4 tane reklamada tıkladım, galibiyet herseye ragmen guzel tabelaya filan bakmaya yuzun oluyor haftan herseye ragmen iyi geciyor sokmusum iyi futboluna iyi futbol oyna kaybet yuzun bir karıs asık gene farkjı yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
düssekte kurtulsaniz hepiniz..gemiyi ilk basta terk edecekler kendilerini belli ediyorlar..İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin kapağı anlamadım 2. lig takımı gibi oynuyoruz her maç
kapanıyoruz öyle böyle 1 gol atıyoruz nereye kadar böyle gidecekKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
AW: Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Yarın gelirler kendilerine. Takma bence.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüssekte kurtulsaniz hepiniz..gemiyi ilk basta terk edecekler kendilerini belli ediyorlar..
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Kayserispor - Trabzonspor maçını BMN Radyoda @TSerdarS ile değerlendiriyoruz.
Dinlemek için tıklayınız; http://www.BmnRadyo.comBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Abi nasıl zevk alıyorsunuz ayıp ediyosun ha kötüye kötü demiyecekmiyizİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüssekte kurtulsaniz hepiniz..gemiyi ilk basta terk edecekler kendilerini belli ediyorlar..
iyi birşey olunca iyidir diyoruz
düşmemeye oynayan takımlar gibi futbol oynuyoruz
Yorum
-
kayserisporlu ve jajacı değilim . jaja hatrick yapmasını da hiç istemedim .İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Trabzonsporlusun da biz değiliz.
%100 mağlup olacagımızıda düşünmedim .
kesinlikle sizden farklıyım61
Yorum
-
AW: Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Güzel galibiyet beybe. Tepeye çıkıyoruz yavaş yavaş.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Maloudan sol açık OLcandan sol bek olursa Gökhan Gönül ve Eboue anamızı ağlatır..
Ben maç izlerken kendimden geçiyorum..Beraberliğe oynayan korkak bir adam var kenarda..İstediği oyuncuyu kenarı çıkartamayacak kadarda çapsız.
Ziya Doğan bari savunma takımı çıkartırdı da beklentiye girmezdik bunun ne oynadığıda belli değil..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum