bir sebep olabilir.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başı hedef kişi başı 12 km'ydi Kayseri maçı itibariyle 10 km'yi geçen futbolcu sayısı 1 bilemedin 2.
Yorum
-
Bu seneki olcanla volkanı kıyaslarsan, olcana ayıp olur.Volkan bırak koşmayı yüremisi bile mız mız lanır halde.İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolcani acikta rezalet oynuyor . ama forumdakilere sorsan olcani bekte curutuyoruz .
volkan senden tek farki adamin icine daha suratle girmesi.
volkan yine bi yavasliim oyle bodozlarim diodu olcanda oda yok allah ne verdiyse gozunu kapayip kosuyo . oyun zekasi desen sifirBen sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
Kayseri maçında 10bini geçen 2 kişi vardı sadece.Onlar da 10bin küsür.Yani 12binden geçtim 11 bin yapan futbolcu dahi yok.
Durarak oynuyoruz resmen.3 önlibero 2 sağbek 3 sol açıklı sistem de cabası.
İte kaka gelen galibiyetlerle Avrupa'da eşleştiğimiz vasat takımlar gerek yönetim gerekse teknik ekip için çok ciddi bi şans oldu bu zamana kadar.
Ama bu durum ne kadar daha sürer orası muamma.#Dik oyna
Yorum
-
Bjk maçındaki duruştan çok diziliş rezaletti o günden bugüne gram ilerlemedik gerçi bana göre ilk Derry maçından bu yana değişen hiçbir şey yok.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca Bjk maçındaki ''duruş''umuzu beğendi ya o da bir sebep olabilir.Bordomavi.net
Yorum
-
Geçen sezonla benzer gidiyoruz gibi.
Geçen sezon ilk 5 maçta 8 puan almıştık, kazandığımız maçlar Sivas(1-0), Elazığ(2-0) idi.
Bu sezon ise 9 puan aldık, Rize(2-1), Karabük(1-0), Kayseri(1-0).
Devamı ve Sonu benzemez inşallah.
Yorum
-
elimizdeki malzeme ile daha iyi kadro kuramayiz, en iyisi bu.İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle................................. Onur ..........................
Bosingwa ............ Aykut ....... Mustafa ...... Olcan
............................. Zokora ..............................
Henriqe ....... Adrian ..........Maluda .......... Yusuf
............................ Janko ..............................
Bu kadronun göstereceği performansı merak ediyorum. 3 hafta sonra bu kadroya dönüş başlar inşallah.Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
Yakın dönemde şikecilerde bile yeterince koşmadığı için kadro dışı kalan yıldızlar var. Gerekenden fazla koşanın bile yedek kaldığı bir şikebahçe var.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım niye koşmuyor?
Aynı soruyu ben de sorarım, bu takım niye koşmuyor?
Yorum
-
Takımı güçlendirecek bir kondisyonerimiz yok çünkü. Piri Scott da bıraktıysa Terim ile alalım..İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım niye koşmuyor?
Yorum
-
Fb'nin kadro tercihlerine bir şey diyemem de bizden çok koştukları kesin.İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakın dönemde şikecilerde bile yeterince koşmadığı için kadro dışı kalan yıldızlar var. Gerekenden fazla koşanın bile yedek kaldığı bir şikebahçe var.
Aynı soruyu ben de sorarım, bu takım niye koşmuyor?Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum