Janko'nun ilk 11'de olması dileğiyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Daraltma
X
-
Mehmet,bu dediğini Mustafa hoca açıklayabilir mi de bizden açıklama bekliyorsn?İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
apollon macında bosingva yoruldugunu isaret ettı . ardından hoca bosıngvayı cıkarıp zekıyı aldı .İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
2. macta neden aldı bılmıyorum61
Yorum
-
Apollon maçında Bosingwa yoruldu ondan Kayseri maçında ise sağ öne onu solada Yusufu alıp kanatları kapatmak için aldı...Mustafa Reşit Akçayın geldi geleli belki de en mantıklı değişikliğidir bana göre Zekiyi alıp sağ tarafı kapatmak ama mevzu Zekiolunca eleştiri normal tabi.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
Yorum
-
Kötü oynuyoruz belki evet ama kazanmak önemlidir. Umarım konya maçındanda kazasız ayrılırız ve lazio, fb maçlarına camia olarak kilitleniriz. En azından şampiyonluk yarışı içinde olmak önemli. Biz inanalım yeter ki. Özgüven eksikliği giderildiği zaman bundan daha iyi olacaktır.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
Katılıyorum. Özellikle takım oyun içinde kötü olduğu zaman oyunu soğutmak ve taktik fauller almak açısından çok işe yarıyor.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora dinletir inşallah Febe maçına lazım tek işe yaradığı maçlar bunun gibi maçlar.Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
konyaya hade eyvallahta diğer dediklerin şuan için inandırıcı gelmedi ba...hiç umutlanmayayım ben sonra kahroluyomİlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçıda kazanacağız,sonra gelsin lazio ile febe onlarında hakkından geleceğiz.Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....
Yorum
-
Cok güzel bir tespit gercektenİlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemra akıllı adam . akhisar maçında saldırdık durumu gördü. Bence postmodern bir yunanistan futbolu deniyor ama elindeki forvet doğru değil. hızlı gol yüzdesi yüksek olan bir gekası olsa.
Cok mutlu oldum su anda
Nefsin icin sevme
Yorum
-
Apollon macinda Bosingwa disariya sinyal verdi. Ve Kayseri macinda Malouda cok etkisizdi ve o kanattan gelmeye basladilar.. Skoruda koruma duygusu ile savunma yonü güclü olan bir oyuncuyu oyuna aldiİlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?
Ama Zekinin iki mactada ne kadar kötü oynayabilecegini düsünemedi galiba
Nefsin icin sevme
Yorum
-
Akıllı adam 60'ta tek forvetini çıkarmaz.Yunanistan'da gördün mü böyle bir şey?Ben görmedim.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemra akıllı adam . akhisar maçında saldırdık durumu gördü. Bence postmodern bir yunanistan futbolu deniyor ama elindeki forvet doğru değil. hızlı gol yüzdesi yüksek olan bir gekası olsa.Bordomavi.net
Yorum
-
şöyle açıklıyım ben sana...şimdi bu bir dakdik..dakdikler eyidir..dakdiksiz olmaz..zekisizde olmaz..dakdikler önemlidir.yeterince açıklayıcı oldu bence..anlamışsındırİlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana son iki maçtır (Apollon ve Kayseri) Zeki'nin 85'ten sonra neden oyuna girdiğini açıklayabilir mi?Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum