Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Janko'nun ilk 11'de olması dileğiyle...

Yorum

• Biri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
        Mehmet,bu dediğini Mustafa hoca açıklayabilir mi de bizden açıklama bekliyorsn?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Biri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
          apollon macında bosingva yoruldugunu isaret ettı . ardından hoca bosıngvayı cıkarıp zekıyı aldı .
          2. macta neden aldı bılmıyorum
          61

Yorum

• onur
            bosiwngwa aykut caner osmanpasa kadir
            yusuf zokora colman maluda
            adrian janko

bu kadroyla davam edilmeli

Yorum

Apollon maçında Bosingwa yoruldu ondan Kayseri maçında ise sağ öne onu solada Yusufu alıp kanatları kapatmak için aldı...Mustafa Reşit Akçayın geldi geleli belki de en mantıklı değişikliğidir bana göre Zekiyi alıp sağ tarafı kapatmak ama mevzu Zekiolunca eleştiri normal tabi.

Yorum

• Kötü oynuyoruz belki evet ama kazanmak önemlidir. Umarım konya maçındanda kazasız ayrılırız ve lazio, fb maçlarına camia olarak kilitleniriz. En azından şampiyonluk yarışı içinde olmak önemli. Biz inanalım yeter ki. Özgüven eksikliği giderildiği zaman bundan daha iyi olacaktır.
                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zokora dinletir inşallah Febe maçına lazım tek işe yaradığı maçlar bunun gibi maçlar.
                  Katılıyorum. Özellikle takım oyun içinde kötü olduğu zaman oyunu soğutmak ve taktik fauller almak açısından çok işe yarıyor.
                  Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                  https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu maçıda kazanacağız,sonra gelsin lazio ile febe onlarında hakkından geleceğiz.
                    konyaya hade eyvallahta diğer dediklerin şuan için inandırıcı gelmedi ba...hiç umutlanmayayım ben sonra kahroluyom
                    Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mra akıllı adam . akhisar maçında saldırdık durumu gördü. Bence postmodern bir yunanistan futbolu deniyor ama elindeki forvet doğru değil. hızlı gol yüzdesi yüksek olan bir gekası olsa.
                      Cok güzel bir tespit gercekten

Cok mutlu oldum su anda
                      Nefsin icin sevme

Yorum

Apollon macinda Bosingwa disariya sinyal verdi. Ve Kayseri macinda Malouda cok etkisizdi ve o kanattan gelmeye basladilar.. Skoruda koruma duygusu ile savunma yonü güclü olan bir oyuncuyu oyuna aldi

Ama Zekinin iki mactada ne kadar kötü oynayabilecegini düsünemedi galiba
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• yeneriz çift forvet

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Zeki'nin mi savunma yönü güçlü

Cimilli İbo'yu koysak savunma yapsın diye Zeki'den faydalı olur..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mra akıllı adam . akhisar maçında saldırdık durumu gördü. Bence postmodern bir yunanistan futbolu deniyor ama elindeki forvet doğru değil. hızlı gol yüzdesi yüksek olan bir gekası olsa.
                              Akıllı adam 60'ta tek forvetini çıkarmaz.Yunanistan'da gördün mü böyle bir şey?Ben görmedim.
                              Bordomavi.net

Yorum

şöyle açıklıyım ben sana...şimdi bu bir dakdik..dakdikler eyidir..dakdiksiz olmaz..zekisizde olmaz..dakdikler önemlidir.yeterince açıklayıcı oldu bence..anlamışsındır
                                Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X