Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 0 Torku Konyaspor | Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seyircimi elinle sayarsın kaç kişi var diye.

Yorum

• Stad bomboş harbi
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• MRA nefret ediyorum senden be..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Taktik belli: Yenemiyorsan yenme!
          en çokta bu sözü bozuyor moralimi .Yahu adam konuşma ,zaten korkak taktikle çıkıyorsun maçlarada bari her maçtan önce aynı sözü söyleyip bizi utandırma.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• bu stad nasıl bom boş allah aşkına takıma destek vermemiz gereken maçta maratonda 3 binkişi mi izleyecek maçı
            https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• Vurduğun gol olsun Trabzonspor'um
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                seyirci nasıl
                Bir avuç... ama 10 dakika var belki bir 10000 kişi çıkar gelir...

Yorum

• Hocanın maç başı açıklamalarından anladığım kadarıyla, Trabzonspora 1461 muamelesi yapmayı alışkanlık haline getirdi..
                  Korkak bir oyun anlayışını sezon boyunca uygulayacak bir kafası var. Oysa Maluda gibi bir yıldız oyuncusu olan bir hocanın, '' Biz Trabzonspor'uz her şartta maçı kazanacak gücümüz var demesi gerekmez mi?

12 resmi maç oynayan ve içlerinde sadece Beşiktaş maçını ciddi maç olarak gören birisi olarak şunu diyebilirim. Bizim takım bu sene kesinlikle tempo yapamayacak ve Ligin en kolay maçlarını oynayacak. Takımın tempolu olma şansı hiç yok, Hocanın buna niyaeti de yok zaten. Üzücü olan taraf da bu? 12 maç hazırlık maçı oynayan bir takımın oyuncularının hala 35 dakka oynayacak kondisyona sahip olmasını neden kımse değerlendirmiyor. Takımın koşacak gücü yok, Farklı atrakssyon yapacak beyni de yok. Akhisar maçında maçı kazanalım diye biraz bastıralım dedik ve fark yedik. Yani şu; Baskılı oynamaya kalktığpımız her maçta 3 lük oluruz

Korkunç olan ise bir başka şey

Lige yeni çıkmış bir Konyaspor ' a ki bu konya takımı da yeni kurulan bir takım olmasına rağmen, Trabzonspor hocasının ''' bu maçı kazanacağız '' DİYEMEMESİDİR.
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 80e kada 0-0 gider seyircisiz zevksiz bir maç olur 1 tane atarız adrian atar kazanırız
                    https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu stad nasıl bom boş allah aşkına takıma destek vermemiz gereken maçta maratonda 3 binkişi mi izleyecek maçı
                      taraftar takıma inanmıyor bu açık ve seçik ortada sen konyayada yenemiyorsak yenilmeyeceğiz diye ropörtaj verrisen o sattada 3 bin kişide iyi gelmiş.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        80e kada 0-0 gider seyircisiz zevksiz bir maç olur 1 tane atarız adrian atar kazanırız
                        MRA bunu beğendi.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 0-1 gol oynadım yanılmam umarım.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzon'da yaşayıp ve "imkanı olup" Trabzonspor maçlarına gitmeyen insanları anlamıyorum. Günlük güneşlik bir hava al eşini çocuğunu ya da arkadaşını git izle maçı. Biraz zulüm gibi gelir oynanan futbol ama en azından aktivite olur. Ben yaşadığım yerde amatör maç görsem gidip izliyorum tribünden.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Reklam panolari harbi ciks olmus

Yorum

• Artık istanbul'da da maç oynamalıyız. Taraftar biraz takımı özlesin. 15 günde bir maç çok oluyor sanırım. İzmir Ankara. gezelim anadoluyu falan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X