Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçla ve takımla ilgili aslında fazla söylenecek birşey yok, söylenen söyleniyor zaten 1 aydır.

61. dakikadan sonra Henrike'nin çıkması ile takım 8 defansif adam ile oynadı.

------------onur-----------

Bosingwa---Aykut---M.Yumlu--Olcan

------A.Kadir---Zokora---Aykut

--------------------------Y.Erdoğan

-------Malouda---------------------

------------------Adrian------------

80.den sonra ise 9. defansif adam sahadaydı.

------------onur-----------

Bosingwa---Aykut---M.Yumlu--Olcan

------A.Kadir---Zokora---Aykut

Z.Yavru--------------------Y.Erdoğan

----------------Janko------------

Bu bile takımın, hocanın ne halde olduğunu, hangi ruh hali ile sahada olduğunu gösteriyor....

emekleme dönemindeyiz....

maç sonu avrupa'da tur atlamışcasına sevinen bizimkilerin hali de cabası.....

ii olur muyuz ? !! ...

maç sonu birbirlerini kutlayan futbolcular birşeye istekli olduklarını gösteriyorlar...ben umutlu değilim fakat her zamanki bekleyip görmek lazım....
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.09.2013, 22:23.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence bu olumsuz yazdıklarınızı birde Reşit hocaya söyleyin.
      Ciddiye alırsa tabi sizi
      * Bu kadar boş konuşmayı nasıl başarıyorsun ?
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bi kerede su taraftarlarin mentalitesi degisse..onlarca yönetim, onlarca teknik adam degisti, tek degismeyen ,,taraftarlar''

forvet yerine ingiltereden 100 taraftar transfer etsek, sampiyon oluruz..
        arkadas niye hic bir elestiriye tahammul edemiyorsunuz anlamiyorum.
        takim bana gore de rezil otesi bir futbol oynadi,yani tamam galibiyete sevinelim ama kotu takima iyi mi diyelim.
        ben ziya dogan'dan daha korkak bir hoca gelmez diyordum ama mra ona bile rahmet okuttu..yarim saat yari sahanda oyunu kabul etmek nedir ya..henriqe ciktiktan sonra ileride adam yoktu,dakika 70te kayserinin kalecisi orta sahada bekliyordu..simdi bu rezilligi alkislayalim mi?elestirmek icin illa yenilmemiz mi gerekiyor?

Yorum

• 61

Yorum

• ben bu aksam futbol izlemedim.

yürüyen futbolcular gördüm.

son 3o dakika koca Trabzon full defans yaptı.

özelikle sahilde yürüyüşe cıkan maludayı ayrıca tebrık ederim.
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• ortada bir maç oldu oyun çok tatmin etmese de sonuç lehimize. seriye bağlamamız lazımdı ondan dolayı çok güzel oldu konya maçını da alırsak lazio maçı için çok iyi bir hava yakalamış oluruz.

Yorum

• arkadaslar bence onu bunu bırakın herseye ragmen galibiyetin tadını cıkarın. oynadıgımız takım kotu takım degil fb gs bjk bunlardan biri belkide 2si veya 3 kesin puan kaybedecektir. kimsenin iyi futbol oynadıgı yok bu ligde dun gs iyi futbolmu oynadı sanki?

Yorum

• açın atkıları şampiyonluk gleiyor inanmayın kardeşim ben takımımıa inanıyorum şampiyon olamasak bile desteklerim sizi gibi iyi günde sevinmesini biliyorsam kötü günde destek olmasınıda biliyorum

Yorum

• Forumda kimseden jaja lafı duymadığıma sevindim.Sanırım jaja efsanesi sona erdi.Birde taraftarlarımızın çoğu teknikdirektör sanırım.Hoca nın istifa etmesini istiyorlar ki yerine kendileri geçsin.
                    Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Bu futbolla içeride çok maç alırız deplasmanda da önemli puanlar alırız ama Kadıköy'de şb'ye yaparsak bu taktiği kevgir oluruz net.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Beyler reklamları unutmayalım
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• jaja bitmiş...iyiy ki oynadı...kayseri 10 kişiydi....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu taktikle daha da tırmanırız yukarılara.
                            Sıradaki takım Lazio...
                            akçay akraban bile olsa az objektif ol...nolur...milletin damarına basma...

Yorum

• takımı beğenmedim ilk yarıdan bahsediyorum mücadele yok kimseye basmıyoruz rakip o kadar rahat top çeviriyor ki halı saha maçı gibi böyle olmaz böyle oynarsan İstanbul takımları yer seni herkes kayseri değil oynatmayacaksın basketboldaki gibi alan savunması yapıyoruz böyle bir futbol yok çekirge misali hala zıplıyoruz

olcanı sevmem ama beğendim golü zaden o hazırladı basit oynadı ve böyle oynarsa idare eder
                              henriqe gününde değildi
                              maluda ilk yarıda vardı ikinci yarı gezimdi
                              Yusuf cok şahsi oynadı tehlike bence
                              aykut akgün iyi niyetli ama yetmiyor sahada kaçanları görmüyor bence soner oynatılmalı
                              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen Trabzonsporlusun da biz değiliz.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X